up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

GPR Exhaust Systems Homologoitu Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettu Full Line-järjestelmä Satinox Yamaha Tracer 700 20-22

GPR Exhaust Systems Homologoitu Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettu Full Line-järjestelmä Satinox Yamaha Tracer 700 20-22

GPR Exhaust Systems Homologoitu Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettu Full Line-järjestelmä Satinox Yamaha Tracer 700 20-22

plus
GPR Exhaust Systems

GPR Exhaust Systems Homologoitu Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettu Full Line-järjestelmä Satinox Yamaha Tracer 700 20-22

Tuotekuvaus GPR Exhaust Systems Homologoitu Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettu Full Line-järjestelmä Satinox Yamaha Tracer 700 20-22

Yhteensopivat mallit:

Yamaha Tracer 700 2020/2022 e5 2020 2022.

Asennusta varten moottoripyörään ei vaadita rakenteellisia muutoksia, jotta tuotetta voidaan käyttää hyväksytyssä versiossa.

Suosittelemme lukemaan pakkauksessa olevat ohjeet.

SATINOX äänenvaimenninsarja, valmistettu käsin harjatusta 304 ruostumattomasta teräksestä, soikea muoto, halkaisija 90x120.

Ominaisuudet: Jakotukki ja katalysaattori: Sarja sisältää erityisen jakotukin, johon katalysaattori on asennettu, se voidaan asentaa leikkaamatta tai tekemättä muutoksia, laipat, holkit, kannakkeet ja ruuvit sisältyvät tarvittaessa.

Alkuperäinen GPR-tuote, joka on kehitetty moottoripyörien maailmanmestaruuskilpailujen pitkän kokemuksen ansiosta, tarjoaa innovatiivisen suunnittelun, suorituskyvyn lisäyksen, painonsäästön ja moottoripyörän äänentoiston parantamisen.

Valmistettu Italiassa, 2 vuoden kansainvälinen takuu.

Irrotettavat dbkillerit ja katalyytit: Melunvaimennin (DBKILLERS) ja katalysaattori on mahdollista irrottaa vain RACING-käyttöä varten radoilla, avoimen version käyttö tiellä ei noudata yleisessä tieverkossa liikkumista koskevia määräyksiä.

Voit käyttää sarjaa vuosittaiseen viralliseen tarkastukseen.

Asennussuositukset: GPR-tuotteet ovat plug and play -tuotteita, on suositeltavaa asentaa tuotteet ammattikorjaamossa, valituksia ei hyväksytä tee-se-itse-asennuksissa.

Jos ostat verkosta, on suositeltavaa ostaa tuote myyjältä SINUN KANSSASI varmistaaksesi, että tuote saapuu oikeilla hyväksynnöillä, joiden on myös oltava paikallisen lainsäädännön mukainen.

Varmista ennen ostoa, että myyjä on luotettava ja tarjoaa tavarat tieverkostoosi.

Mukana toimitetaan erityinen homologointitodistus sekä asennusohjeet, jokaisessa äänenvaimentimessa on homologointikoodi.

Jos asennuksen aikana ilmenee ongelmia, toiminta on pakollista lopettaa ja keskeyttää.
Many bikes are equipped with an exhaust valve controlled by a servo motor. When making performance changes involving the replacement of the exhaust or the installation of an additional control unit, it is necessary the elimination of the exhaust valve.

Onko GPR Exhaust Systems Homologoitu Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettu Full Line-järjestelmä Satinox Yamaha Tracer 700 20-22 etsimäsi tuote? motardinn:sta löydät kaikenlaisia Pakoputkettuotteita parhailta tuotemerkeiltä. Esimerkiksi GPR Exhaust Systems on markkinoiden johtava ja erittäin korkealaatuinen tuotemerkki. Älä odota enää pidempään ja hanki parhaat varusteet moottoripyöräilyverkkokaupasta.

Ominaisuudet GPR Exhaust Systems Homologoitu Ruostumattomasta Teräksestä Valmistettu Full Line-järjestelmä Satinox Yamaha Tracer 700 20-22

Väri
Hopeinen
Moto Yhteensopivuus
Yamaha

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

 • 30 return

  30 PÄIVÄN HELPPO &
  NOPEA PALAUTUS

 • Pay

  100% VARMAA &
  KAUPANKÄYNTIÄ

 • like or return

  TYYTYVÄISYYS
  100 % TAKUULLA

 • pice

  ALHAISIMMAT HINNAT
  TAATUSTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up