up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

GPR Exhaust Systems Jakotukki R 1200 R 06-10

plus
GPR Exhaust Systems

GPR Exhaust Systems Jakotukki R 1200 R 06-10

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus GPR Exhaust Systems Jakotukki R 1200 R 06-10

Alkuperäinen Gpr-pakoputki mallille Bmw R 1200 R 2006/10 Decat Pipe Manifold Decatalizzatore.

Asennusta varten moottoripyörän rakenteellisia muutoksia ei tarvita, jos tuotetta käytetään hyväksytyssä versiossa.

Pakoputkessa on irrotettava dbkiller (melunrajoitin) kilpa-ajoa varten, dbkillerin poistaminen ei ole AINOASTA laitonta, mutta asiakas ottaa vastuun käyttää moottoripyörää vain sellaisissa virtapiireissä, ilman laukkuja, ilman salamavaloa ja rekisterikilven pidikettä tai muuta osat, jotka olisivat ristiriidassa kaasun eri kulman kanssa sen jälkeen, kun se on muutettu kilpaversioon.

Tämän tilanteen väärinkäyttö tien päällä menettää tuotetakuun ja kaikki hyvityspyynnöt hylätään.

Takuu on kaksi vuotta ostopäivästä, ja sillä on oikeus korvaukseen GPR-tehtaalle tai lähimmälle viralliselle jälleenmyyjälle asiakkaan kustannuksella.

GPR ei voi toimittaa uutta äänenvaimenninta korjattavan sijasta. Asiakkaan on hyväksyttävä alkuperäisen pakoputken asentaminen uudelleen tai odotettava korjauksen normaaliaikaa.

Jakosarja de cat, valmistettu 304 satiiniteräksestä ja näkyvällä TIG-hitsauksella, sopii myös alkuperäiseen äänenvaimentimeen.

Kun alkuperäinen katalysaattori sijaitsee keräimessä, se poistuu asentamalla GPR-jakotukki.

Ominaisuudet:

Katalysaattorin eliminaatio:

GPR-pakosarja eliminoi alkuperäisen katalyytin.

Alkuperäinen GPR-tuote, joka on kehitetty pitkäaikaisen moottoripyörän maailmanmestaruuskilpailun ansiosta, ehdottaa innovatiivista muotoilua, suorituskyvyn kasvua, merkittävää painon säästöä ja moottoripyörän äänen parantamista.

Valmistettu Italiassa, 2 vuoden kansainvälinen takuu.

KILPAILUTUOTE:

Tätä tuotetta myydään vain RACING-käyttöön piireissä! Tieliikenteen käyttö avoimessa versiossa ei noudata julkisen tieverkon liikkumista koskevia säännöksiä.

EI DBKILLERIA:

Kilpailutuotteena ei toimiteta melu- tai katalysaattoreita, tämä on 100% urheilullinen tuote.

Kilpailuvälineiden käyttö voi joissakin tapauksissa vaatia ECU: n uusimisen, etenkin jos on olemassa muita muutoksia, kuten urheilusuodattimen asentaminen.

Asennussuositukset:

GPR-tuotteet ovat plug and play, on suositeltavaa asentaa tuotteet ammattikorjaamoon, DIY-asennuksissa ei hyväksytä valituksia.

Jos ostat verkosta, on suositeltavaa ostaa tuote myyjältäsi NATIONISSA, jotta varmistetaan, että tuotteella on oikeat hyväksynnät, joiden on myös oltava paikallisen lainsäädännön mukaisia.

Varmista ennen ostamista, että myyjä on luotettava ja tarjoaa tuotteita tieverkkoosi.

Se sopii sekä alkuperäisiin äänenvaimentimiin että GPR-putkiin.
Tilaa GPR Exhaust Systems:n tuotteet, kuten Jakotukki R 1200 R 06-10, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu motardinn:aan, omaan moottoripyöräily verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma GPR Exhaust Systems Jakotukki R 1200 R 06-10 jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet GPR Exhaust Systems Jakotukki R 1200 R 06-10

Väri
Hopeinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

GPR Exhaust Systems Jakotukki R 1200 R 06-10

Hieno tuote

-

Erinomainen tuote, vastasi kuvausta. Pieni viivästys toimituksessa, mutta Tradeinnin tiimi onnistui erinomaisesti. Ensimmäistä kertaa ostin tältä sivustolta ja olen erittäin tyytyväinen.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up