up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Klim Lyhythihainen Poolopaita Tactical

Klim Lyhythihainen Poolopaita Tactical

plus
Klim

Klim Lyhythihainen Poolopaita Tactical

Tuotekuvaus Klim Lyhythihainen Poolopaita Tactical

KLIM Tactical on suunniteltu erityisesti maastoajoneuvoille ja kaksoisurheilijoille, jotka etsivät tehokasta matalaprofiilia ihopanssarijärjestelmien vieressä. Erinomaisten suojaominaisuuksien yhdistäminen rei'itetyn PORON®-panssarin ja erittäin hengittävän alustan avulla tarjoaa paremman ajoelämyksen aamusta iltaan.


Ominaisuudet:

Dual Sport Off Road vieressä ihon panssaroitu
Pakkaustyyli Fit nelisuuntainen venytys
Rei'itetty Poron® Xrd® -nivelpehmuste iskualueilla
Mesh Pad taskut helpottavat täydellistä hengittävyyttä ja ilmavirtaa
Ratsastajan asento
Klimatek ™ -jäähdytyksen pääkankaan rakenne
Erittäin hengittävä
Polygienen antimikrobinen integraatio
Tunnistamaton
Tasainen ompeluHaluatko lisää moottoripyöräily tuotteita Klim:lta? motardinn:sta, omasta moottoripyöräilyverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman moottoripyöräilytuotteita, kuten Klim Lyhythihainen Poolopaita Tactical. Tällä hetkellä Klim Lyhythihainen Poolopaita Tactical on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki moottoripyöräilyvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Klim Lyhythihainen Poolopaita Tactical

Hihatyypit
Lyhythihainen
Väri
Harmaa

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up