up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Komponentit

Jakotukki - Väri: Hopeinen

()
load

Mikä on moottoripyörien jakoputkien tarkoitus?

Moottoripyörän jakotukki on nesteen tai kaasun diffuusioosa tai kone, joka auttaa saamaan useita venttiileitä yhteen paikkaan tai yhden raidan paikkaan, jossa monet päät kokoontuvat yhteen. Jakotukkijärjestelmät voivat vaihdella yksinkertaisista syöttöosista, joissa on useita ulostuloja, monikammioisiin purkausyksiköihin.
Niitä käytetään yleensä erottamaan yksi syöttötulo useisiin lähtöihin. Monimutkaisemmat järjestelmät voivat sisältää välttämättömiä venttiilejä tai sähköverkkokokoonpanon. Moottoripyörien jakoputket on valmistettu monista avainkomponenteista.
Nesteen siirtämiseen käytetään putken tai putken muotoista koveraa säiliötä. Ristejä, korkkeja ja muita komponentteja käytetään varustamaan putki ja putki jakotukkiin. Nesteiden poisto jakotukin telakoiden kautta ohjataan pitämällä yhtä tai useampaa venttiiliä kytkettynä. Mittoja seuraavat jännitysmittarit, säätimet ja muut jakotukkiin kytketyt koneet.

Moottoripyörän jakoputkien käyttötarkoitus

On olemassa lukuisia tarkoituksia, kun se saapuu moottoripyörän jakotukkiin . Se mahdollistaa enemmän tilaa ja siistimmän vaikutelman hieman kömpeleiden sukkien ja nestemäisten assosiaatioiden ansiosta. Se parantaa myös tehokkuutta nopeampien virtausreittien ansiosta, jotka vähentävät paineen laskua ja lämmönmuutoksia.
Jakotukit vähentävät induktiokustannuksia ja nesteyhdistystä helpomman kompaktin koon ansiosta. Ne myös vähentävät öljyvuotojen mahdollisuutta, koska ne on tehty oikein ylläpitämään öljyn virtausta.
Jakotukit tarjoavat sopivan ratkaisun useisiin ulostuloputkiin. Niitä voidaan käyttää useiden putkien liitoskohtana, syöttöosana tai moottoripyörien voimanlähteenä. Ne ovat voimavara, joka voi pitää moottoripyöräsi kunnolla toimivana.
Jakoputkia tarjoavat tuotemerkit ovat Akrapovic , GPR Exhaust Systems , Remus ja Gpr Exclusive .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje