Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Täydelliset pakoputket

()

Lajittele

Mikä on pakokaasujärjestelmä?

Moottoripyörän pakojärjestelmä , jota kutsutaan myös äänenvaimentimeksi, on luotu vapauttamaan pakokaasut moottorista. Polttoaineen palaessa moottorissa syntyy kaasuja ja hajuja, joten nämä kaasut ja hajut on poistettava moottorista.
Moottoripyörän pakojärjestelmä suorittaa tehtävän. Äänenvaimennin imee myös osan kaasuissa olevasta vaarallisesta polttoaineesta ennen kuin ne päätyvät ympäristöön. Se mahdollistaa myös moottorin melun säätelyn. Jotkut on luotu tuottamaan erottuvia ääniä tietyille moottoripyörille.
Pakojärjestelmä auttaa vähentämään moottorista tulevaa ärsyttävää ääntä melusaasteen hallitsemiseksi. Eri materiaalien ja tyylien pakokaasuja käytetään parantamaan moottoripyörän ulkonäköä. Pakoputki parantaa myös moottoripyöräsi suorituskykyä.

Moottoripyörän pakokaasujärjestelmän toiminta

Kun kaasu palaa moottorissa, haisevat ja vapautuvat kaasut ryntäävät pakoputken kautta ja poistuvat yhtä tai pientä putkisarjaa pitkin.
Sieltä ne liikkuvat katalyyttisen muuntajan läpi. Muuntajassa myrkylliset materiaalit, kuten vaaralliset kaasut, jotka aiheuttavat ilman saastumista, hajotetaan ennen kuin ne päästetään ilmaan.
Sitten kaasut ryntäävät ulos äänenvaimentimeen, jossa ne kaikuvat moottorin tahdissa. Kun äänenvaimennin kaiuttaa, se vaimentaa joitain moottorin ääniä ennen kuin päästää kaasut poistumaan äänenvaimentimen takaosasta.
Moottoripyörien pakojärjestelmää tarjoavat merkit ovat Akrapovic , GPR Exhaust Systems ja Gpr Exclusive .

top