up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Miesten Kengät moottoripyöräily

Miesten Kengät moottoripyöräily

Löydä laaja valikoima tuotteita Miesten Kengät tuotteita henkilölle moottoripyöräily. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa motardinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Miesten Kengät

n merkit Miesten Kengät

Kuinka valita oikeat moottoripyöräkengät miehille?

Hyvien moottoripyöräkenkien valinta on tärkeää useista syistä. Ensinnäkin moottoripyörällä ajaminen vaatii paljon tasapainoa ja hallintaa, ja hyvät moottoripyöräkengät voivat tarjota tarvittavan tuen ja pidon auttaakseen ajajia pitämään jalansijansa pyörällä. Tämä on erityisen tärkeää pysähdyksissä tai tiukoissa käännöksissä.

Moottoripyörän saappaiden tarvikkeet ja osat

Moottoripyörän saappaiden tarvikkeet ja osat ovat yksi tärkeimmistä huomioon otettavista asioista. Moottoripyöräkengän lisävarusteet ja osat sisältävät useita etuja, kuten kantapään ja holvikaarituen, kävelymukavuuden ja jalkojen rentouden pitkien moottoripyöräretkien aikana. Muita lisävarusteita ovat kantapään kahvat, holvikaarituki, sisävuoraus ja paljon muuta. Voit ostaa näitä lisävarusteita ja osia osista Alpinestars , Dainese , Klim , Puig , Furygan ja Spidi .

Moottoripyörän saappaat

Moottoripyörän saappaat ovat yksi välttämättömyyksistä ihmisille, jotka pitävät moottoripyörällä ajamisesta. Nämä miesten saappaat on valmistettu moottoripyöräilijän tarpeiden mukaan. Moottoripyöräilijän saappaat suojaavat nilkkaa ja ratsastajan jalkoja putoamisen varalta. Näiden saappaiden ulkopuoli näyttää tavalliselta saappaalta, mutta nämä saappaat on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista, joka kestää moottoripyöräajon vaurioita. Moottoripyörän ajokengät suojaavat useimmilta moottoripyörävammilta, tarjoavat paljon vakautta törmäyksessä ja ovat kulutusta kestäviä. Moottoripyörän saappaat suojaavat myös jalkojasi sekä jalkaasi pakoputkilta ja kylmältä säältä.

Moottoripyörän vapaa ajan kengät

Miesten vapaa ajan moottoripyöräkengät on luotu mukavuusvaatimuksilla, mikä takaa sinulle rentouttavan ja turvallisen ajoseikkailun. Moottoripyörän vapaa ajan kengät tarjoavat lisäsuojaa jaloille, kun ajat moottoripyörää. Vapaa ajan kengät palvelevat moottoripyöräilyn vaatimuksia, kuten mukavuutta ja turvallisuutta. Nämä kengät tarjoavat lisävakautta vaihdettaessa moottoripyörän vaihdetta. Moottoripyörän vapaa ajan kengät on valmistettu korkealaatuisesta ja joskus vettä hylkivästä materiaalista. Vapaa ajan kenkien kärkiosa hallitsee koko jalkaa enemmän kuin muut jalkineet. Pohjan ansiosta jalkatukeen voi tarttua moottoripyörällä ajettaessa. Nämä kengät suojaavat vaurioilta onnettomuuden aikana. Hyvät moottoripyöräkengät voivat parantaa ajajan yleistä tyyliä ja imagoa. Moottoripyörän kenkiä on useita tyylejä klassisista nahkasaappaat moderneihin kilpa kenkiin, ja oikean parin valitseminen voi auttaa ajajia tuntemaan olonsa itsevarmemmaksi ja ylpeämmäksi moottoripyöräilytyylistään.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje