up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

MT Helmets

MT Helmets

KAIKKI ( MT Helmets )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin MT Helmets

MT Helmets on suuri tähti moottoripyöräkypärien maailmassa, joka tunnetaan lojaalista suhtautumisestaan ​​turvallisuuteen, tyyliin ja luomiseen. Espanjassa vuonna 1968 perustettu MT Helmets on osoittautunut maailmanlaajuiseksi toimijaksi moottoripyöräkypärien alalla.
Turvallisuus on MT Helmetsille tärkeää, ja heidän tuotteensa käyvät läpi tiukan testauksen, jotta ne täyttävät maailmanlaajuiset turvallisuusvaatimukset. He käyttävät ajanmukaisia ​​materiaaleja ja huipputeknologiaa valmistellessaan kypäriä, jotka tarjoavat moottoripyöräilijöille optimaalisen suojan erilaisissa tilanteissa.
MT Helmets tarjoaa laajan valikoiman kypäriä, mukaan lukien modulaariset, täyskasvot, avokasvot ja maasto-kypärit. Tämä monipuolisuus huomioi moottoripyöräilijöiden makut, olivatpa he sitten urheilupyörien ystäviä, ryömijöitä tai seikkailunhaluisia. Merkin sitoutuminen innovaatioon näkyy sen tyylikkäissä ja aerodynaamisissa kypärimalleissa, usein kirkkailla pinnoilla ja grafiikoilla.
Suojelun ja tyylin lisäksi MT Helmets painottaa voimakkaasti saavutettavuutta. Heidän tavoitteenaan on luoda laadukkaita kypäriä, joista on saatavilla laaja joukko kuljettajia, eikä tässä luovuteta tärkeistä turvallisuusominaisuuksista. Vuosien varrella MT Helmets on saavuttanut moottoripyöräilijöiden maailmanlaajuisen luottamuksen ja kiintymyksen, mikä on vahvistanut merkin tärkeää asemaa niille, jotka etsivät turvallisuutta, muotia ja arvoa ajokamastaan.

MT Helmetsin kypärävalikoima

MT Helmets täyskasko sisältää laadukkaita materiaaleja rakenteessaan. Ne yhdistävät usein ajanmukaisia ​​komposiitteja tai polykarbonaattikansia, jotka tarjoavat kestävyyttä ja iskunkestävyyttä.
MT Helmets avokasko tulee usein näkyvien visiirien tai suojien kanssa, jotka suojaavat kuljettajia pölyltä, tuulelta ja hyönteisiltä. Joillakin malleilla voi olla myös auringonsuojia tai suojuksia, jotka tarjoavat varjon ja vähentävät heijastusta.
MT Helmets modulaariset kypärit ovat kääntyviä osia ja niitä kiinnittää luotettava leukapalkkijärjestelmä, joka lukitsee alueen, kun se on suljettu, tarjoten täsmälleen sama taso turvallisuutta kuin täyskasko.
MT Helmets maasto-kypäriä yhdistetään usein useisiin ilmanottoaukkoihin ja kanaviin paremman ilmankierron varmistamiseksi, mikä mahdollistaa kuljettajien pysymisen viileinä kuumissa ja pölyisissä olosuhteissa.
MT Helmets silmälasit tulevat varustettuina anti-sumu- ja anti-naarmu-kerroksilla niiden linssien pinnalla. Nämä ominaisuudet auttavat säilyttämään selkeän näkyvyyden erilaisissa sääoloissa ja estämään silmälasejen vaurioitumista.
MT Helmets muuntokypärät tulevat usein varustettuna suojatulla kaksois-D-rengasnapilla tai muilla luotettavilla hihna- ja lukitusjärjestelmillä, jotka tarjoavat turvallisen ja tiiviin istuvuuden.
MT Helmets näytöt ovat usein suunniteltu olemaan naarmuuntumattomia ja lujuusluokkia, jotta ne tarjoaisivat pitkäaikaisen käytön ja kuljettajan suojan.
MT Helmets visiirit vähentävät valon säteilyä kirkkaalta auringolta. Tummentuneet visiirit voivat parantaa näkyvyyttä ja helpottaa aurinkoisissa olosuhteissa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje