up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Naisten Kengät moottoripyöräily

Naisten Kengät moottoripyöräily

Löydä laaja valikoima tuotteita Naisten Kengät tuotteita henkilölle moottoripyöräily. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa motardinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Naisten Kengät

n merkit Naisten Kengät

Millaisia kenkiä käytetään moottoripyörässä?

Tarvikkeet ja osat

Moottoripyöräkenkien tarvikkeet ja osat sisältävät monia erilaisia asioita, kuten sisäpohjat, varvassuojat, nilkkasuojat ja paljon muuta. Sisäpohjat ovat kengän sisäosa, joka on alla ja tukee jalan pohjaa. Ne voidaan helposti poistaa, jos niitä ei käytetä. Varvasliukusäädintä käytetään varpaiden suojana. Varvasliukusäädin on valmistettu kovasta synteettisestä materiaalista ja peittää varvasi kunnolla ja suojaa varpaasi vaurioilta liukastumisen sattuessa. Nilkkasuojus toimii myös kenkien suojavarusteena . Nilkkasuojia käytetään peittämään nilkkoja ja suojaamaan niitä vaurioilta onnettomuuden sattuessa.

Moottoripyörän saappaat

Moottoripyörän saappaat ovat myös erittäin tärkeitä moottoripyöräilyssä. Moottoripyörän saappaissa on monia erilaisia materiaaleja, kuten nahkaa tai synteettisiä. Voit helposti valita sinulle sopivan. Saappaat edellyttävät, että suojaat jalkojasi ajon aikana. Lisäksi saappaat pitävät jalat rentoina ajon aikana. Saappaat auttavat sinua käyttämään jalkatappeja oikein ja antavat sopivan jalkahallinnan turvalliseen ajokokemukseen. Saappaat tarjoavat myös täydellisen suojan tienjätteiltä ja haitallisilta elementeiltä off road radoilla. Saappaiden tulee olla valmistettu kestävästä materiaalista, joka voi palvella sinua pitkään. Hyvän saappaan tulee suojata jalkavaurioilta.

Moottoripyörän vapaa ajan kengät

Moottoripyörän vapaa ajan kengät on tehty suojaamaan jalkojasi ajon aikana. Jotkut ihmiset eivät voi tuntea olonsa mukavaksi erityisesti moottoripyöräilyyn kehitetyissä saappaissa, koska ne ovat tilaa vieviä, joten he voivat käyttää paria jäykkiä, tukevia ja rentoa moottoripyörän kenkiä. Moottoripyörän vapaa ajan kenkien tulee istua kunnolla ja olla mukavia. Moottoripyörän vapaa ajan kenkiä tarvitaan myös suojaamaan pyörän pakoputkia, kovaa kylmyyttä ja muita sääolosuhteita. Pohjien tulee olla kestäviä ja kestäviä toistuvia tien törmäyksiä vastaan. Moottoripyöräkenkiä tarjoavat merkit ovat Alpinestars , Dainese , Klim , Furygan ja RST .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje