up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Naisten Vaatteet moottoripyöräily

Naisten Vaatteet moottoripyöräily

Löydä laaja valikoima tuotteita Naisten Vaatteet tuotteita henkilölle moottoripyöräily. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa motardinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Naisten Vaatteet

n merkit Naisten Vaatteet

Mitä tarvitsen moottoripyöräilyyn?

Takit

Naisten moottoripyöräilytakki on yksi tärkeimmistä moottoripyörävarusteista. Se suojaa sinua törmäyksen sattuessa. Takissa on suojaavat pehmusteet vartalon herkillä alueilla, joita ovat selkäranka, kyynärpäät, olkapäät ja vartalo. Takit tulevat usein panssarivarsilla ja ne on tehty erityisesti ratsastukseen.

Housut

Oikeat naisten moottoripyöräilyhousut auttavat suojaamaan jalkojasi kaikilta vaurioilta, jos putoat vahingossa moottoripyörää ajaessasi. Nämä housut on valmistettu kestävästä kankaasta ja ne ovat vedenpitäviä, jotta pysyt kuivana sateen aikana ja rentouttavat kaikissa sääolosuhteissa.

Poolopaidat

Naisten moottoripyörän poolopaidoissa on ainutlaatuinen istuvuus, jota monet ihmiset suosivat moottoripyöräilyn aikana. Tämä paita ei ole kovin tiukka, joten et tunne häiriöitä tai rajoituksia ajon aikana. Moottoripyörän poolopaita on erittäin mukava ja pitää sinut rentona ajon aikana. Voit ostaa poolopaitoja Alpinestars , Akrapovic , Dainese , Bell , ls2 , GPR Exhaust Systems ja Klim .

Sadepuvut

Naisten moottoripyöräsadepuku on yksi tärkeimmistä moottoripyöräilyvarusteista. Ensisijainen syy on se, että läpäisemätön päällyste on yksi tärkeimmistä tarvikkeista mukavuuden ja suojan takaamiseksi, kun sataa ja ajat moottoripyörällä.

Paidat

Naisten moottoripyöräilypaidat on valmistettu pehmeistä ja mukavista materiaaleista, kuten puuvillasta. Moottoripyöräilijöiden käyttämät paidat ovat täyshihat ja monet niistä on valmistettu hengittävästä kankaasta. Ne eivät ole liian tiukkoja eivätkä liian löysät.

Sukat

Naisten moottoripyöräsukat on suunniteltu ja luotu erityisesti moottoripyöräilijöille. Sukat ovat pehmeitä ja kestäviä ja tarjoavat miellyttävän tunteen jalkaan sukassa. Erityisesti moottoripyöräilijöille kehitetyt moottoripyöräsukat pitävät jalkasi mukavina ja kuivina talvella.

Puserot

Naisten biker puserot voivat olla täysvetoketjullisia, puolivetoketjuisia tai ei ollenkaan. Valitse myös, haluatko käyttää huppua vai et. Vaihtoehtoja on paljon, joten voit valita haluamasi vaihtoehdon.

T paidat

Naisten moottoripyörä t paita on vaatekappale, jota moottoripyöräilijät käyttävät yleensä takkien alla. Yleensä moottoripyöräilijät käyttävät sitä kesäkaudella, koska t paidat ovat erittäin ilmavia. Moottoripyöräilijöiden T paidat on valmistettu joustavasta, pehmeästä ja kestävästä kankaasta.

Puvut

Naisten moottoripyöräpuvut , jotka tunnetaan myös nimellä moottoripyöräpuvut tai ratsastuspuvut, ovat erikoisvaatteita, jotka on suunniteltu tarjoamaan suojaa ja mukavuutta moottoripyöräilijöille. Nämä puvut koostuvat tyypillisesti takista ja housuista, jotka on suunniteltu käytettäviksi yhdessä yhtenä kokonaisuutena, mikä peittää moottoripyöräilijän koko kehon.

Liivit

Naisten moottoripyöräliivi on yksilöllinen suojavaruste, jota käytetään ajon aikana. Moottoripyöräliivi on erittäin tärkeä varuste ajoon, koska se voi pelastaa ihmishenkiä tai ainakin hallita äärimmäisiä vaurioita onnettomuustilanteissa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje