up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Nexx Avaa Kasvokypärä SX.60 Jazzy

Nexx Avaa Kasvokypärä SX.60 Jazzy

Nexx Avaa Kasvokypärä SX.60 Jazzy

plus
Nexx

Nexx Avaa Kasvokypärä SX.60 Jazzy

Tuotekuvaus Nexx Avaa Kasvokypärä SX.60 Jazzy

SX COM 2:

SX.60 on oletusarvoisesti varustettu NEXX Helmets SX COM 2 -järjestelmän kanssa, joka on kehitetty yhteistyössä tunnetun Bluetooth-asiantuntijan SENA kanssa. Lisävarusteena saatavana lisävarusteena SX COM 2 on erittäin täydellinen järjestelmä, jossa on Bluetooth 3.0, äänikomennot, stereo-musiikin suoratoisto, päivitettävät firmware jne. Myös erittäin edulliseen hintaan ja erittäin helppoon asennukseen.

ADVANCED THERMO RESIN: kevyt, pitkälle kehitetty termo-hartsi (ATR) -rakenne.

MICRO METRIC BUCKLE: Mukana käytännöllinen pikalukitusliitin mikrometrin säätöön.

Täysin irrotettava ja pestävä sisustus: 3D-muotoiset sisätilat ovat täysin irrotettavissa ja pestävissä. Pehmeä padding anti hiki ja anti-allerginen kangas.

Ominaisuudet:

PC Lexan kilpi;

Sisäinen aurinkosuoja;

Micro metrinen solki;

Irrotettava ja pestävä vuori;

Pehmeä anti-hiki ja anti-allerginen kangas sisävuoraus.

Tekniset tiedot:

Paino: 1050 gr + / 50 gr


Älä odota enää pidempään ja osta Nexx Avaa Kasvokypärä SX.60 Jazzy. Jos sinulla on kysyttävää Nexx Avaa Kasvokypärä SX.60 Jazzy:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä motardinn yhteydenottosivumme kautta. motardinn tarjoaa erityisen kokoelman Kypärättuotteita moottoripyöräily:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Kypärät varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Jet varusteilla.

Ominaisuudet Nexx Avaa Kasvokypärä SX.60 Jazzy

Kiinnitysjärjestelmä
Mikrometrinen säätösolki
Väri
Musta
Ikä
Aikuiset
Suositeltava Käyttötarkoitus
Kaupunki

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Täydellisyys

-

Tämä kypärä on täydellinen minulle ja tarpeisiini. Halusin kypärän, jonka voisin laittaa nopeasti päähän ilman, että otan lasejani pois. Se on mukava jopa pitkiä aikoja päällä. Laatu on myös huippuluokkaa! Erittäin suositeltavaa

Nexx sx.60 jazzy open face kypärä

-

Hei. Kypärässä ei ole integroitua Buetooth-järjestelmää.

Nexus si60 jazzy jet-kypärä

-

Aivan loistava - mukava, mukava kypärä

Erittäin mukava kypärä

-

Aina vähän huolestunut kypärän/vaatteiden tilaaminen netistä, jos ei sovi ja joutuu palauttamaan varsinkin ulkomaille, mutta tämä kypärä oli kokonsa mukainen, olen kokoa 57, joten tilasin keskikokoisen ja istui tiukasti. Todella mukava ja hyvännäköinen. Säästyi hieman kustannusten kannalta Espanjasta tilaaminen (noin 50 puntaa) ja vaikka toimitus kestääkin hieman kauemmin, se ei tietenkään ollut kovin pitkä (noin 2 viikkoa), joten todella onnellinen.

Paras laatu

-

Erittäin hyvä kypärä. Toimitus ajallaan, suosittelen.

Upea kypärä - mutta älä osta, ellet asu eu:ssa

-

VAROITUS: Niiden koko on väärä. Se tuli liian pieni huolellisuudesta ja mittauksesta huolimatta. Palautus USA:sta ja vaihto ovat samat kuin kypärän hinta! Kuka haluaa maksaa jostain kahdesti, koska heillä ei ole oikeaa kokokuvausta!!! Anteeksi, mutta se on heidän vikansa. Heidän pitäisi maksaa toimituskulut. Elänyt 69 vuotta. Tiedän minkä kokoinen pääni on. Ne tekevät niistä liian pieniä. Ei keskustelua... Hieno tuote kuitenkin

Olin huolissani toimituksesta, mutta tulos oli hyvä

-

Tilasin Japanista. Olin huolissani, koska toimitus valmistui Euroopassa, joten tiedustellessani sain selville, että se johtui siitä, että toimialue vaihtui Springistä Japan Postiksi, ja se saapui heti sen jälkeen. Se oli koronamustelma, mutta se saapui 10 päivässä. Todellinen asia oli suurempi kuin olin kuvitellut, mutta mukavuus ja kaksoisvisiiri ovat erittäin hyviä. Sisällä olevat saumat rispaantuivat, mutta se ei haittaa.

Rakastan sitä!

-

Tämä on toinen kypärä, jonka olen ostanut tällä tyylillä. Perheeni elää niitä!

Upea kypärä, näyttää vielä paremmalta oikeassa elämässä.

-

Kypärä tuli Espanjasta ja loogisesti toimitus kesti hieman tavallista kauemmin. Valitettavasti melkein viikko ilmoitettua pidempi. Ei pahalla, moottoripyöräkausi alkaa vasta maaliskuussa :-) Törmäyskypärä näyttää upealta ja häikäisysuojan toimivuus on aivan mahtava. Kaikki oli hienoa, tilaisin uudestaan, jos ei olisi kiire.

Loistava valinta

-

Kypärä saapui ajoissa ja näyttää loistavalta sekä on kevyt ja mukava

Hieno kypärä

-

Tuli kuvatulla tavalla ja sovitussa ajassa. Ei voisi olla onnellisempi!

Kypärä

-

Hei, kypärä on kunnossa, toimitus on vain päivän myöhässä

Täydellinen

-

Se kesti hieman kauemmin, mutta se oli sen arvoista. Se oli lahja tytölle ja hän sanoo, että väri on fantastinen (ruskea) ja erittäin mukava.

Super

-

Kaikki hienoa. Käytä itseäsi loistavasti.

Loistava

-

Sain sen tietyssä ajassa, mattamusta on kaunis. Esteettisesti täydellinen naisille. Kiitos

Hyvä materiaali, tummempi väri

-

Tilasin kermaisen kypärän, joka näyttää minusta erittäin laadukkaalta, mutta väri on hieman tummempi kuin valokuvan väri.

Hyvä

-

gooooooooooooooooooooooooood

Mitä ostettiin, sitä odotettiin

-

Tuote oli erittäin hyvä, pidin väriyhdistelmästä erittäin paljon, se on erittäin vahva ja kestävä kypärä, tilaus saapui määränpäähänsä ajoissa, mistä pidin todella, että erittäin helppo seurata ja ostan ehdottomasti toisen Minun on ostettava kumppanilleni. Koko oli ihanteellinen, jos normaalia suurempaa kokoa suositellaan

Hämmästyttävä

-

Ehdottomasti rakastan tätä kypärää. kaksinkertainen visiiri ja sävytetyn kytkin. Mukavuus on hämmästyttävää ...

Hyvä vaihtoehto

-

Halusin kypärän ruskealle scotterille enkä löytänyt sitä, he kertoivat minulle tästä sivusta ja totuus on, että olin yllättynyt hyvästä, paljon erilaisia tuotteita. Kypärä, jonka väri ja laatu on kuvattu sivulla, suosittelen ostamista.

Hyvä tuote ja hyvä toimituspalvelu

-

Hienoa, olemme olleet yllättyneitä kypärän laadusta ja viimeistelyistä ja lähetys on saapunut merkkiajoissa.

Kypärän arvostelut

-

Tämä kypärä on hyvin viimeistelty hyvillä suojauksilla, jotka pitävät päätä hyvin, se istuu hieman tiukasti, kuten jo osoitettiin, mittaan 58 ja otin mieluummin 59/60, joka sopii minulle erittäin hyvin. Se on kaunis vintage -oikealla puolella, tukee täydellisesti päätä, myös niskassa. Huomio Ranskassa pakolliset yöheijastimet eivät sisälly toimitukseen, joten suunnittele tämä osto.

Loistava!

-

Tämä oli toinen ostokseni ja poikani on hämmästynyt, hän rakastaa tätä kypärää!

Nexx jet kypärä sx.60 jazzy

-

Kypärä vastasi odotuksia! Koko prosessi on nopea ja tehokas.

Moottoripyöräkypärä

-

Kypärä on erittäin mukava ja tyylikäs.

Kaunis estetiikka ja täydellinen istuvuus

-

Kypärä on kaunis ja saapui 3 päivässä!

Erittäin hyvä kypärä

-

Erittäin hyvä tuote. Vastaa odotusta. 5 tähden pakkaus. vastaava koko

Kaikki on hyvin

-

Se toimitettiin nopeasti, ilman ongelmia ja kypärä vastasi odotuksia.

5 *****

-

Erittäin hyvä ja nopea palvelu.

Erittäin hyvä myyntipaikka

-

Hyvä tuote, erittäin nopea toimitusaika, huippupakkaus. Erittäin laadukas kypärä, mukava ja kuvausta vastaava koko. On ilo käsitellä Motardinnia ja ostan ehdottomasti heiltä uudelleen. Erittäin tyytyväinen tähän ostokseen.

Erinomainen valinta

-

Erittäin tyytyväinen kypärään. Täydellinen koko ja väri. Erinomainen laatu, mukavuus ja hinta. Riittävät tiedot toimituksen seurantaa varten. Riittävä pakkaus. Tilattu 14. toukokuuta ja saatu 27. toukokuuta.

Tuote saapui oikein japaniin

-

Tein tilauksen 9. toukokuuta ja se saapui 23. toukokuuta. Tulli tms. Tarkasti, ja se kesti jonkin aikaa, mutta se saapui ilman ongelmia. Se on koko, josta olen utelias, mutta se on koko M Araiille ja Shoeille, mutta tilasin L-kokoisen, joka on yhtä kokoa suurempi, eikä ollut epäilystäkään. Tuotteesta se on erittäin hyvä tuote, koska se on julkaistu verkkosivustolla. Pidän todella siitä, että savusuojaa voidaan käyttää sivussa olevalla vivulla. Odotan kiertämistä tulevaisuudessa.

Edullinen, mukava, mukava.

-

Helppo tilata, nopea toimitus, edullinen, yksinkertainen, turvallinen, tyylikäs ja mukava kypärä.

Erittäin mukava kypärä

-

Erittäin mukava kypärä! Sovitus on koon mukainen kokoluokan avulla, ja kuvat ja kuvaus ovat täsmällisiä. Sitä on mukava käyttää, enkä ole kokenut mitään kuumia pisteitä tai ärsytystä sen käytöstä. Sävytetty suojamekanismi toimii sujuvasti ja kirkas läppäkilpi liikkuu myös sujuvasti. Kilpien selkeys on hyvä tälle laatutasolle. Pidän siitä, että kypärä ei ole niin "iso" päälleni kuin tavallinen puolikypärä, mikä yleensä antaa sinulle "sienipään" ilmeen. Se on kevyt ja muotoilu on niin viileä kuin tavallinen biker-puolikypärä. Pakkaus oli huippuluokkaa ja toimitus Kanadaan oli uskomattoman nopea ilman vetokoukkuja tai piilotettuja maksuja. Motardinnilla on ilo käsitellä, ja ostan varmasti heiltä uudelleen. Erittäin tyytyväinen tähän ostokseen.

Erittäin muodikas

-

Eurooppaan tuontia varten se saapuu 12 päivän kuluessa tilauksesta. Pakkaus on täydellinen ja olen tyytyväinen. Toisin kuin japanilaiset tuotteet, eurooppalaiset tuotteet ovat edelleen muodikkaita, vai mitä? Ostin sen ja se oli oikea vastaus.

Suosittelen sitä

-

Erittäin hyvä laatu ja he ovat noudattaneet toimitusaikaa. Suositeltava 100%

Turvallinen ja tyylikäs!

-

Erittäin tyytyväinen, helppo vetää sisään / ulos, mutta vakaa ja turvallinen.

Erinomainen absoluuttisesti!

-

Hyvin tyytyväinen! Täydellinen kypärä ja sopii Moto Guzzi Kaliforniaan!

Loistava myyjä !!

-

TÄYDELLINEN PAKKAUS, NOPEA TOIMITUSAIKA !! HYVIN LUOTETTAVA!! ONNITTELUT!

Mukava kypärä

-

Upea kypärä ajaa hakkuriin. Näyttää hyvältä ja sopii täydellisesti. Pikatoimitus.

Nexx sx.60

-

Olen erittäin tyytyväinen kypärään. Se sopii tarkalleen ja kuluu hyvin. Käsittely on hienoa

Erinomainen

-

Erittäin tyytyväinen suosittelen sitä kaikille

Nexx sx.60 jazzy

-

Suuri tuote kuvatulla tavalla ok koko erittäin nopea toimitus, suosittelen!

Kommentti

-

Täydellinen! kypärä on hyvä istuvuus ja täyttää kaikki odotukseni. Hyvin pakattu ja toimitettu vain kahdessa päivässä, käytän varmasti tätä palvelua uudelleen ...

Se on erinomaista

-

Aloin tehdä ostoksia ulkomailta. Olin hieman huolissani, mutta se saapui turvallisesti ja saapui odotettua aikaisemmin. Pystyin myös ostamaan sen melkein puoleen hintaan ostamalla sen japanilaisesta postimyyntisivustolta. Haluaisin käyttää sitä uudelleen.

Nexx sx.60

-

Täydellinen mukava kypärä. Toimitetaan lyhyessä ajassa.

Erinomainen tuote, laatu ja hinta. onnittelut.

-

Erinomainen tuote, NeXX 60 -kypärä, laatu, hinta ja toimitus täyttävät kaikki odotukset! Onnittelut.

Suuri palvelu ja tuote

-

Sanominen, että olen vaikuttunut, on aliarviointia. Espanjasta Perthiin, Australiaan muutamassa viikossa, ja niin kovina Covid-aikoina. Tuote on erinomainen laatu ja istuvuus, se on erottuva, paljon parempi kuin pääsin Australiaan, jossa palvelu oli järkyttävää. Vaikka Espanjasta, se täyttää kaikki Australian standardit. Hienoa työtä kaverit, sinulla on ääneni ja kiitos.

Nexx kypärä

-

Se on kaunis, me rakastimme sitä. Parempi todellisuudessa kuin kuvassa. Valitsimme beigen ja valokuvassa se näyttää matta, mutta on kiiltävä paljon parempi. Toimitus oli nopeaa.

Suuri kypärä

-

Minulla on suihkukypäräni. Se on huippulaatua. hyvin pakattu. Joten tilasin muita esineitä. Minusta tulee toistuva asiakas. Kiitos tiimillesi.

Nexx kypärä

-

Suuri tuote kuvatulla tavalla ok super nopea toimitus Suosittelen epäröimättä

Täydellinen

-

Erinomainen estetiikka laadukkailla viimeistelyillä ja yksityiskohdilla. Koko-opas sopii täydellisesti todellisuuteeni. Kevyt. Ylitä odotukseni! Nopea ja häiriötön toimitus.

Kypärä

-

Kirjoitan Sydneystä ja olen niin iloinen uudesta kypärästäni, suosittelen tätä kauppaa, se on niin kaunis. En koskaan anna arvosteluja, mutta te ansaitsette sen. Sain sen ajoissa. Kiitos paljon!!.

Suositeltava

-

Suuri toimituspalvelu. Hyvä laatu. Suosittele kauppaa.

Suuri kypärä

-

Viileä näköinen ja mukava kypärä, visiirin täydellinen koko ja hyvä sisäänrakennettu aurinkosuoja. Helppo ostaa ja nopea toimitus. Rakastan sitä !

Upea tuote

-

Erittäin hyvä ammattitaito suuri osa. Hyvä istuvuus. Kaikki hienoa.

Nexx sc.60 jazzy kypärän tarkistus

-

erinomainen tuote. sopii kokotaulukon mukaan ja erittäin mukava. nopea, toimitus. suosittelen tuotetta ja motardinnia.

Hyvä palvelu ja erinomainen kypärä

-

Ostin Nexx SX 60 Jazzy -kypärän. Ei vaivaa verkkokauppaa. Upea tuote. Tuli täsmälleen kuvatulla tavalla ja erittäin hyvin pakattu.

Nexx jazzy kypärä

-

Erittäin mukava ja kaunis. Toimitus ajoissa. Erittäin tyytyväinen ostokseen.

Aivan kuten kuvattu

-

Kypärä sopii tarkalleen kokotaulukon mukaan. Toimitus oli nopeaa. Olen erittäin tyytyväinen.

Osta nexx kypärä

-

Periaatteessa arvio on 3 tähteä, koska olen perustunut sen estetiikkaan, suunnitteluun ja hallittavuuteen. Heti kun yritän sitä saapuvalla moottoripyörällä, toivon voivani vahvistaa aavistukseni siitä, että saavutamme maksimipisteet.

Erinomaista

-

Kypärä kuvatulla tavalla, erittäin kaunis, hyvälaatuinen. Iloinen tästä ostoksesta

Erinomainen

-

Erinomainen hinta-laatusuhde, erittäin nopea toimitus ja erittäin hyvässä kunnossa, erittäin tyytyväinen ostokseen.

Erittäin siisti kypärä

-

Erinomainen! Erittäin laadukas ammattitaito, hyvä istuvuus ja erittäin mukava. Suuri muotoilu. Toimituspäivä täytettiin. Yläosa!

Se on erittäin hyvä tuote tuotteena.

-

Olin huolissani 360 ° valokuvasta, koska se oli melko keltainen, mutta kun sain sen, olin helpottunut siitä, että väri oli odotettua. Tähän mennessä käyttämäni kypärät ovat kuitenkin halpoja, mutta ne ovat melko suuria verrattuna niihin. Jos et totu siihen, naurat, jos käytät sitä. Lisäksi ratsastan Hara Challa, joten ehkä ostin liikaa hyviä. .. ..

Erinomainen kypärä

-

Erinomainen kypärä. Erittäin mukava ja erittäin hyvä vastine rahalle, Toimitetaan ajoissa.

Erinomainen palvelu

-

Ehdottomasti tyytyväinen, nopea ja tehokas, välityspiste hieman alallemme, toimitus ennen aikaa, kiitos

Upea

-

Otsikko kertoo kaiken. Se ylittää selvästi odotukseni, jotka minulla oli

Piti siitä

-

Olen japanilainen. Vahvistuksen puuttumisen takia tein virheen saapumispäivänä enkä voinut toimittaa pyörää ajoissa, mutta se saapui 12 päivää tilauksen tekemisestä. Suunnittelu oli hyvä ja se oli vähän pieni, mutta pystyin käyttämään sitä ongelmitta poistamalla kannet molemmilta puolilta. Lähetystila ja henkilökunnan edistymistä koskevat tiedot olivat hyviä, joten pystyin ostamaan luottavaisin mielin.

Nexx kypärä

-

Upea aurinkolasivisiirillä varustettu tuote! Sopii täydellisesti ja kauniiseen väriin (beige)! Alhainen hinta ja moitteeton toimitus!

Nexx sx.60 jazzy

-

Tuote ja koko kuvauksen mukaan. Hyvä laatu, mukava ja huokoinen sisäpuolella. Erittäin nopea toimitus 1 viikossa, kun otetaan huomioon covid-19-tilanne nyt.

Hyvä kypärä

-

Erittäin hyvä muotoilu ja laadukkaat materiaalit, oikean kokoinen, mutta oikea.

Nexx sx60

-

erinomainen tuote, täydellisesti täyttää odotukseni, saatu tilauksen yhteydessä ilmoitettuna päivänä ... täydellinen!

Loistava

-

Erinomainen kypärä, viimeistely, muotoilu, mukavuus, kaikki huomautus 10. Kauniin lisäksi, jopa enemmän kuin mitä kuvissa näkyy. Suosittelen sitä voimakkaasti.

Sivustoa ei kannata hukata

-

Mikä palvelu !!!! Moitteeton sivusto - pyyntöni vastaava tuote - nopea toimitus - erittäin kilpailukykyinen hinta, ostan sinulta mielelläni. Suosittelen tälle sivustolle 100% ONNITTEITA kaikille joukkueillesi

Upea kypärä

-

Sain juuri tänään uuden kypärän ja se näyttää hyvältä - yhtä hyvältä kuin verkkosivustolla. Toimitus kesti noin 3 1/2 viikkoa, joten ei kovin nopeasti, mutta Hollannista Kanadaan COVIDin aikana, ei todellakaan ollenkaan huono. Kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväinen ostokseeni.

Ylittää odotukset !!!

-

Uskomaton muotoilu ja erinomainen mukavuus! Erinomainen vastine rahalle

Vau!

-

Tilasin sen Quebecistä 11. elokuuta ja sain sen 28. elokuuta pandemiasta ja Kanadan postitusongelmista huolimatta. Se on upea mukava juuri sitä mitä halusin!

Nexx sx 60 jazzy kypärä

-

Erittäin hyvä tuote, erinomainen vastine rahalle. Minä suosittelen. Erittäin vakava sivusto.

Kehua

-

Kaikki täydellinen ja erittäin nopea, kypärä on sellainen kuin se näkyy sivulla ja hyvä laatu.

Kypärä

-

Täydellinen, se on täsmälleen sama kuin katsauksessa kirjoitetaan ja kypärän ominaisuudet: Toimitus on ollut täsmällistä samana päivänä, jona se ilmoitettiin, se on yritys, joka on osoittanut ammattitaitoa.

Kypärän ostaminen

-

Erittäin nopea toimitus. Tilattu 7.7.2012 saanut. Kypärä on erittäin kaunis.

Täydellinen

-

Suosittelemme erittäin täydellisesti kiitos

Se on hyvä kypärä.

-

Tilasin sen 17. toukokuuta, minkä jälkeen olen saanut sen 11. kesäkuuta viruspandemian takia. Arvostan apua tukitoimiin, jotta voin vastata lähetysviestiini, vaikka se ei ole heidän syytä. Käytin kypärää kaksi viikkoa ja tämä on siistiä ja hyödyllinen .Minun ei tarvitse valmistaa aurinkolaseja pyöräilleni ajamiseen.

Erinomainen

-

Erittäin korkealaatuinen ja erittäin mukava kypärä. Minä suosittelen!

Hintasuoritus on oikea!

-

Täydellinen kypärä, muotoilu ja toiminnot huipulla, otan sen seuraavalle sidekalvoilleni ;-)

Kaikki hienoa

-

Kaikki hienoa

Ylin

-

Upea laatu, todella kaunis niin kuin kuvassa. Toimitus ajallaan.

Nexx sx60 jazzy -kypärä

-

Ensinnäkin haluan pyytää anteeksi Motardinnilta, että he olivat vähän kärsimättömiä heidän suhteen - kypärän saaminen kesti puolitoista kuukautta, mistä olen varma, että COVID oli vastuussa, mutta en saanut päivityksiä suurimmalle osalle tuohon aikaan seurannassa, joten ajattelin, että se voisi kadota. Ja tarvitsin kypärän ratsastaakseen sisään! Joten jos haluat tilata ja asua ulkomailla, älä mene heidän aika-arvioidensa mukaan KAIKKI. Jos sinulla on paljon aikaa varata, niin tämä on paljon. Jos tarvitset sitä niin pian kuin mahdollista, harkitse ylimääräistä maksamista jonnekin lähemmäksi asuintasi. Nyt kun minulla on se, olen todella innoissani siitä. Se on upea, hyvin istuva ja mukava! Ehdottomasti tuntuu ja näyttää kalliilta. Juuri mitä toivoin ja enemmän.

Upea kypärä

-

Nexx SX 60 Jazzy -kypärä ylitti odotukseni. Rakasta irrotettavaa pestävää vuorausta. Ostaa uuden plus viestintävälineitä kypärään.

Laatu

-

Laadukas kypärä, jonka on valmistanut yritys, jonka on oltava ylpeä työstään. Erinomainen hinta ja erittäin nopea toimitus, kun otetaan huomioon paketti, tuli puoliväliin ympäri maailmaa. Suosittelen kypärää kenellekään. Kippis ja jatka hyvää työtä!

Täydellinen

-

Kaunis kypärä. Sopii hyvin. Hyvä viimeistely. Toimitus luvattua nopeammin. Hyvin pakattu.

Saapui!

-

Tilasin sen maaliskuussa, etten saanut sitä koronan takia, mutta lopulta se saapui! Tilasin koon xl, mutta se on oikein ja olen melko tyytyväinen. Tilaan uudelleen, jos minulla on mahdollisuus!

Virheetön

-

Erittäin mukava ja käytännöllinen kypärä. Todennäköisesti Coronan takia jouduimme odottamaan 2 viikkoa toimitusta. Kaikki muu täydellinen.

Upea kypärä, luotettava toimitus

-

Uskon, että uusi kypäräni (Nexx SX.60 Jazzy) on hieno. Upea muotoilu (tummansininen ja vaalea synteettinen nahka), käytännöllinen aurinko visiiri, joka voidaan avata liukuvivulla. Koko kypärä on tehty hyvin. Tavarat ovat saapuneet ajoissa. Kaikki on hyvin, juuri sellaisena kuin kuvittelin sen. Suosittelen sitä.

Arvostelu

-

Nopea palvelu, korkea laatu ja suorituskyky. Erittäin suositeltava. Kiitos

Hyvä

-

Väriyhdistelmä on täydellinen

Olet kunnossa

-

Suuri

Hieno

-

Viileän värinen beige valo

Hieno

-

Hinta

Normi

-

Tyyli ja laatu

Vastaa odotuksiani

-

Kypärä saatiin nopeasti Se on kevyt ja mukava Se on hieno näyttää, mitä etsin Lisäksi se on 30% halvempi kuin muilla sivustoilla

Top !!!!

-

Mukava kypärä, tyylikäs ja hyvä laatu.

Istuva ja mukava

-

Sovita hyvin ja loistava pakkaus

Erittäin mukava kypärä

-

Toimitus noudattaa täysin ilmoitettua. Erittäin mukava kypärä, kiva viimeistely. Super houkutteleva hinta, suosittelen

Sovita vain

-

Erittäin hyvä kypärä, joka on erittäin kevyt ja helppo nähdä linssissä. Hinta on myös erittäin hyvä.

Erittäin mukava istuvuus ja viimeistely

-

Selkeä, oikea ja oikea-aikainen tilausten käsittely. Hyvä pakkaus. Tuote sopii erittäin hyvin. Erittäin hyvä hinta!

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up