up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Nexx Koko Kasvot Kypärä SX.100R

Nexx Koko Kasvot Kypärä SX.100R

Nexx Koko Kasvot Kypärä SX.100R

Nexx Koko Kasvot Kypärä SX.100R

plus
Nexx

Nexx Koko Kasvot Kypärä SX.100R

Tuotekuvaus Nexx Koko Kasvot Kypärä SX.100R

Kevyt termoplastinen kypärä:
Aerodynaamisissa tutkimuksissa ja tuulitunnelien testeissä käytettyihin moniin tunteihin Sx.100: n erityinen muoto sallii suhteellisen kevyen kypärän, jonka urheilullinen muotoilu optimoi sekä vakauden että äänieristyksen suurella nopeudella.

Takaspoileri:
Sx.100r on varustettu takana olevalla kaksilapaisella ilmapoilerilla, joka on suunniteltu optimoimaan aerodynaaminen suorituskyky ja vähentämään turbulenssia suurilla nopeuksilla.

Ilmanvaihto ja ilmavirta:
Suuri ylempi tuuletusaukko ja erittäin tehokas leuan ilmanvaihtojärjestelmä päästävät kypärään suuren määrän viileää ilmaa. Puolestaan Dual Eps Liner sisältää innovatiivisen ilmakammion niiden välillä: Tämä mahdollistaa todella hengittävän kypärän, joka vaihtaa optimaalisesti lämpimän, kostean ilman ja viileää, raitista ilmaa.

Mukava istuvuus:
Uusi Sx.100r-sisustus tarjoaa tiukan istuvuuden ja tehokkaamman ilmanvaihdon koko pään muodon ympärillä, mikä tarjoaa maksimaalisen mukavuuden ja häiriötekijän ilmaiseksi nopeassa ajon aikana.

Kaikki sisätilat, mukaan lukien paksu kaularulla, ovat irrotettavia, ihoystävällisiä (antiallergeeniset ja antibakteeriset ominaisuudet) ja valmistettu pehmeistä kosketusnäytteistä X Mart -kuivakankaista, jotka pitävät sisustan viileänä, kuivana ja mukavana.

X Swift:
Pikalukitus visiirimekanismi; Tekee visiirien vaihtamisesta erittäin yksinkertaisen ja nopeamman kuin koskaan (alle 8 sekuntia) ja työkaluton.

Häikäisysuoja:
Sisäinen aurinkolippa toimii ulkoisella ergonomisella painikkeella, joka on helppo käsitellä käsineillä ja suodattaa 99% UV-valosta.

Visiirivaihtoehdot:
Laaja valikoima visiirejä on saatavana suojaamaan sinua epäsuotuisalta säältä ja tieliikenteeltä. Sx.100r tarjoaa ratkaisuja kaikille, olipa kyse sitten keltaisesta HD-visiiristä heikon valaistustason parantamiseksi vai hopean iridiumista, joka estää UV: n ja häikäisyn auringolta.

Pysyä yhteydessä:
Sx.100r on oletusarvoisesti varustettu Nexx Kypärät X Com -järjestelmälle, joka on kehitetty yhteistyössä tunnetun Bluetooth-asiantuntijan Senan kanssa. X Com on Bluetooth 3.0 -stereokuuloke, jossa on pitkän kantaman Bluetooth-sisäpuhelin, joka on suunniteltu erityisesti moottoripyöräilijöille, jotka haluavat pienemmän muodon ajo-ominaisuuksiensa maksimoimiseksi, mutta silti ylläpitävät rikkaita Bluetooth-sisäpuhelimen ominaisuuksia. X Com -palvelun avulla voit soittaa handsfree-laitteeseen Bluetooth-matkapuhelimellasi, kuunnella stereomusiikkia tai ääniohjeita GPS-navigoinnista langattoman Bluetooth-yhteyden kautta ja käydä sisäpuhelinkeskusteluja täysin duplex-tilassa muiden ratsastajien kanssa.


Ominaisuudet:

ATR / PC-kuori
PC-Lexan-suoja ja X SWIFT -pikalukitusjärjestelmä
Visiiri valmisteltu Pinlockia varten
Erinomainen silmäportti
Sisäinen aurinkosuoja
Mikrometrinen solki
X MART Kuivakankaat
Pehmeää hikeä ja allergiaa kestävää kangasta
3D-muotoinen tyyny, irrotettava ja pestävä
Anti melun poskipehmusteet
Irrotettava kaularulla
Leuka tuulitulppa
2 tulo- ja 2 ulostuloaukkoa (Air Dynamic System)
Visiirin ilmanvaihtojärjestelmä
Irrotettava hengityssuoja
Aerodynaaminen vanne
Aerodynaaminen takaspoileri
Valmisteltu NEXX Intercom -järjestelmää varten X COM.


Tekniset tiedot:

Paino: 1250 g + / 50 g
Hyväksynnät: ECE / 22 05, DOT FMVSS 218 e NBR 7471: 2001
Mukana kirkas visiiriJos etsit moottoripyöräilyvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu motardinn:aan. Nexx:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla moottoripyöräilytuotteilla on täysi Nexx:n takaama takuu. Valitse yksi Kypärät kategorioista ja tutustu laajaan Kypärät tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Nexx Koko Kasvot Kypärä SX.100R on paras tuote moottoripyöräilytavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Nexx Koko Kasvot Kypärä SX.100R

Kiinnitysjärjestelmä
Mikrometrinen säätösolki
Paino
> 1501 gr
Väri
Musta
Ikä
Aikuiset

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Nexx sx.100r

-

Hyvä rakentamisen laatu ja mukava

Mukava ja viileä kypärä

-

Mukava ja täydellinen istuvuus.

Nexx sx.100r

-

Uskomaton kypärä. Yksi parhaista, mitä minulla on ollut tähän mennessä!

Ensimmäinen kypäräni

-

Aluksi minun oli vaikea laittaa sitä sisään, mutta kun laitoin sen muutaman kerran, se päätyy hyvin. Se ei tanssi päähän. Minulla on hatun koko 60 ja koko XL on hieno, hieman tiukka, mutta hieno. Lähetys saapui aikataulun mukaisessa päivässä täydellisessä kunnossa ja ilman mitään ongelmia.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up