up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley Crowbar Snowcross Replacement Lenses

plus
Oakley

Oakley Crowbar Snowcross Replacement Lenses

Tuotekuvaus Oakley Crowbar Snowcross Replacement Lenses

CROWBAR Snowcross TARVIKKEET LENSES


Kun kosteushöyryn iholta täyttää kylmä linssin pinnalle, tulos on sumu kertymisestä. Siksi tämä malli käyttää kahta linssiä ja asettaa eristävä kerros ilmaa niiden välissä. Suunnittelimme geometria maksimaalista selkeyttä ja iskunkestävyys, ja jopa lisäsi huurtumisenestopinnoite sisä linssin pinnalle. Molemmat värivaihtoehtoja tasapainottaa valonlähetys optimoida visio pilvinen ja hämärässä ympäristössä. Kaki parantaa visuaalista kontrastia parantaa syvyysnäköä kun Blue tarjoaa ainutlaatuinen muotoilu.

Tärkeää: Ole varovainen, kun asennuksen poistaminen / lisävaruste linssit. Naarmuuntunut linssit ei voida palauttaa, ja jotka eivät kuulu Oakleyn takuuehdot.


Aiotko hankkia itsellesi suositun Oakley Crowbar Snowcross Replacement Lenses:n? Kaikki Oakley-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Oakley Crowbar Snowcross Replacement Lenses jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme motardinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman moottoripyöräily varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Oakley Crowbar Snowcross Replacement Lenses

Väri
Oranssi
Alakategoriat
Maskit
Tuotetyyppi
Linssit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up