up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Puig

Puig

KAIKKI ( Puig )

Noin Puig

Puig on ollut merkittävä nimi moottoripyörätarvikkeiden maailmassa, tunnettu sitoutumisestaan ​​innovaatioihin, laatuun ja tyyliin. Perustettu vuonna 1964 Granollersissa, Espanjassa, Puig on jatkuvasti ylittänyt mahdollisuuksia moottoripyörän muokkaamisessa ja suorituskyvyn parantamisessa. Puigin rikas historia ja sitoutuminen parhaaseen laatuun ovat vakiinnuttaneet sen aseman johtavana tuotemerkkinä moottoripyörätarvikkeiden maailmassa. Olipa kyse tuulilaseista, valoista, katokkeista, renkaista tai ohjaustangeista, Puig jatkaa innovoimista ja korottaa ajokokemusta moottoripyöräilijöille ympäri maailmaa. Puig on luotettava nimi kaikille moottoripyörämuokkaamisen maailmassa, sen premium-laadun vuoksi.
Puigin matka alkoi pienen perheyrityksenä, joka erikoistui korkealaatuisten moottoripyörän tuulilasien valmistamiseen. Järkyttämättömän täydellisyyden tavoittelun ansiosta yritys nousi nopeasti huippuluokan käsityötaitonsa ja innovatiivisten suunnitelmiensa ansiosta. Vuosien mittaan Puig laajensi tuotevalikoimaansa kattamaan laajan valikoiman moottoripyörätarvikkeita, asettaen uusia standardeja alalle.

Moottoripyörätarvikkeiden nostaminen vuodesta 1964

Puigin klassinen tuote, moottoripyörän tuulilasi, on osoitus merkin sitoutumisesta sekä muotoiluun että toimivuuteen. Nämä tuulilasit on suunniteltu parantamaan aerodynamiikkaa ja tarjoamaan kuljettajille lisää mukavuutta ja suojaa tuulilta ja roskilta. Puig tuulilasit tulevat eri tyyleissä ja materiaaleissa, joten kuljettajat voivat valita täydellisen istuvuuden pyörälleen ja henkilökohtaiseen makuun. Parantaakseen ajokokemusta brändi tarjoaa Puig clip-on tuulilasin visiirit. Nämä visiirit voidaan kiinnittää helposti olemassa olevaan tuulilasiin, vähentäen tuulivoimaa ja parantaen näkyvyyttä pitkillä ajourakoilla. Ne ovat yksinkertaisia ​​mutta tehokkaita lisäyksiä, joihin monet moottoripyöräilijät vannovat. Turvallisuus on Puigin pääasiallinen prioriteetti, ja Puigin moottoripyörävalot heijastavat tätä sitoumusta.
Niille, jotka tarvitsevat lisää säilytystilaa moottoripyörällä, Puigin katokset tarjoavat tyylikkään ja turvallisen ratkaisun. Nämä katokset on suunniteltu sulautumaan harmonisesti eri pyörämallien kanssa, tarjoten runsaasti tilaa kypärille, ajovaatteille ja muille tarvikkeille. Suorituskyvyn ja ulkonäön parantamiseksi Puigin moottoripyörän renkaat on suunniteltu tarkasti ja huolellisesti. Ne ovat saatavana erilaisissa suunnitteluissa ja viimeistelyissä, jotta moottoripyöräilijöiden mieltymykset voidaan huomioida samalla varmistaen huippuluokan laatu ja kestävyys. Puig ymmärtää, että ohjaustangot ovat suora yhteys moottoripyörään. Siksi he tarjoavat valikoiman ohjaustankoja, jotka on suunniteltu mukavuuden ja hallinnan takaamiseksi. Perinteisistä enemmän ergonomisiin tyyleihin, Puigin moottoripyörän ohjaustangot on räätälöity ajajien tyytyväisyyden mielessä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje