up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Radikal Hälytyslevyn Lukitus RK66R

Radikal Hälytyslevyn Lukitus RK66R

Radikal Hälytyslevyn Lukitus RK66R

Radikal Hälytyslevyn Lukitus RK66R

plus
Radikal

Radikal Hälytyslevyn Lukitus RK66R

Tuotekuvaus Radikal Hälytyslevyn Lukitus RK66R

Suunniteltu olemaan käytännöllinen ja helppokäyttöinen. Valmistettu kokonaan Zamak-seoksesta, vahvempi kuin alumiini. Rk66r sopii helposti mihin tahansa moottoripyörään, skootteriin, polkupyörään tai skootteriin. Sen lukko sisältää Sek Click -järjestelmän, jonka avulla voit sulkea sen helposti yhdellä kädellä, sisältää 3 turva-avainta ja sisältää myös järjestelmän, joka suojaa sisätilaa kosteudelta ja lialta. Sen uusi 2020 elektroninen siru on toimivampi suojatakseen sinua varkailta, herkempi, varoitusjärjestelmällä ja hälyttimellä, joka saavuttaa 110 db. Annamme myös lukon sisältävän muistutuskaapelin, jotta et koskaan unohda, että sinulla on se päällä. Sen 6-halkaisijainen yleislukkovarsi on erityisesti suunniteltu sopimaan useimpiin markkinoilla oleviin moottoripyöriin, skoottereihin, polkupyöriin tai skoottereihin. Koska se on 6 mm:n tappi, voit sulkea sen jarrulevyn reikiin. Paikkoihin, joissa on suuri varkausriski, suosittelemme muita hyväksyttyjä huippuluokan varkaudenestolaitteita, kuten Radikal Rk910s, Rk914s, Rk10 tai Rk14s. Koko mekanismi ja elektroninen järjestelmä on vedenpitävä, vettä ja säätä kestävä. Täydennyksenä mukana tulee reppu, ylimääräinen sarja helposti vaihdettavia paristoja purkutyökalulla.


Ominaisuudet:

Sek Click -järjestelmä, jonka avulla voit sulkea sen helposti yhdellä kädellä.
100% metallirunko.
Pöly- ja kosteussuoja.
Teräksinen sulkuakseli Ø6, yleismoottoripyörä ja skootteri.
110 desibelin hälytys.
Sisältää kolme avainta.
Ilmainen muistutuskaapeli.
Ylimääräinen sarja varaparistoja.
Täydennä tilauksesi Radikal Hälytyslevyn Lukitus RK66R:lla, jonka löydät Huolto kokoelmastamme Lukot tuotteiden joukosta. Selaa myös muita moottoripyöräily kategorioita motardinn:ssa, joka on oma moottoripyöräilyvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Lukot varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla motardinn:ssa!

Ominaisuudet Radikal Hälytyslevyn Lukitus RK66R

Kiinnitysjärjestelmä
Avaimet
Väri
Punainen
Riippulukot
Disc Padlock

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up