up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Radikal RKREM Levylukko Cable

plus
Radikal

Radikal RKREM Levylukko Cable

Tuotekuvaus Radikal RKREM Levylukko Cable

Jos olet huolissasi unohtaa, että käytät varkaudenestoa ja joka päättyy putoamiseen tai moottoripyöräsi vaurioitumiseen, niin RADIKAL RKREM on ihanteellinen muistutus. Tämän kaapelin paksuus on 4mm, pituus 120cm ja silmiinpistävän keltaisen värin ansiosta se on erittäin näkyvä. Sen ainoana tavoitteena on muistuttaa, että sinulla on varkaudenestolaite ennen lähtöä moottoripyörän kanssa ja välttää putoukset ja tarpeettomat vauriot. Sen toiminta on hyvin yksinkertainen, toinen pää on ankkuroitu varkaudenestoon ja toinen ohjaustankoon, joten on mahdotonta olla näkemättä sitä.


Osta nyt Radikal RKREM Levylukko Cable niinkin edulliseen hintaan kuin 4.99 $. Radikal:n valmistama RKREM Levylukko Cable:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. motardinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille moottoripyöräilytuotteille. Tarkastele kaikkia Huolto-osastomme Lukot:a.

Ominaisuudet Radikal RKREM Levylukko Cable

Kiinnitysjärjestelmä
ilman lukkoa
Väri
Keltainen
Riippulukot
Määrittelemätön

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up