up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Revit

Revit

KAIKKI ( Revit )

Noin Revit

Revit on vakiinnuttanut paikkansa moottoripyörävarusteteollisuuden huippumerkkinä, tarjoten aina laadukkaita ja innovatiivisia tuotteita ajajille ympäri maailmaa. Valtavan historian omaavalla Revitilla on jatkuvasti haastettu suunnittelun, toiminnallisuuden ja turvallisuuden rajoja, tarjoten palveluja sekä kasvaville harrastajille että kokeneille kuljettajille. Yhdenmerkkituotteiden luotettavuus ja tyylitaju ovat ansainneet heille lojaalin maineen moottoripyöräilyn piireissä.
Dynaamisella alalla, jossa turvallisuus on ensisijaisesti huomioitava, Revit on jatkuvasti kehittänyt tuotteitaan vastaamaan moottoripyöräilijöiden muuttuvia tarpeita. Innovaatioihin nojautuen ja laadun määrittelemiseen tähtääen Revit on edelleen luotettava valo moottoripyöräilijöille, jotka haluavat huippusuojan ilman tyylin tai muodon kompromisseja.

Revit Redefining Motorcycle Gear Excellence

Revit moottoripyörävaatteet kuvaavat täydellisen yhdistelmän viimeisintä teknologiaa ja tyylikkäitä ulkoasuja. Huolellisesti harkittuun muotoiluun perustuen heidän vaatteiden valikoimasta löytyy laaja valikoima takkeja, asuja ja rentoja vaatteita, jotka ovat suunniteltu pitämään ajajat turvassa, mukavina ja tyylikkäinä silloin kun he ovat ajamassa tai eivät.Revit moottoripyöränahkahousut edustavat kestävyyden ja muodikkaan suunnittelun yhdistelmää. Korkealuokkaisesta nahasta valmistetut housut tarjoavat erinomaisen kitkan vastuksen lisäksi myös tyylikkään ja sovitetun istuvuuden. Olipa sitten ajamassa kaupungin kaduilla tai kurvin mutkaisilla vuoristoteillä, ajajat voivat luottaa Revit nahkahousuihin tarjoten sekä suojaa että tyyliä.
Kädet ovat moottoripyöräilijöiden ensimmäinen kosketuspiste moottoripyörään. Revit moottoripyörähanskat painottavat otetta, suojaa ja mukavuutta. Täysikäsineisistä, joissa on täysi peittävyys, kevyisiin ja hengittäviin hanskoihin lämpimille ilmoille, merkin hanskavalikoima takaa ajajille mahdollisuuden ohjata moottoripyöräänsä tarkasti. Yhdenmerkin lupaus turvallisuudesta ulottuu vaatteista laitteisiin, sisältäen laajan valikoiman Revit moottoripyörälaitteita. Tämä sisältää selkäsuojat, panssarit ja alusvaatteet, jotka on suunniteltu parantamaan yleistä moottoripyöräilijöiden turvallisuutta. Integroiden edistyneitä teknologioita ja materiaaleja, Revit varustaa ajajat työkaluilla, joilla he voivat luottavaisesti seurata harrastustaan. Revit moottoripyöräsaappaat yhdistävät toiminnallisuuden ja tyylin täydellisesti. Olipa sitten matkustamassa, ajelemassa arkiaamuisin tai osallistumassa kilpailuihin, nämä saappaat tarjoavat erinomaisen suojan jaloille ja nilkoille. Vahvistettujen varren ja kantapään alueiden, turvallisten kiinnitysten ja edistyneen pohjatekniikan ansiosta Revit saappaat on suunniteltu lisäämään sekä suojan että mukavuuden tasoa. Huomioiden nykyaikaisten moottoripyöräilijöiden tarpeet, Revit reppu yhdistää käytännöllisyyden ja tyylikkään ulkoasun. Nämä reput on suunniteltu kuljettamaan tavaroita turvallisesti ajon aikana, ja ne tarjoavat kestävää rakennetta, säädettäviä hihnoja ja osastoja, jotka on suunniteltu sopimaan tietokoneisiin, kypäriin ja moottoripyörätarvikkeisiin.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje