up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sena Sisäpuhelin 3S Plus Universal

plus
Sena

Sena Sisäpuhelin 3S Plus Universal

Tuotekuvaus Sena Sisäpuhelin 3S Plus Universal

Maksimaalinen äänikokemus minimalistisella suunnittelulla:
Vaatimaton, silti todistettu ääni. 3s Plus -kuulokemikrofoni käyttää Bluetooth® 4.1 -tekniikkaa saapuvan ja lähtevän äänen jakamiseen musiikkiin, puheluihin, GPS-reittiohjeisiin ja sisäpuheluihin matkustajan tai ratsastavan kumppanin kanssa jopa 400 metrin (0,25 mailin) päässä. Äänikehotteet, jotka ovat saatavana 11 kielellä, pitävät sinut ajan tasalla kuulokkeiden toiminnoista. Yksinkertainen, tyylikäs ja tehokas kaikella mitä tarvitset ... eikä millään, mitä et.

Tyylikäs sisäpuhelin ulkoisilla 2-painikkeilla:
3s Plus Universal -kaiuttimen yhtenäinen kaiutinkonstruktio antaa itselleen yksinkertaisuuden ja tehokkuuden, ja sitä voidaan käyttää monenlaisissa kypärissä. Hienovaraisimmilla ulkoisilla hallintalaitteilla, jotka ovat saatavana täys- tai avoimen kasvokypärän kanssa, kaksipainikkeinen ohjausmoduuli kiinnittyy kypärän kuoreen helpon pääsyn ja minimalistisen ilmeen saavuttamiseksi. 3s Plus Universalin mukana toimitetaan kaksi langallista mikrofonilaajennusta. Valitse normaali- ja puomimikrofonin välillä paras istuvuus. Etsitkö tasaisempaa vaihtoehtoa suihkukoneellesi tai avokypärällesi. Tutustu 3s Plus -puomiin, jossa ei ole mitään ulkoisia hallintalaitteita!

Ole kuullut, ei väliä missä olet:
3s Plus Universal tarjoaa HD-sisäpuhelimen, joka tarjoaa erinomaisen äänen selkeyden kaksisuuntaisesta sisäpuhelimesta tiellä. Kehittynyt melunhallinta auttaa suodattamaan myös moottoritien kiireiset äänet, joten äänesi pysyy kristallinkirkkaana sisäpuhelimen yli. Tämä Bluetooth-kuuloke sallii jopa kahdeksan tunnin puheajan yhdellä latauksella ja seitsemän päivän valmiusajan. Kuulokkeiden lataaminen on helppoa uuden USB C -yhteyden ansiosta.

Sena Utility -sovellus pitää sinut yhteydessä:
Sena Utility -sovellus tekee 3s Plus -laitteen määrittämisestä universaalin. Muuta ominaisuusasetuksia, käytä tuotteen digitaalista pika-aloitusopasta puhelimellasi ja muuta. Ja älypuhelimien pariliitoksen avulla yhteyden muodostaminen ystävään on yhtä helppoa kuin Qr-koodin skannaaminen puhelimellasi.


Ominaisuudet:

Bluetooth 4.1:
Bluetooth 4.0: n edut lisäämällä Bluetoothin vähän energiaa (Ble) yhteyden muodostamiseen Sena-älypuhelinsovelluksiin.

HD-sisäpuhelin:
Teräväpiirtoviestintä käyttäjien välillä.

Sisäpuhelin 400 M / 0,25 Mi:
Suurin etäisyys optimaalisissa olosuhteissa

Kaksisuuntainen sisäpuhelin:
Muodosta yhteys toiseen kuulokkeeseen, jos haluat ajajan keskustella

Monikieliset äänikehotteet:
Puhutut äänimerkit kuulokkeista 11 kielellä.

Bluetooth-stereomusiikki:
Suoratoista stereomusiikkia kuulokkeisiin Bluetoothin avulla

Helppo 2-painikkeen käyttö:
Käytä kuulokkeita vain kahdella painikkeella

Advanced Noise Control ™:
Advanced Noise Control ™ vähentää ympäristöäänen vaikutuksia sisäpuhelujen aikana.

Älykäs sisäpuhelinpariliitos
Yhdistä laitteet älypuhelimen Qr-skannauksen avulla

Älypuhelinsovellus
Voit määrittää laitteen asetukset, käyttää käyttöopasta ja muuta.


Tekniset tiedot:

Yleistä:

Mitat:
Kaiutinyksikkö: 23 Mm Paksuus 4,3 Mm
Puomimikrofoni: Pituus 120 Mm
Langallinen mikrofoni: Pituus 180 Mm

Paino: 48 G (1,69 Oz)
Käyttölämpötila: 10 ° C - 55 ° C (14 ° F - 131 ° F)

Bluetooth:
Bluetooth® 4.1
Kuulokeprofiili (Hsp)
Handsfree-profiili (Hfp)
Edistynyt äänen jakeluprofiili (A2dp)
Audio-videokaukosäätimen profiili (Avrcp)

Sisäpuhelin:
Työetäisyys: Jopa 400 metriä (0,25 mailia) avoimessa maastossa
Tukee jopa 2 ratsastajaa

Audio:
Melunvaimennus: Advanced Noise Control ™
Koodekki: Sisäänrakennettu Sbc-koodekki

Akku:
Puheaika: Jopa 8 tuntia
Latausaika: 3 tuntia
Tyyppi: Litiumpolymeeriakku

Sertifikaatit:
Ce, Fcc, Ic


Sena Sisäpuhelin 3S Plus Universal:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Viestintätuotteita Elektroniikka kategoriastamme omasta moottoripyöräily verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Sena-tuotteita motardinn:ssa, löydät laajan valikoiman moottoripyöräilytuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Sena on sitoutunut kehittämään ja parantamaan moottoripyöräilykokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Sena Sisäpuhelin 3S Plus Universal

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Ovipuhelimet

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Yksinkertainen ja tehokas

-

Nämä Sena-puhelimet ovat yksinkertaisia ja tehokkaita. He tekevät mitä se tekee, mikä tekee kaikista moottoripyöräretkistä paljon palkitsevamman hetken! Suositellaan kaikille, jotka haluavat ottaa kaiken irti moottoripyörällä matkustamisen ilosta hyvässä seurassa!

Discret et effice

-

Asennus on Bell Race Starin paras faèlement, joka on erittäin huomaamaton. Mise à jour du système Internetin kautta ja parrainage avec le portable pour regionlage des paramètres très simple et efficace. Une fois l´intercom parrainé avec le multimedia de la moto, l´utilisation se fait à merveille et le son aller-retour du téléphone est parfait, le son musique également, même en roulant en Multistrada. Pas encore essayé l´intercom entre motards ou passager. Sinon le service motardInn est toujours rapide et efficace.

Pieni ja kevyt.

-

asennus oli erittäin helppoa. Käyttövalikko on melkein sama, joten ihmiset, jotka ovat aiemmin käyttäneet Sennaa, voivat käyttää sitä ilman mitään epämukavuutta. Tuotteen pienen rungon ansiosta laitteesta ei tule melkein mitään epämiellyttävää tuulen melua. kypärä. se on myös erittäin kevyt, joten sinulla ei ole epämukavaa tunnetta siitä, että sinulla on raskas esine pään päällä, kun tarkistat vasemmalle ja oikealle kuten muidenkin sisäpuhelinten kanssa. hansikkaat. Äänenlaatu ei kuitenkaan ole niin hyvä. Tästä syystä olen alentanut luokitusta yhdellä tähdellä. Suosittelen tätä tuotetta niille, jotka arvostavat pienikokoista runkoa.

Seine 3s

-

Nopea toimitus, paras hinta löytyi. Neuvon.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up