up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sena Sisäpuhelin 50C

Sena Sisäpuhelin 50C

Sena Sisäpuhelin 50C

Sena Sisäpuhelin 50C

Sena Sisäpuhelin 50C

plus
Sena

Sena Sisäpuhelin 50C

Tuotekuvaus Sena Sisäpuhelin 50C

50C on kamera ja viestintälaite, joka on täynnä ominaisuuksia, kuten Senan ensiluokkainen Mesh- ja Bluetooth-viestintätekniikka sekä 4K-kameraominaisuus. 50C:n täysin uudet SOUND BY Harman Kardon -kaiuttimet ja mikrofoni tuovat hienostunutta äänen selkeyttä matkaasi valmistautuessasi vertaansa vailla olevaan ääni-/videokokemukseen.

Premium Mesh Communication, 4K-kamera ja SOUND BY Harman Kardon.

Mitä Mukana
50C
Mikrofonin sienet
Kiinnikkeet langalliseen mikrofoniin
Puomimikrofonin pidike
Kaiutintyynyt (paksut)
Liimattu pinta-asennuslevy
Koukkukiinnittimet kaiuttimille
Koukku ja silmukkakiinnike langalliseen puomimikrofoniin
Koukku ja silmukkakiinnike puomimikrofonipidikkeeseen
Allen Wrench


Täydennä tilauksesi Sena Sisäpuhelin 50C:lla, jonka löydät Elektroniikka kokoelmastamme Viestintä tuotteiden joukosta. Selaa myös muita moottoripyöräily kategorioita motardinn:ssa, joka on oma moottoripyöräilyvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Viestintä varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla motardinn:ssa!

Ominaisuudet Sena Sisäpuhelin 50C

Väri
Hopeinen
Tuotetyyppi
Ovipuhelimet

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Loistava tuote ja loistava kauppa

-

Minun on sanottava, että tuote, jonka tiesin, oli yksi markkinoiden parhaista, mutta en tiennyt kauppaa. Minun on sanottava, että lähetys on täydellinen ja saapui vain 4 päivän kuluttua. Erinomaista, ostan muinakin aikoina.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up