up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Sena Sisäpuhelin 5S

Sena Sisäpuhelin 5S

Sena Sisäpuhelin 5S

Sena Sisäpuhelin 5S

Sena Sisäpuhelin 5S

plus
Sena

Sena Sisäpuhelin 5S

Tuotekuvaus Sena Sisäpuhelin 5S

5S-moottoripyörän Bluetooth-tiedonsiirtojärjestelmä.

PYSYY YHTEYDESSÄ JA Nauti SIDE 5S: N KÄYTÖSTÄ
Legendaarisesta Sena SMH5: stä syntynyt Sena 5S on seuraavan sukupolven ominaisuusrikkaita ja arvopakattuja sisäpuhelimia Senalta. Tämän helppokäyttöisen ja helposti saavutettavan yksikön avulla saat teräväpiirtokypärän kaiuttimissa, teräväpiirtotekniikan kaksisuuntaisen sisäpuhelimen ja integroidun LCD-näytön; kaikki tarvitsemasi ominaisuudet hämmästyttävällä hinnalla. 5S ja Bluetooth® 5 pitävät sinut yhteydessä ratsastajakumppaneesi tai matkustajaasi sisäänrakennetulla HD-äänenlaadulla, musiikin jakamisella ja äänen taajuuskorjainprofiileilla. FM-radio ja kuule GPS-kehotuksesi. 5S: ssä on kypäräpuristin ja puomimikrofoni. Jog Dial tarjoaa intuitiivisen käyttöliittymän, jota on paljon helpompi hallita ajon aikana, mikä tarkoittaa, että alat turvallisemmin.

UUDELLEENJÄRJESTELYT HD-KAIUTTIMET VAIKUTTAMALLA KUULEMISEKSI
Äskettäin uusitut kypäräkaiuttimet on optimoitu sekä fyysiseen mukavuuteen että vaikuttavaan äänentoistoon. Nämä erityiset kaiuttimet on suunniteltu viistellä kartiolla ja sopivat helposti kypärän kaiutintaskuihin, mikä antaa ratsastajalle mukavan kokemuksen. Mutta ulkomuotoilu ei ole mitään, jos äänilähtö ei täytä odotuksia. Nämä kaikki uudet HD-kaiuttimet lisäävät huomattavasti äänenvoimakkuutta, bassotoistoa ja selkeyttä. Niiden lisäksi ne eivät vain vastaa odotuksia vaan myös puristavat ne! Kommunikointi kristallinkirkkaalla HD-kaksisuuntaisella Bluetooth-sisäpuhelimella ei ole koskaan kuulostanut niin hyvältä.

HELPPO ASENNUS JA KÄYTTÖ
LCD-näytön avulla voit tarkistaa yhteydet ja asetukset nopeasti ennen kuin edes laitat kypärän. Sitä vastoin hallita laitetoimintoja kädet vapaana ajaessasi käyttämällä äänikomentoja, joita tuetaan kahdeksalla kielellä. Käsineystävällinen Jog Dial on täydellinen äänenvoimakkuuden muuttamiseen tai puheluihin vastaamiseen tien päällä. Voit myös hyödyntää älypuhelimesi Sena Utility -sovellusta määrittääksesi 5S Bluetooth -kuulokemikrofonisi haluamallasi tavalla napin painalluksella. Apuohjelmasovellus tarjoaa pääsyn myös neljään taajuuskorjaimen esiasetukseen bassovahvistuksesta, tasapainosta, puolivälisestä korostamisesta tai diskanttivahvistuksesta; kuuntele lyöntejäsi miten haluat!


Tekniset tiedot:

GENERAL

Puhumisaika:
7 tuntia
Mitat:
Kaiutinohjainyksikkö: 40 mm - paksuus 7,2 mm
Lankapuomimikrofoni: pituus 183 mm
Lanka kaiuttimien välillä: pituus 700 mm
Paino:
Päämoduuli: 48 g (1,69 unssia)
Käyttölämpötila: 10 ° C 55 ° C (14 ° F 131 ° F)

BLUETOOTH
Bluetooth 5.0
Kuulokemikrofoni (HSP)
Handsfree-profiili (HFP)
Advanced Audio Distribution Profile (A2DP)
Audio-Video-kaukosäätimen profiili (AVRCP)

SISÄPUHELIN
Jopa 700 m (760 jardia) avoimessa maastossa
1: 1 sisäpuhelin, parilista: 3

AUDIO
Advanced Noise Control ™
Sisäänrakennettu SBC-koodekki
Laaja äänenvoimakkuuden hallinta
Näytetaajuus: max. 48 kHz (DAC)

FM-RADIO
Sisäänrakennettu FM-radio RDS AF: llä (vaihtoehtoiset radiotietojärjestelmän taajuudet)
Radioalue: maailmanlaajuisesti
Radiotaajuustiedot: 76 ~ 108MHz
10 esiasetettua aseman muistia automaattisella skannaustoiminnolla

AKKU
Latausaika: 1,5 tuntia
Litiumpolymeeriparisto
3,7 V 420 mA, 1 kpl

TODISTUKSET
CE, FCC, IC

SOVELLUS
Sena-apuohjelmaTilaa nyt oma Sena Sisäpuhelin 5S:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Sena Sisäpuhelin 5S:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Sena Sisäpuhelin 5S:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 124.49 $. Suuresta Viestintä tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Sena Sisäpuhelin 5S

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Ovipuhelimet

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Mahtava

-

Super Helvetin Mahtavaa!!! Love It Siol!!!

Sena5s

-

Erinomainen tuote. siisti ääni, hyvin pakattu.

Erittäin hyvä tuote

-

Erinomainen äänenlaatu. Rakastan sitä, että voin nyt vastata ja soittaa käynnissä olevia puheluita suhteellisen helposti.

Täydellinen

-

Yhdenmukainen tuote erinomaisella laadulla. Olen erittäin tyytyväinen ostokseeni. Mitä tulee sivustoon, se on täydellinen, erittäin nopea ja huolellinen lähetys!

Vastaa kuvausta

-

Toimitus ilman ongelmia, asennus ja konfigurointi on selkeää ja yksinkertaista. Käyttökokemus - 2kk. Toimivuus ja laatu ovat 100% tyytyväisiä

Tuotteen luokitus

-

Tuote on helppo asentaa, ja minun on myönnettävä, että tuotteen äänenlaatu on räjäyttänyt minut! Päivitin myös melko helposti.

Arviointi

-

Palvelun ja kuljetusnopeuden suhteen kaikki on oikein ja nopeaa 24 tuntia. Oikea hinta. Mitä tulee sisäpuhelimeen, sitä ei voida yhdistää toiseen yleiseen sisäpuhelimeen. Näkymä on hyvä, en ole vielä pystynyt käyttämään sitä vielä kommentoimaan sitä. Jos et voi muodostaa yhteyttä muihin sisäpuhelimiin, mielestäni heidän tulisi varoittaa sinua tai ilmoittaa, mitkä tuotemerkit, protokollat jne. Ovat yhteensopivia, koska sisäpuhelin, joka ei muodosta yhteyttä muihin, on hyödytön. Näen, onko mahdollista palauttaa se. Operaation osalta voin sanoa, että se käynnistyy hyvin nopeasti, äänenlaatu on hyvä ja äänenvoimakkuus ei riitä yli 100-110 km / h: n kuunteluun musiikkia, ymmärrän, että puhuminen ei ole yhtä vaativaa. Se on päivitettävä ja määritettävä se sovelluksella. Ohjeiden tutkiminen on pakollista.

Hyvä

-

Äänenlaatu on parempi kuin SENA30K. Se näyttää hyvältä ja on tottunut toimintaan, joten se on tuote, jonka kanssa voit viettää pitkään.

Hyvä on.

-

Tuote on kuvauksen ja tilauksen mukainen Toimitus ilmoitetussa ajassa Täysin tyytyväinen.

Täydellinen

-

Työskentele hyvin!

Erinomainen

-

Erinomainen äänenlaatu, helppo asennus ja määritys.

Erinomainen ja turvallinen

-

Annan sille 5 tähteä kahdesta syystä, erinomainen laatu ja Motardinnin tarjoama palvelu olivat erinomaisia. Suosittelen sitä. Toin sen DHL: n kautta luottamuskysymyksen takia, koska täällä Ecuadorissa julkinen postipalvelu ei ole kovin turvallinen. Se maksaa hieman enemmän, mutta toimitus on taattu.

Sena 5s ftom motardinn

-

Paketti saapuu vain vähän myöhässä täällä olevien tapojen takia, mutta sena 5s -tuote on hyvin pakattu. Sena 5s tuottaa räikeitä ääniä.

Super huippuluokan

-

Kaiken kaikkiaan tämä on huippuluokan laadukas tuote. Asennusvaihtoehtoja ovat liimapehmusteet ja irrotettava pidike, joka kiristetään ruuveilla - molemmat todella vankat vaihtoehdot. Kaiuttimet ovat erittäin ohuita, eivätkä häiritse, mutta tarjoavat myös hyvän äänenlaadun - korkeammalla äänenvoimakkuudella taustalla on havaittavissa staattista mutta ei liikaa. Äänenlaatu on hyvä - melunvaimennusta mikrofonilla voitaisiin parantaa. Valikko vie niin paljon aikaa tottumiseen, mutta oppimisen jälkeen on erittäin helppoa käyttää. Lopuksi on olemassa muutamia pieniä parannuksia, jotka tekisivät tästä täydellisen tuotteen, mutta silti se on silti 5/5 alkuosa.

Charmed

-

Tänään olen kokeillut sitä ja se menee hyvin, suosittelen sitä täysin

Sena 5s

-

Helppo asentaa, tukee venäjää, radiota, musiikkia, käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, voimakas ääni suurella nopeudella, hyvä basso. Kaiken kaikkiaan loistava ostos!

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up