up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Sena

Viestintä

Viestintä

Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet

MTB kypärät

MTB kypärät

Osastot

Elektroniikka

Kypärät

KAIKKI( Sena )

Sena

Sena on johtava maailmanlaajuinen tuotemerkki, joka erikoistuu innovatiivisten viestintäjärjestelmien ja älykkäiden tarvikkeiden luomiseen moottoripyöräilijöille. Senan perustamisesta lähtien se on ollut moottoripyöräilijöiden turvallisuuden, yhteydenpidon ja viestinnän kärjessä muuttaen moottoripyöräilyn kokemusta. Vuonna 1998 perustettu Sena alkoi pienenä yrityksenä Etelä-Koreassa, Seoulin kaupungissa, ja sen visio oli parantaa ajokokemusta leikkaus- ja tekniikkatasolla. Senan matka alkoi Bluetooth-viestintäjärjestelmien kehittämisellä, jotka on suunniteltu erityisesti moottoripyöräkypäriin. Senan tutkimuksen ja kehityksen sitoutuminen on mahdollistanut uudenaikaisten tuotteiden luomisen, jotka ovat muovanneet alaa ja asettaneet uudet standardit moottoripyöräviestinnälle ja turvallisuudelle.
Sena on kehittynyt brändiksi, joka on synonyymi turvallisuudelle, yhteydenpidolle ja innovaatioille moottoripyöräilijöille ympäri maailmaa. Monipuolisen ja laadukkaan tuotevalikoiman avulla, joka palvelee erilaisia ajotyylejä ja -preferenssejä, Sena jatkaa rajojaan rikkomisen polkua, varmistaen, että moottoripyöräilijät voivat nauttia tien päällä olemisesta pysyen yhteydessä ja suojattuna.

Sena yhdistää ajajat muuttamalla turvallisuutta

Senan sitoumus moottoripyöräilyn harrastajille ulottuu viestintälaitteista. He tuottavat myös laadukkaita moottoripyöriä, jotka on suunniteltu vastaamaan nykyajan ajajien tarpeita. Senan moottoripyörät ylpeilevät siistillä suunnittelulla, voimakkailla moottoreilla ja edistyneillä toiminnoilla, mikä tekee niistä suosittuja valintoja erilaisten preferenssien ja tyylien ajajille. Senan moottoripyöräkypärien valikoima on tulosta heidän syvästä ymmärryksestä ajajien tarpeista. Senan kypärät yhdistävät turvallisuuden, mukavuuden ja leikkaus- ja tekniikkatason, tarjoten vertaamattoman ajokokemuksen, joka ei vaaranna turvallisuutta. Olipa suosiossa sitten täyskypärä, modulaarinen tai avokypärä, Sena tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja erilaisten ajotyylien ja olosuhteiden palvelemiseksi. Senan modulaariset kypärät tarjoavat täyskypärän monipuolisuuden ja avokypärän kätevyyden. Kääntyvä leuanosa mahdollistaa helpon vaihdon täyden suojan ja lisääntyneen ilmavirran välillä, mikä tekee niistä täydellisiä pitkillä ajomatkoilla ja kaupunkiajossa. Senan täyskypärät tarjoavat maksimaalisen suojan ja mukavuuden niille ajajille, jotka etsivät täydellistä päähineen ratkaisua. Edistyneillä ilmanvaihtojärjestelmillä, melunvaimennusominaisuuksilla ja integroiduilla viestintämahdollisuuksilla nämä kypärät tarjoavat syvällisen ajokokemuksen, varmistaen samalla, että turvallisuus pysyy edelleen keskeisenä. Senan avokypärät yhdistävät klassisen suunnittelun moderniin teknologiaan. Nämä kypärät tarjoavat raikkaan tuntemuksen ja lisäävät kylkien näkyvyyttä, mikä tekee niistä suosittuja vaihtoehtoja ajajille, jotka haluavat avokypärän vapauden nauttimista ollessaan samalla yhteydessä laitteisiinsa. Moottoripyöräkypärien lisäksi Sena valmistaa laajan valikoiman sähkölaitteita, jotka on suunniteltu erityisesti ajajille. Bluetooth-kuulokkeista, jotka sopivat täydellisesti kypäriin, ohjaustangon asennettaviin tarvikkeisiin, kuten kameraan, kaukosäätimiin ja renkaan paineenvalvontalaitteisiin, Senan sähkölaitteet on suunniteltu yksinkertaistamaan ja monipuolistamaan moottoripyöräilyn kokemusta.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje