up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Shad Sivukotelosarja SH23

Shad Sivukotelosarja SH23

Shad Sivukotelosarja SH23

Shad Sivukotelosarja SH23

plus
Shad

Shad Sivukotelosarja SH23

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Shad Sivukotelosarja SH23

SH23-sivukotelot erottuvat tyylikkyydestään, kevyydestään ja toimivuudestaan.

Heillä on loistava aerodynamiikka ja ne pitävät kestävyytensä ja vesitiiviytensä.

Koko tilavuus (23 litraa) on käyttökelpoinen, ja ylhäältä aukon avulla pyöräilijä pääsee kuormaan poistumatta polkupyörältä.

Se sisältää vakiona ylimääräisen sylinterilukon, jos haluat käyttää yhtä avainta kaikkien kolmen kotelon avaamiseen (sivu- ja yläkotelot).

Kuten kaikki SHAD-moottoripyörän kotelot, se voidaan avata ja sulkea vain yhdellä kädellä ilman avaimen käyttöä avaamiseen.

Käytämme avainta vain silloin, kun haluamme lukita sen moottoripyörään.

Valkoinen, uusi titaani tai sävytettävä vaihtoehto mukauttaa sitä mieleiseksesi.

Kotelo on asennettu moottoripyörään uudella 3P SYSTEM -järjestelmällämme, joka on ainutlaatuinen markkinoilla.

SHAD on patentoinut ja erottautunut integroidusta ja kevyestä muotoilustaan, ja sitä on kehitetty paitsi ulkonäön lisäksi myös turvallisuuden kannalta.

Integroitu suunnittelu:

Kiinnitys on paljon integroitu moottoripyörään.

Tyypillinen suorakulmainen kehys katoaa ja pienenee vain yhdeksi vaakasuoran L-muotoiseksi varreksi, joka tukee kotelon kolmea kiinnityskohtaa (3P) piilottaen siten kiinnityskohdat koteloiden purkamisen yhteydessä.

Sekä kotelon tilavuus että 3P-järjestelmän kiinnityksen kaltevuus on suunniteltu siirtämään koko paino mahdollisimman paljon kohti moottoripyörän painopistettä.

Tämä antaa enemmän turvallisuutta ja vakautta ajettaessa kuormalla.

Kolmen pisteen kiinnitys antaa sekä turvallisuutta että joustavuutta.

Tämä heijastuu tapauksen lievään heilahteluun.

Tämä värähtely antaa ilman kiertää kotelon ympäri välttäen jäykemmän ja tasaisemman kotelon ankkurivaikutuksen.

Tämä antaa jälleen enemmän turvallisuutta ja vakautta ajon aikana.


Osta nyt Shad Sivukotelosarja SH23 niinkin edulliseen hintaan kuin 153.99 $. Shad:n valmistama Sivukotelosarja SH23:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. motardinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille moottoripyöräilytuotteille. Tarkastele kaikkia Laukut-osastomme Sivulaukut:a.

Ominaisuudet Shad Sivukotelosarja SH23

Valon asema
Sivulaukku
Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Hyvä tuote

-

Erittäin mukava tuote näyttää kiinteältä, nähdäksesi ajan mittaan.

Laadukkaat sivulaukut Kawasaki Z900 pyörään

-

Tilasin nämä hyvännäköiset ja varsin kohtuuhintaiset sivulaukut Kawasakin Z900 pyörääni. Toimitus Suomeen kesti noin 1.5 viikkoa. Olen tyytyväinen laukkuihin ja niiden toimitukseen.

Sh 23

-

Hieman pitkä toimitus, näytti olevan varastossa, mutta ei ollut, mutta muuten kaikki sujui hyvin, tehokasta apua ja saatu hyvässä kunnossa Tuote sopii täydellisesti VFR:-ni ja lyhyille matkoilleni kiitos suosittelen

Shad sp33

-

10 tähteä palvelusta, toimituksesta ja tuotteesta. Ei voisi olla onnellisempi

Täydellinen suzuki gsx 1250 fa:lle.

-

Tilasin myös nämä "SHAD 23" kotelot isälleni, koska ne sopivat meidän Suzuki GSX 1250 FA:lle ikään kuin ne olisivat mukautettuja. Ei veden sisäänpääsyä eikä ongelmaa edes 240 km/h nopeudella, koska kotelot tuskin tai eivät ollenkaan ulkone kuljettajan siluetin yli. Oikea koko ylälatauksella. TÄYDELLINEN. Lopuksi maalasin ne moottoripyörän värillä, mikä antoi kokonaisuudelle täydellisen viimeistelyn. Voin todella suositella.

Sivu bau

-

Pidin siitä todella, laadukas tuote

Tyylikkäät laukut

-

Tyylikkäät ja joustavat sivulaukut

Suuri tapaus

-

Asensin kotelot ja menin 900 km: n matkalle. Tapaukset olivat vakaita, toimittivat hyvän määrän tilaa (paljon odotettua paremmin!). Yhdessä tapauksessa ladoin kaiken elektroniikan (kamera, laturit, kaapelit) + urheilukengät + ketjujen puhdistus- ja voitelusarjat, toisessa - kahvinsetti + ruoka. Minulla jo ollut kotelo käytettiin muihin tavaroihin. Meillä oli vakavia sivutuulet, sade, soratiet, ja tapaukset olivat aivan hienoja! Loistava valinta.

Varjostetut sivukotelot sh23 set 2u

-

Erittäin tukevat matkalaukut ja kiinnityssarjat ... tyytyväisiä ostokseen.

Shad sh23

-

Loistava tuote, helppo asentaa Shad SH23. Jouduin odottamaan 12 päivää toimitusta, mutta odotamme.

Shad 23 laukkuja

-

Shadin upea tuote, helppo asentaa, joka näyttää hyvältä kiinnitettynä pyörään 3P-järjestelmässä. Ainoa haittapuoli on, että laukkuissa on päivitetty kiinnitys 3P-kiskon päähän, joka on tarpeeksi helppo vaihtaa, mutta asensin 3P: n polkupyörääni ennen kuin ymmärsin tämän, mikä tekee siitä hieman hankalamman. Enemmän neuvoja kuin valituksia. Erinomainen palvelu ja erinomainen hinta Motordinnista, toimitus Yhdistyneeseen kuningaskuntaan vain 3 päivää, jopa Xmas-tauon aikana. Erittäin suositeltavaa

Sopii vulkaanisiin s

-

Tuli muutamassa päivässä koteloiden tilaamisesta, se oli todella helppo asentaa Vulcan S -laitteelleni ja sopii siihen todella. Etkö ole varma kuinka vahvat ne ovat, mutta sopivat tarkoitukseeni. Voi todella suositella.

Tarkka

-

Helppo laittaa päälle ja pois. Näyttää hyvältä. Siinä on ylimääräinen lukko, joka sijoitetaan yläkoteloon ja käsittelee kaiken yhdellä avaimella.

Upea tuote

-

Vastaanotetut varjo 23 sivukotelot ja hyvälaatuiset asennustelineet, jotka on asennettu tunnin sisällä vuoden 2020 Vulcan S -laitteelleni, näyttävät hyvältä, 4 tähteä, mutta vain siksi, että pakkaus sisältää 2 väärää pulttia sivukiinnikkeille, ei iso ongelma, koska Voisin käyttää olemassa olevia pultteja, koska selkänoja oli asennettu. Muut sitten, todella onnellinen ja tyytyväinen. Hyvää työtä. Expat Filippiineillä.

Mahtava tuote ja palvelu!

-

Mahtava tuotesuunnittelun laatu ja hinta parempi kuin mitä odotin, toimitus Melbournessa Australiaan oli vajaat kaksi viikkoa, kiitos kaverille mahtavasta palvelusta! Ehdottomasti suositeltava myyjä, joka ansaitsee kaikki viisi tähteä!

Tyydyttävä

-

Livraison très nopeaa vau

Tunsin korkean laadun.

-

Vaikka japanilainen käsikirja ei sisälly toimitukseen, asennuksessa ja käytössä ei ole ongelmia.SH40: tä käytetään ylimmässä kotelossa.Kaikki tapaukset voidaan lukita yhdellä avaimella korvaamalla tuotteeseen kiinnitetty avainketju. Tällä kertaa toimitusaika oli myöhässä, joten arvioin sen 4: ksi tähtiä, mutta olen tyytyväinen tuotteeseen. Paljon kiitoksia.

Hyvä tuote

-

Tuote saapuu täydellisessä kunnossa

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up