up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Shad Yläkotelo SH58X

Shad Yläkotelo SH58X

Shad Yläkotelo SH58X

Shad Yläkotelo SH58X

Shad Yläkotelo SH58X

Shad Yläkotelo SH58X

plus
Shad

Shad Yläkotelo SH58X

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Shad Yläkotelo SH58X

EXpandible SH58X -suojakotelo, jossa hiilikuitupinta ja säädettävä äänenvoimakkuus 3 asennossa (46 52 ja 58 litraa), mahtuu 2 enduro-kypärää tarvitsematta laittaa niitä kyljelleen, sekä matkatarvikkeet.

Huipputeknologia ja eXpandible-kotelon innovatiivinen muotoilu ansaitsivat arvostetun Reddot Design Award 2017 -palkinnon, joka on referenssi suunnittelijoiden ja valmistajien keskuudessa.

Se on markkinoiden ainoa huipputapaus, jota voidaan säätää 58 litraan asti, ja se on sovitettu sekä jokapäiväisiin tarpeisiin että seikkailumatkoille, joista olet aina haaveillut.

Se on erittäin monipuolinen kotelo, sillä vaihdettaessa eri asentojensa välillä se muuttuu aerodynaamisesta kotelosta suureksi koteloksi muutamassa sekunnissa.

Sen rakenteellinen runko takaa korkean jäykkyyden ja kestävyyden pienellä painolla, ja se sisältää myös sisäiset kiinnityshihnat varmistaakseen, että sisäinen kuorma ei liiku. Se tarjoaa maksimaalisen turvallisuuden innovatiivisen hermeettisen lukitusjärjestelmän Smart Lock -järjestelmän ansiosta.

Tämän järjestelmän avulla kotelo voidaan pitää auki ilman mahdollisuutta purkaa sitä, ja se voi olla avoin ja suljettu ilman avainta niin, että se tarvitsee vain avaimen sen estämiseksi.

Se voi olla auki vain yhdellä kädellä. SH58X: n äänenvoimakkuutta säätelevä patentoitu järjestelmä, joka mahdollistaa sen koon laajentamisen tai pienentämisen, tekee siitä erittäin toimivan ja käytännöllisen kotelon, joka sopeutuu moottoripyöräilijän tarpeisiin aina:

Koko L:

Tarjoaa 46 litran tilavuuden, joka sopii täydellisesti kaiken tarvitsemasi kuljettamiseen joka päivä. Koko XL:

Toisella tasolla se saavuttaa 52 litraa, mikä on erittäin hyödyllinen lyhyille viikonloppuajoille.

Kyky pitää kaksi kokokasvokypärää. Koko XXL:

Se saavuttaa 58 litran tilavuuden, joka riittää kuljettamaan kaiken mitä tarvitset hämmästyttävään seikkailuun, josta olet haaveillut niin kauan.

Kyky pitää kiinni kahdesta kestävästä kypärästä.Voit myös täydentää koteloasi lisävarusteilla, kuten jarruvalolla, kaksois selkänojalla tai sisäpussilla, joka on myös laajennettavissa.

Selkänojassa (D0RI80) on kaksi kappaletta, jotka on valmistettu kahdesta kerroksesta polyuretaanivaahtoa, päällystetty synteettisellä nahalla, jossa on kaksi tekstuuria, mikä takaa matkustajan täydellisen mukavuuden.

Laajennettava sisäpussi (X0IB10), jossa on yläaukko ja ulkoinen tasku suoraa pääsyä varten, on vahvistettu sisäisellä vaahtomuovilla, joka suojaa sisältöä kaikilta osumilta.

Siinä on myös hihna ja kahva helpottamaan sen kantamista.

Tällä tavoin sisäinen laukku helpottaa tavaroiden kuljettamista ilman, että tarvitsee irrottaa yläkoteloa.

Lopuksi jarruvalo (D0B29KL) on valmistettu energiaa säästävistä ledeistä, ja se on erittäin helppo asentaa, koska se sopii kotelon pohjan alaosaan.

Tämä lisää turvallisuutta, koska pyörä on paremmin näkyvissä takaapäin. Jos pidät asfaltista ja Sport Touring on sinun juttusi, SH58X on sinun tapauksesi.

Sen hienostunut hiilen ulkonäkö, joka yhdistää SH36-sivukotelot Carbon-viimeistelyyn, huokuu hienostuneisuutta ja nykyaikaisuutta. Jos olet yksi niistä, jotka ottavat suunnittelun askeleen eteenpäin, voit nauttia eri saatavissa olevista kansiväreistä:

Valkoinen, metallinen musta ja uusi titaani tai sävytysvaihtoehto, jonka voit mukauttaa omaan makuun.

Kuten muutkin SHAD-moottoripyörän kotelot (paitsi TR48 / TR37), se sisältää levyn ja ruuvisarjan.


Shad Yläkotelo SH58X:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, moottoripyöräily verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Shad Yläkotelo SH58X. Sivulaukut tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Shad Yläkotelo SH58X

Valon asema
Taka
Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Täydellinen

-

Shad valmistetaan aina korkealaatuisia ja toimivia tuotteita, joten tämä säilytyslaatikko ei ole poikkeus.

Sh58x

-

Liitin sen vuoden 2018 Ninja 1000 -malliin. Koska sitä voi kasata paljon, se näyttää olevan hyödyllinen matkoilla majoitusta varten.

Oikein hyvä

-

Erittäin hyvä tuote, jonka kokoa voidaan muuttaa. Jos sinulla on tämä, voit tehdä helposti kiertomatkan.

Online-tuote / -palvelu

-

(Shad SH58X Top Case Carbon) erinomainen tuote ja upea muotoilu MT09tracerilleni. Toimitus oli tarpeeksi pitkä, mutta tilanteen kannalta perusteltu. Tilaan ehdottomasti jotain uudestaan.

Hieno

-

Kätevä kaupungissa, välttämätön matkoilla.

Erittäin käytännöllinen ostettu sh48: ni lisäksi

-

Lomat tai työ, erinomainen modulaarisuus, käytännöllinen. Taitettu, tyylikäs aerodynamiikka. Avaa mukava kuormitettavuus. Hyvin nähty Shad, hyvin tehty

Shad sx58

-

Mukava yläkotelo, vähän tilaa vievä, mutta se on tavoite. Olisi ollut muodin mukauttaa, että sitä myydään ilman vaahtoja, toisin kuin valokuvissa voi nähdä, siksi on normaalia, että se näyttää halvemmalta kuin kilpailu, jonka ne myyvät vaahtoja hyvällä, usein.

Shad sh58x

-

Loistava tavaratila! Ei täydellinen, mutta kaunis muotoilu ja hyvät materiaalit.

Näyttökertaa

-

Voin pinoa paljon!

Shad sh58x

-

Erinomainen tapaus, erittäin tilava ja suuri linja, olen erittäin onnellinen, se antaa minulle paljon mukavuutta matkustaa ja säästää monia asioita.

Shad sh58x

-

Nopea toimitus ja erittäin mukava laatu / viimeistely ylhäällä / selkänojalla näyttää hyvältä Bmw K1600B: ssä. suositeltava

Suuri tuote

-

Minulla oli SHAD SH45 ja päivitettiin SH58X: hen. SH58 on niin iso, että se vie lähes koko SH45 sen sisälle. Se saapui erittäin hyvin pakattuihin ja suojattuihin. Kun avasin sen, kaikki mitä tarvitsin, mukaan lukien pultit ja pohjalevy olivat siellä. Ylälaatikko oli täysin toimiva ja laajennettavissa oleva osa toimi täydellisesti. Myöskään yksittäistä naarmua tai jotain kohdetta, kuten odotatte uudesta kohteesta. Olen asentanut sen pyörä tänään ja se näyttää AWESOME! Tämä oli ensimmäinen kerta, kun käytän MotordInnia, mutta se ei ole viimeinen. Hyvää työtä kaverit! Ainoastaan ​​lähetys oli toimitusta, mutta se on vain maallisesta postilaitteistani. Mikään ei voi tehdä sitä.

Laatu

-

Moitteeton palvelu

Poikkeava arvo

-

Tuote saapui hyvässä kunnossa. Ulkopakkaus pakattu vaahtomuovipussiin ja kerrostettu ilmakuplan päällä suojakotelolla. Ei ulkoa naarmuja ollenkaan huolimatta pitkistä 38 päivän toimituksesta ja kauttakulusta kahden maan läpi ennen kuin lopulta saapuu. Valitettavasti ruuvien ja pulttien pakkausjoukkoa ei ole nauhatettu laatikon sisällä. Laatikon sisätiloissa syntyi useita naarmuja vuotaneesta sisällöstä. Itse SHAD-tuote on hyvin rakennettu ja poikkeuksellisen hyvä. Suositeltava.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up