Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Tcx

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet

Noin Tcx
"Tcx, tunnettu nimi moottoripyöräkenkien maailmassa, seisoo todisteena tarkkuusinsinööritoiminnasta. Yli puoli vuosisataa Tcx on ollut synonyymi innovaatiolle ja suorituskyvylle, palvellen moottoripyöräilijöiden tarpeita sekä tyylin että turvallisuuden suhteen. Jatkuvalla sitoutumisella moottoripyöräilijöiden suojeluun ja mukavuuteen Tcx on vakiinnuttanut asemansa maailman johtavana moottoripyöräkenkien valmistajana. Vuosien varrella he ovat hioutuneet huippuunsa ja saaneet maineen erinomaisuudesta.
Vuonna 1999 Tcx syntyi virallisesti kanavoimaan heidän intohimonsa ja omistautumisensa omaan erottuvaan brändiin. Tcx:n perintö moottoripyöräkenkien valmistajana on todiste heidän sitoutumisestaan moottoripyöräilijöiden turvallisuuteen, mukavuuteen ja tyyliin. Rikkaan historian ja innovaation omistautumisen ansiosta Tcx jatkaa moottoripyöräkenkien standardin asettamista ja ansaitsee moottoripyöräilijöiden luottamuksen ympäri maailman.

Erinomaisuuden luominen moottoripyöräkenkissä

Rakennettu moottoripyöräilijöille, moottoripyöräilijöiltä, ne tarjoavat täydellisen yhdistelmän suojaa, mukavuutta ja tyyliä. Tcx- saappaat ovat kestävärakenteisia, ja niissä on laadukkaat materiaalit, jotka kestävät tien rasitukset. Olit sitten kokenut moottoripyöräilijä tai aloittelija, Tcx:lla on valikoima saappaita vastaamaan tarpeitasi. Tcx:n moottoripyöräsaappaat on suunniteltu olemaan täydellinen ratsastuskumppani. Turvallisuuteen keskittyen nämä saappaat on varustettu vahvistetuilla nilkoilla ja säärisuojilla sekä kestävillä pohjilla, jotka tarjoavat optimaalisen pidon. Tcx:n moottoripyöräsaappaat miehille tarjoavat monipuolisen valikoiman tyylejä ja toiminnallisuuksia. Tyylikkäistä seikkailusaappaisiin off-road -harrastajille Tcx palvelee jokaisen moottoripyöräilijän makua ja mieltymyksiä. Jokainen pari on huolellisesti suunniteltu varmistaen maksimaalinen suoja ilman kompromisseja ulkonäöstä. Naisratsastajilla on omat tarpeensa, ja siksi heille on tarjolla oma linjansa Tcx:n moottoripyöräsaappaat naisille. Nämä saappaat on suunniteltu tarjoamaan huipputason suojaa ja mukavuutta, ja ne sopivat erityisesti naisen jalkaan. Klassisista cruiser-saappaista sporttisiin vaihtoehtoihin Tcx varmistaa, että moottoripyöräilijät voivat ratsastaa tyylikkäästi ja itseluottamuksella. Arvaamattomissa sääolosuhteissa moottoripyöräileville Tcx Goretex -saappaat ovat täydellinen ratkaisu. Nämä saappaat ovat varustettu vedenpitävällä ja hengittävällä Goretex-kalvolla, joka varmistaa, että jalat pysyvät kuivina ja mukavina jopa ankarissa ympäristöissä. Olit sitten matkalla sateessa tai auringonpaisteessa, Tcx Goretex -saappailla olet suojattu."