up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Tucano urbano Jalkasuoja Honda Forza Termoscud® Pro 350

plus
Tucano urbano

Tucano Urbano Jalkasuoja Honda Forza Termoscud® Pro 350

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Tucano urbano Jalkasuoja Honda Forza Termoscud® Pro 350

Jalkasuoja skootterin 1 henkilönsuojaimille.

4 KAUSIJÄRJESTELMÄN kanssa.

Sävellys:

60% polyamidi 40% polyesteri Valmistettu:

Kiina.
Suunnitteletko Tucano urbano Jalkasuoja Honda Forza Termoscud® Pro 350:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi motardinn:n, moottoripyöräilykaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 177.99 $, ainoastaan rajoitetun ajan! motardinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Tucano urbano-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla moottoripyöräily tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Tucano urbano Jalkasuoja Honda Forza Termoscud® Pro 350

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Tucano urbano Jalkasuoja Honda Forza Termoscud® Pro 350

Toucan urban thermoscud pro jalkasuoja honda forza 350

-

Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja asennus oli helppoa. En odottanut, että paketti toimitetaan näin nopeasti. Asensin sen tänään honda forza 350:een ja menen pian testaamaan jalkasuojaa ja katsomaan kuinka se on.

Tucano urbano Jalkasuoja Honda Forza Termoscud® Pro 350

Oikein hyvä

-

Haloo. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Se sopii pyörääni täydellisesti. Sain paketin muutamassa päivässä niin odottamattoman nopeasti. Kiitos. Tuote on erittäin hyvä.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up