up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

360

Arai Tour X4 Γεμάτος Κράνος Προσώπου

Arai Tour X4 Γεμάτος Κράνος Προσώπου

plus
Arai

Arai Tour X4 Γεμάτος Κράνος Προσώπου

Περιγραφή προϊόντος Arai Tour X4 Γεμάτος Κράνος Προσώπου

Το Tour X 4 πρέπει να είναι ένα από τα πιο ευέλικτα κράνη όλων των εποχών: περιπέτεια, μεγάλες περιηγήσεις ή εκτός δρόμου και χωρίς την κορυφή να φαίνεται αρκετά καλό και με ένα γυμνό ποδήλατο! Ανεξάρτητα από τις συνθήκες οδήγησης, το Tour X 4 είναι έτοιμο για αυτό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς γείσο με γυαλιά, χωρίς κορυφή αλλά με γείσο, με οποιονδήποτε τρόπο σας ταιριάζει.


Χαρακτηριστικά:

Tour X4: Εξαερισμός:
Οι διασκορπιστές που καθαρίζονται εύκολα δημιουργούν ένα ισχυρό κενό στην πίσω πλευρά. Διπλή πρόσληψη για αυξημένη ροή αέρα και χαμηλότερο επίπεδο θορύβου. Η εισαγωγή αέρα κάτω από την κορυφή συλλέγει και κατευθύνει δροσερό αέρα στο κράνος. Το κλειστό εξαεριστικό πηγούνι ελέγχει τη ροή αέρα στην περιοχή του πηγουνιού. Το κλείστρο εξαερισμού στο πηγούνι εμποδίζει τα συντρίμμια να εισέλθουν στις συνθήκες οδήγησης του κράνους. Εξαερισμός φρυδιών, χαμηλότεροι πλευρικοί αεραγωγοί και καυσαέρια.

Κατασκευή εξωτερικού κελύφους: Συγκρότημα πολυστρωματικών ινών (CFL):
Το Complex Fiber Laminate (CFL) χρησιμοποιεί ειδικά στρώματα ινών που συνδέονται με μοναδικές ρητίνες που διαμορφώνονται από την Arai, παράγοντας εξαιρετικά υψηλή αναλογία ινών προς χαμηλή ρητίνη. Αυτή η προσεκτικά διαχειριζόμενη κατασκευή προσφέρει αντοχή, δομική ακεραιότητα και ευελιξία κρούσης που επιτρέπει στο στρογγυλεμένο εξωτερικό κέλυφος να κάνει την κύρια δουλειά του - εκτροπή, απορρόφηση και διασπορά ενέργειας κρούσης στην ευρύτερη δυνατή περιοχή.

Εμπρός αερισμός: Διπλή πρόσληψη:
Σχεδιασμένο για αυξημένη ροή αέρα και χαμηλότερο επίπεδο θορύβου, οδηγώντας φρέσκο, δροσερό αέρα στο εσωτερικό.

Μπροστινός εξαερισμός: Εξαεριστήρες φρυδιών:
Ο καθαρός αέρας μπορεί να εισέλθει απευθείας στην περιοχή του μετώπου χωρίς να χρειάζεται τρύπες σε αυτήν την κρίσιμη περιοχή του κελύφους και το χιτώνιο απορρόφησης κρούσης. Για συγκεκριμένα μοντέλα ο εξαερισμός επεκτείνεται στην περιοχή του ναού.

Μπροστινός εξαερισμός: Εξαερισμός τριών θέσεων:
Η εξαεριστήρας τριών θέσεων βοηθά στην απομάκρυνση του γείσου και προσφέροντας φρέσκο, δροσερό αέρα στον αναβάτη.

Μπροστινός εξαερισμός: Κλείστρο εξαερισμού εσωτερικού πηγούνι (μπαρ):
Ανοίξτε και κλείστε τους αεραγωγούς του πηγούνι από το εσωτερικό για να αποτρέψετε την είσοδο συντριμμάτων στο κράνος σε συνθήκες σκονισμένης οδήγησης.

Πίσω εξαερισμός: Εξαερισμός λαιμού:
Για ενίσχυση της εξαγωγής θερμού αέρα από το εσωτερικό. Αυξάνει το αποτέλεσμα αερισμού στο κάτω μέρος του κράνους.

Πίσω εξαερισμός: Αφαιρούμενος διαχύτης:
Δημιουργεί μια τεράστια ποσότητα κενού venturi στο πίσω μέρος. Μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα (για καθαρισμό) ή αντικατάσταση.

Πίσω εξαερισμός: Πλευρικά καυσαέρια:
Παραγάγετε χαμηλή πίεση πίσω από το πίσω εξαερισμό για καλύτερη εξαγωγή ζεστού αέρα. Ενσωματωμένο στο κέλυφος για καλύτερη αεροδυναμική, μειώστε τον θόρυβο του ανέμου και αποτρέψτε τον γρήγορο μπουφέ. Στο εσωτερικό, ένα μικρό αφρώδες φράγμα βοηθά στην απορρόφηση και τη μείωση του υπερβολικού θορύβου, χωρίς μείωση της απόδοσης εξαερισμού.

Αεροδυναμική: Pull Down Chin Spoiler:
Βοηθά στην ελαχιστοποίηση του θορύβου του ανέμου και βοηθά επίσης στην εξαγωγή ζεστού αέρα από την περιοχή του προσώπου. Παρέχει πρόσθετη εκτροπή των συντριμμιών του δρόμου μακριά από το λαιμό. Ανάλογα με το μοντέλο, το Chin Spoiler είναι ανασυρόμενο.

Visor: Pinlock ένθετο φακό:
Αποτρέπει αποτελεσματικά την ομίχλη και την ομίχλη της μάσκας, ακόμη και σε ακραίες συνθήκες υγρής και υγρής. Μπορεί να καθαριστεί και να αλλάξει εύκολα.

Εσωτερικό: Dry Cool® Liner:
Το υλικό Dry Cool® της Arai μεταφέρει θερμότητα και υγρασία μακριά από τον αναβάτη γρήγορα και αποτελεσματικά.

Εσωτερικό: Αντικαταστάσιμα μαξιλαράκια μάγουλου / αυτιά:
Μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν τα μαξιλάρια μάγουλων / τα αυτιά Όλα τα μέρη (αντικαταστάσιμα ή όχι) μπορούν να καθαριστούν με χλιαρό νερό και ήπιο σαπούνι. Ξεπλύνετε καλά μετά τον καθαρισμό και μην στεγνώσετε ποτέ σε άμεσο ηλιακό φως ή κοντά σε πηγή θερμότητας. Εσωτερικά ανταλλακτικά σε διαφορετικό μέγεθος πάχους διατίθενται για προσαρμοσμένη εφαρμογή για κάθε αναβάτη.

Εσωτερικό: Αντικαταστάσιμο εσωτερικό:
Το πλήρες εσωτερικό μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί. Όλα τα μέρη (αντικαταστάσιμα ή όχι) μπορούν να καθαριστούν με χλιαρό νερό και ήπιο σαπούνι. Ξεπλύνετε καλά μετά τον καθαρισμό και μην στεγνώσετε ποτέ σε άμεσο ηλιακό φως ή κοντά σε πηγή θερμότητας. Εσωτερικά ανταλλακτικά σε διαφορετικό μέγεθος πάχους διατίθενται για προσαρμοσμένη εφαρμογή για κάθε αναβάτη.

Εσωτερικό: Αντικαταστάσιμα καλύμματα Chinstrap:
Όλα τα μέρη (αντικαταστάσιμα ή όχι) μπορούν να καθαριστούν με χλιαρό νερό και ήπιο σαπούνι. Ξεπλύνετε καλά μετά τον καθαρισμό και μην στεγνώσετε ποτέ σε άμεσο ηλιακό φως ή κοντά σε πηγή θερμότητας. Εσωτερικά ανταλλακτικά σε διαφορετικό μέγεθος πάχους διατίθενται για προσαρμοσμένη εφαρμογή για κάθε αναβάτη.

Εσωτερικό: Σύστημα περιγράμματος προσώπου (FCS):
Για να προσφέρει ακόμα καλύτερη εφαρμογή και να βελτιώνει την άνεση στην κάτω γνάθο, το Σύστημα Περιγράμματος Προσώπου (FCS) λειτουργεί με ένα στήριγμα ελατηρίου αφρού στο μάγουλο που συμπιέζει και αναπηδά, παρέχοντας την απαραίτητη υποστήριξη χωρίς υπερβολική πίεση.

Εσωτερικό: 5mm "Peel Away" Ear cups / Cheek pads:
Δίνοντας ακόμα περισσότερη ικανότητα να δημιουργήσετε την τέλεια εφαρμογή και άνεση, τα μαξιλάρια των μάγουλων διαθέτουν πλέον ένα στρώμα 5 χιλιοστών για επιπλέον χώρο, εάν χρειάζεται.

Εσωτερικό: 5mm "Peel Away" Temple pad:
Τα μαξιλάρια στεφάνης του ναού που ξεφλουδίζουν από την Arai δίνουν τη δυνατότητα εσωτερικού πλάτους 5 mm * εάν χρειαστεί.

Άνεση: Σύστημα απελευθέρωσης έκτακτης ανάγκης (ERS):
Επιτρέπει ευκολότερη πρόσβαση σε έναν τραυματισμένο αναβάτη. Τραβώντας τις πορτοκαλί γλωττίδες που είναι ενσωματωμένες στα τακάκια, τα μαξιλάρια των μάγουλων γλιστρούν προς τα έξω. Διευκόλυνση της αφαίρεσης κράνους για εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό και διασώστες. Ελαχιστοποίηση του κινδύνου πρόσθετου τραυματισμού.

Έγκριση: ECE 22 05:
Η πιο κοινή πιστοποίηση κράνους διεθνώς, απαιτείται από περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως.

Γενικά: Καινοτόμος αιχμή:
Η κορυφή Arai σαρώνει και αναγκάζει τον αέρα στις θύρες εξαερισμού του μετώπου για ψύξη, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιεί πολλαπλές θύρες ανακούφισης για να μειώσει την «ανύψωση» σε υψηλότερες ταχύτητες.

Γενικά: Απενεργοποίηση:
Για να ελαχιστοποιηθεί η ενέργεια κρούσης που μπαίνει στο κράνος, είναι σημαντικό ένα κράνος να μπορεί να γλιστρήσει πάνω από μια επιφάνεια. Η Arai πιστεύει ότι ένα ισχυρό, στρογγυλό & ομαλό κέλυφος βοηθά στην αύξηση της ικανότητας κράνους να προστατεύει τον αναβάτη κατά τη διάρκεια πρόσκρουσης. Τα κελύφη με αιχμηρές άκρες ή αγωγούς εξαερισμού που δεν σπάνε μπορούν να μειώσουν την ικανότητα του κράνους να ολισθαίνει, να στέλνει ενέργεια στο κράνος ή ακόμη και να ενισχύει την περιστροφική ενέργεια.

Γενικά: Πέντε φορές επιθεωρήθηκε:
Κάθε κράνος Arai περνά από πέντε ξεχωριστά τμήματα ποιοτικού ελέγχου: μετά την κατασκευή του κελύφους, μετά τη βαφή και την ολοκλήρωση γραφικών, μετά τη συναρμολόγηση και δύο σε επιθεωρήσεις διαδικασίας.

Γενικά: Πλένεται στο εσωτερικό:
Το υψηλής ποιότητας εσωτερικό οποιουδήποτε κράνους Arai μπορεί εύκολα να καθαριστεί στη θέση του, με ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερό.

Γενικά: Χειροποίητα:
Μπορεί να χρειαστούν έως και πέντε χρόνια για να αποκτήσουν οι ειδικοί μας το δικαίωμα να δημιουργήσουν ένα κέλυφος Arai. Κάθε κέλυφος μπορεί να διαρκέσει έως και 27 βήματα και για να κατασκευαστεί ένα κράνος Arai θα χρειαστούν περίπου 18 ώρες εργασίας.

Γενικά: Άνεση όλη την ημέρα:
Άνεση όλη την ημέρα με το εσωτερικό και το σχήμα Arai σε συνδυασμό με τα καλύτερα υλικά επένδυσης και το εκτεταμένο σύστημα εξαερισμού. Και χάρη στην τέλεια ισορροπία και κατανομή βάρους του κράνους, δύσκολα θα παρατηρήσετε ότι φοράτε Arai.

Γενικά: Δοκιμασμένη διείσδυση:
Όλα τα κράνη Arai έχουν δοκιμαστεί διείσδυση, αν και δεν απαιτείται από τα ευρωπαϊκά πρότυπα κράνους. Η δοκιμή διείσδυσης Arai εκτελείται με δοκιμαστικό κώνο 3 κιλών που χτυπά από ύψος 3 μέτρα στο κράνος.

Γενικά: Διπλή συσκευή δακτυλίου D:
Τα επίπεδα και δαχτυλίδια σχήματος D ταιριάζουν απαλά στο πηγούνι. Δεν υπάρχουν κινούμενα μέρη, δεν υπάρχουν προβλήματα διάβρωσης και το να τραβάτε τη γλωττίδα αρκεί για να χαλαρώσετε το συνδετήρα.

Γενικά: Ομαλό σχήμα, καλύτερη προστασία:
Το ομαλό εξωτερικό περίβλημα των κρανών Arai έχει σχεδιαστεί για να γλιστράει χωρίς περιττή αντίσταση. Δεν θέλετε να επιβραδύνετε το κράνος σας περισσότερο από το απαραίτητο. Γι 'αυτό όλοι οι αεραγωγοί και οι αγωγοί Arai έχουν σχεδιαστεί για να σπάσουν κατά τη διάρκεια μιας πρόσκρουσης.

Γενικά: Ισχυρό εξωτερικό κέλυφος, μαλακό εσωτερικό κέλυφος:
Η Arai χρησιμοποιεί ένα πολύ ισχυρό εξωτερικό κέλυφος για να διαδώσει δυνάμεις πρόσκρουσης και ένα μαλακό εσωτερικό κέλυφος για να απορροφήσει την υπόλοιπη ενέργεια. Το εσωτερικό κέλυφος EPS πολλαπλής πυκνότητας κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας μια μοναδική τεχνολογία που συνδυάζει τρεις έως πέντε πυκνότητες σε διάφορες περιοχές ως ένα μόνο συστατικό.

Γενικά: Οργανικό σχήμα:
Το οργανικό σχήμα ενός εξωτερικού κελύφους Arai προσφέρει μια πιο φυσική εμφάνιση, σφραγίζει καλύτερα και προσαρμόζεται περισσότερο στο φυσικό σχήμα της κεφαλής για βελτιωμένη άνεση, εφαρμογή και για την ελαχιστοποίηση της αναταραχής του ανέμου.

Γενικά: Διαφορετικά εξωτερικά κελύφη:
Σε αντίθεση με πολλούς άλλους κατασκευαστές, η Arai παρέχει ένα εξωτερικό κέλυφος μεγέθους για κάθε δύο μεγέθη κράνους για τα περισσότερα μοντέλα. Μαζί με διαφορετικά σχήματα εξωτερικά κελύφη για διαφορετικά μοντέλα, είναι σχεδόν αδύνατο να μην βρείτε την εφαρμογή που ψάχνετε.

Γενικά: Arai In house test:
Αυτό το κράνος Arai έχει σχεδιαστεί για να πληροί τα αυστηρά κριτήρια Arai In house, εκτός από το υποχρεωτικό πρότυπο ECE 22 05.
Arai Tour X4 Γεμάτος Κράνος Προσώπου είναι ένα προϊόν που αντιστοιχεί στην Integral κατηγορία κατά τη Κράνη επιλογή σε μοτοσυκλέτα κατάστημα, motardinn. μην περιμένετε άλλο και μάθετε για όλα τα πλεονεκτήματα που ανήκουν στην κοινότητα των motardinn. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της Arai Tour X4 Γεμάτος Κράνος Προσώπου; Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει καλή υποστήριξη και εξ ολοκλήρου με βάση το πάθος μας για μοτοσυκλέτα.

Χαρακτηριστικά Arai Tour X4 Γεμάτος Κράνος Προσώπου

Σύστημα κλειδώματος
Διπλό κούμπωμα ή διπλό D
Βάρος
> 1501 gr
Χρώμα
Γκρι
Ηλικία
Ενήλικας

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs coinns

4 / 5

1 Κριτικές

estrella estrella estrella estrella estrella
Γράψτε την κριτική σας

Πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να γράψετε μια κριτική.

Συνδεθείτε
Arai Tour X4 Γεμάτος Κράνος Προσώπου

Πύργος x4,

-

Κράνος Arai σε καλή τιμή. Ο χρόνος παράδοσης είναι λίγος αλλά γνωρίζοντας ότι προέρχεται από την Ισπανία παραμένει σωστός.

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Αξιολόγηση προϊόντος

Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς, η κριτική σας σχετικά με αυτό το προϊόν θα αναθεωρηθεί από τους ειδικούς μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Βεβαιωθείτε ότι η κριτική σας επικεντρώνεται σε αυτό το προϊόν και την εμπειρία σας με αυτό. Αυτό θα βοηθήσει άλλους πελάτες να λάβουν πιο σίγουρες αποφάσεις. Για τυχόν προβλήματα με μια παραγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους που περιέχονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων μου για τη διαχείριση του ερωτήματός μου ή του αιτήματός μου

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Κλείσιμο
up up