up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

GPR Exhaust Systems Satinox Yamaha Tracer 700 20-22 Ομολογημένο σύστημα πλήρους γραμμής από ανοξείδωτο χάλυβα

GPR Exhaust Systems Satinox Yamaha Tracer 700 20-22 Ομολογημένο σύστημα πλήρους γραμμής από ανοξείδωτο χάλυβα

GPR Exhaust Systems Satinox Yamaha Tracer 700 20-22 Ομολογημένο σύστημα πλήρους γραμμής από ανοξείδωτο χάλυβα

plus
GPR Exhaust Systems

GPR Exhaust Systems Satinox Yamaha Tracer 700 20-22 Ομολογημένο σύστημα πλήρους γραμμής από ανοξείδωτο χάλυβα

Περιγραφή προϊόντος GPR Exhaust Systems Satinox Yamaha Tracer 700 20-22 Ομολογημένο σύστημα πλήρους γραμμής από ανοξείδωτο χάλυβα

Συμβατά μοντέλα:

Yamaha Tracer 700 2020/2022 e5 2020 2022.

Για την εγκατάσταση, δεν απαιτούνται δομικές τροποποιήσεις στη μοτοσυκλέτα για τη χρήση του προϊόντος σε εγκεκριμένη έκδοση.

Συνιστάται να διαβάσετε τις οδηγίες στη συσκευασία.

Σιγαστήρα σειράς SATINOX, από ανοξείδωτο ατσάλι 304 βουρτσισμένο στο χέρι, σχήμα οβάλ, διάμετρος 90x120.

Χαρακτηριστικά: Πολλαπλή και καταλύτης: το κιτ περιλαμβάνει τη συγκεκριμένη πολλαπλή στην οποία είναι τοποθετημένος ο καταλύτης, μπορεί να εγκατασταθεί χωρίς κοπή ή τροποποίηση, περιλαμβάνονται φλάντζες, δακτύλιοι, βραχίονες και βίδες όπου χρειάζεται.

Το πρωτότυπο προϊόν GPR, που αναπτύχθηκε χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσικλετών, προτείνει έναν καινοτόμο σχεδιασμό, αύξηση απόδοσης, σχετική εξοικονόμηση βάρους και βελτίωση του ήχου της μοτοσικλέτας.

Ιταλικής κατασκευής, 2 χρόνια διεθνής εγγύηση.

Αφαιρούμενοι dbkillers και καταλύτες: Είναι δυνατή η αφαίρεση του μειωτήρα θορύβου (DBKILLERS) και του καταλύτη μόνο για χρήση RACING στα σιρκουί, η χρήση της ανοιχτής έκδοσης στο δρόμο δεν συμμορφώνεται με τους κανονισμούς που διέπουν την κυκλοφορία στο δημόσιο οδικό δίκτυο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κιτ για την ετήσια επίσημη επιθεώρηση.

Συστάσεις τοποθέτησης: Τα προϊόντα GPR είναι plug and play, συνιστάται η εγκατάσταση των προϊόντων σε επαγγελματικό συνεργείο, δεν θα γίνονται δεκτά παράπονα σε περίπτωση εγκατάστασης DIY.

Εάν αγοράζετε μέσω Διαδικτύου, συνιστάται να αγοράσετε το προϊόν από έναν πωλητή στο YOUR NATION για να διασφαλίσετε ότι το προϊόν θα φθάσει με τις σωστές εγκρίσεις που πρέπει επίσης να συμμορφώνονται με την τοπική νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πριν από την αγορά ότι ο πωλητής είναι αξιόπιστος και ότι προσφέρει τα είδη για το οδικό σας δίκτυο.

Παρέχεται το συγκεκριμένο πιστοποιητικό αναγνώρισης, καθώς και οι οδηγίες συναρμολόγησης, κάθε σιγαστήρας φέρει τον κωδικό αναγνώρισης.

Σε περίπτωση που παρουσιαστούν προβλήματα κατά την εγκατάσταση, είναι υποχρεωτική η διακοπή και η αναστολή της δραστηριότητας.
Πολλά ποδήλατα είναι εξοπλισμένα με βαλβίδα εξαγωγής που ελέγχεται από σερβοκινητήρα. Όταν γίνονται αλλαγές στην απόδοση που περιλαμβάνουν την αντικατάσταση της εξάτμισης ή την εγκατάσταση μιας πρόσθετης μονάδας ελέγχου, είναι απαραίτητη η κατάργηση της βαλβίδας εξαγωγής.

Αγαπάτε μοτοσυκλέτα; Πάρε το δικό σου GPR Exhaust Systems Satinox Yamaha Tracer 700 20-22 Ομολογημένο σύστημα πλήρους γραμμής από ανοξείδωτο χάλυβα και απολαύστε τον ελεύθερο χρόνο σας με την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη που σας δίνει ηGPR Exhaust Systems.Μην ξεχνάτε ότι έχουμε μια μεγάλη γκάμα Εξαρτήματα για όλα τα μεγέθη και τις καιρικές συνθήκες. Για να σας δώσει τα πιο αποτελεσματικά μοτοσυκλέτα μοντέλα είναι δυνατόν, οι περισσότεροι από μας Σωλήνες εξάτμισης προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με τους επαγγελματίες!

Χαρακτηριστικά GPR Exhaust Systems Satinox Yamaha Tracer 700 20-22 Ομολογημένο σύστημα πλήρους γραμμής από ανοξείδωτο χάλυβα

Χρώμα
Ασημί
Moto Συμβατότητα
Yamaha

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs coinns

Γράψτε την κριτική σας

Πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να γράψετε μια κριτική.

Συνδεθείτε

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Αξιολόγηση προϊόντος

Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς, η κριτική σας σχετικά με αυτό το προϊόν θα αναθεωρηθεί από τους ειδικούς μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Βεβαιωθείτε ότι η κριτική σας επικεντρώνεται σε αυτό το προϊόν και την εμπειρία σας με αυτό. Αυτό θα βοηθήσει άλλους πελάτες να λάβουν πιο σίγουρες αποφάσεις. Για τυχόν προβλήματα με μια παραγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους που περιέχονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων μου για τη διαχείριση του ερωτήματός μου ή του αιτήματός μου

clouse menu Κλείσιμο
up up