up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

360

Sena 50S Dual Pack Ενδοεπικοινωνία

Sena 50S Dual Pack Ενδοεπικοινωνία

Sena 50S Dual Pack Ενδοεπικοινωνία

plus
Sena

Sena 50S Dual Pack Ενδοεπικοινωνία

Περιγραφή προϊόντος Sena 50S Dual Pack Ενδοεπικοινωνία

Μια νέα κορυφή: Ήρθε η ώρα για μια ολοκαίνουργια εμπειρία σύνδεσης. Η ενδοεπικοινωνία Sena 50s Mesh 2.0 φέρνει σημαντικές εξελίξεις στην επικοινωνία μοτοσικλετών. Με ένα εξαιρετικό δίκτυο επικοινωνίας και λεπτά συντονισμένα ηχεία υψηλής ευκρίνειας, η δεκαετία του '50 συνεχίζει τον στόχο να διατηρεί τους αναβάτες συνδεδεμένους στο ταξίδι τους.

Πλέγμα 2.0: Ισχυρή αξιοπιστία
Ένα κλικ για σύνδεση Mesh Intercom ™, με ανώτερη ποιότητα ήχου
Το Bluetooth® 5 είναι ενεργοποιημένο
Επανασχεδιασμένα ηχεία Hd βελτιστοποιημένα για ενισχυμένη απόδοση σε ένταση, μπάσα και ευκρίνεια
Ψηφιακή Βοηθητική Πρόσβαση με ενεργοποίηση φωνής («Heey Google» / «Heey Siri»)
30% ταχύτερη φόρτιση
Αυτόματες ενημερώσεις υλικολογισμικού μέσω του ενσωματωμένου προσαρμογέα Wi-Fi
Μια δοκιμασμένη και αληθινή σχεδίαση Jog Dial φιλική προς τα γάντια
Υποστήριξη φωνητικών εντολών σε πολλές γλώσσες

Το νέο πρότυπο: Mesh 2.0:
Το Mesh 2.0 φέρνει ένα νέο επίπεδο στιβαρών, αξιόπιστων συνδέσεων και έξυπνης, ευέλικτης διαδρομής μηνυμάτων ενδοσυνεννόησης στη δεκαετία του 50 χάρη στις σημαντικές τεχνικές βελτιώσεις που έγιναν στον αρχικό αλγόριθμο Sena Mesh Intercom ™. Οι μονάδες της δεκαετίας του 50 της Sena μοιράζονται ενεργά πληροφορίες μεταξύ τους εντός του δικτύου Mesh 2.0 με εκπληκτικό ρυθμό. Ένα ευφυές σύστημα προτροπών και απαντήσεων μεταξύ των μονάδων Mesh 2.0 είχε ως αποτέλεσμα 80% περισσότερα δεδομένα να μεταφέρονται σε δύσκολες και σκληρές συνθήκες. Επιπλέον, οι μονάδες Mesh 2.0 προσδιορίζουν γρήγορα την ιδανική διαδρομή για την αποτελεσματική μετάδοση μηνυμάτων από αναβάτη σε αναβάτη.
Τα αποτελέσματα της νέας τεχνολογίας Mesh 2.0 μεταφράζονται σε ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο ποιότητας ήχου ενδοσυνεννόησης και ισχυρή συνδεσιμότητα για όλους τους χρήστες ενδοεπικοινωνίας Sena Mesh 2.0. Δοκιμασμένο και αποδεδειγμένο στις πιο απαιτητικές καταστάσεις, το δίκτυο Mena 2.0 της Sena διατηρεί τις γραμμές επικοινωνίας με τους συναδέλφους σας αναβάτες σαφείς και σταθερές.

Επικοινωνία πολλαπλών καναλιών και ιδιωτικές συνομιλίες:
Η δεκαετία του 50 δεν προσφέρει μία, αλλά τρεις διαφορετικές λειτουργίες ενδοεπικοινωνίας διαθέσιμες στους αναβάτες Sena: Multi channel Open Mesh Intercom ™, Group Mesh Intercom ™ και Bluetooth Intercom.
Πολλαπλά κανάλια Open Mesh Intercom (open Mesh) Χαρακτηριστικά Το σύστημα καναλιών First Mesh Intercom ™ της βιομηχανίας! Παρόμοια με τα τυπικά ραδιόφωνα χειρός ή Cb, το σύστημα Mesh 2.0 της δεκαετίας του 50 επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν εναλλαγή μεταξύ εννέα διαφορετικών καναλιών όταν λειτουργούν σε λειτουργία ανοιχτού ματιού. Το Open Mesh προσφέρει ένα απλό, απλό πάτημα ενός κουμπιού για κλικ για σύνδεση στο δίκτυο ενδοεπικοινωνίας Mesh 2.0. Υποστηρίζει επίσης έναν σχεδόν απεριόριστο αριθμό χρηστών εντός εύρους έως 5 μιλίων / 8 χλμ. (Ελάχ. 6 αναβάτες @ 1,2 Mi / 2 χλμ διαστήματα)! Με αυτήν την ευκολία σύνδεσης, τεράστια χωρητικότητα χρήστη, απίστευτη εμβέλεια και συμπερίληψη της δυνατότητας των εννέα καναλιών, η λειτουργία ενδοεπικοινωνίας Open Mesh 50s είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα παιχνίδι αλλαγής για αυτές τις μεγάλες βόλτες σε γκρουπ / κλαμπ.
Εάν προτιμάτε μια συνομιλία ιδιωτικής ομάδας, απλώς μεταβείτε στη λειτουργία ενδοεπικοινωνίας ομάδας πλέγματος. Το Group Mesh υποστηρίζει μια ενιαία, ιδιωτική ομάδα για έως 24 συμμετέχοντες και την ίδια εκπληκτική σειρά με το Open Mesh. Για να διασφαλιστεί το απόρρητο, μόνο οι προσκεκλημένοι χρήστες μπορούν να συμμετάσχουν στην ομαδική συνομιλία. Όποια από τις δύο λειτουργίες Intercom ™ Mesh που θα επιλέξετε, θα απολαύσετε την ισχυρή αξιοπιστία που δημιουργήθηκε στο νέο δίκτυο Mesh 2.0 της Sena.
Τέλος, και όπως πάντα, η παραδοσιακή τετραπλή λειτουργία ενδοεπικοινωνίας Bluetooth συνεχίζει να αποτελεί επιλογή για τη σύνδεση άλλων χρηστών με δυνατότητα Sena Bluetooth εντός εμβέλειας 1,2 μιλίων. Επιπλέον, οι χρήστες της δεκαετίας του 50 μπορούν να ζευγαρώσουν με έναν χρήστη ενδοεπικοινωνίας Bluetooth Sena και να «γεφυρώσουν» τους σε μια συνομιλία ενδοεπικοινωνίας Mesh 2.0!

Ισχυρά καθαρά και άνετα ηχεία Hd:
Όλα τα νέα ηχεία της δεκαετίας του 50 είναι βελτιστοποιημένα τόσο για ισχυρή όσο και για καθαρή απόδοση ήχου, ενώ επανασχεδιάζονται πλήρως για περισσότερη φυσική άνεση. Με σημαντική αύξηση της έντασης και αύξηση των μπάσων, αυτά τα νέα ηχεία Hd θα σας ροκάρουν! Τα ηχεία ενσωματώνουν ένα έξυπνο λοξότμητο κωνικό, μειώνοντας το δυναμικό αυτί στην άκρη του καφενείου, και όπως πάντα, προσαρμόζονται εύκολα στις υπάρχουσες τσέπες ηχείων κράνους. Περισσότερος όγκος! Περισσότερα μπάσο! Περισσότερη σαφήνεια! Περισσότερα Sena!

Πάρτε τον έλεγχο στη διαδρομή σας με φωνητικές εντολές:
Δεν χρειάζεται να σηκώσετε ένα δάχτυλο όταν μπορείτε να ζητήσετε από τη δεκαετία του '50 να το χειριστεί. Οι φωνητικές εντολές σάς δίνουν τον έλεγχο των λειτουργιών του συστήματος της δεκαετίας του 50 της Sena, όπως η απάντηση στο τηλέφωνο ή η έναρξη μιας συνεδρίας ομάδας πλέγματος. Η δεκαετία του 50 υποστηρίζει αυτές τις εντολές φωνής συστήματος σε οκτώ γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων αγγλικών, γαλλικών, γερμανικών, ισπανικών, ιταλικών, κινεζικών, ιαπωνικών και ρωσικών!
Τι γίνεται όμως αν έχετε χαμηλό αέριο; "Γεια σου Google, Δώσε μου οδηγίες στο πλησιέστερο βενζινάδικο." Η δεκαετία του '50 μπορεί να συνδεθεί με τον Βοηθό Google και το Siri της Apple με μια απλή φωνητική εντολή που σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες του Smartphone σας, όπως πλοήγηση GPS, αναπαραγωγή μουσικής, φωνητική κλήση ή πολλές άλλες επιλογές. Αναρωτιέστε πού βρίσκεται το κοντινότερο κοινό μπάρμπεκιου; Θέλετε να βρείτε ένα ξενοδοχείο για τη νύχτα; Θέλετε να ακούσετε το αγαπημένο σας συγκρότημα; Ό, τι κι αν είναι, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ρωτήσετε: "hey Siri" ή "hey Google"! Αυτός είναι ο τρόπος σύνδεσης #rideconnect

Φόρτιση και αυτόματες ενημερώσεις: Γνωρίστε τον προσαρμογέα Sena Wifi:
Η δεκαετία του 50 διαθέτει μπαταρία υψηλής πυκνότητας που φορτίζει 30% ταχύτερα σε σύγκριση με τους προκατόχους της. Το ακουστικό φορτίζεται πλήρως μόνο σε μία ώρα, παρέχοντας έως 9 ώρες χρόνου ομιλίας ενδοεπικοινωνίας ή 14 ώρες χρόνου ομιλίας ενδοεπικοινωνίας Bluetooth. Επιπλέον, με τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης της Sena, σε μόλις 20 λεπτά, η δεκαετία του 50 θα παρέχει έως και 3,5 ώρες επικοινωνίας πλέγματος ή 6 ώρες ενδοεπικοινωνίας Bluetooth!
Ο ενσωματωμένος προσαρμογέας Sena Wifi χειρίζεται τις ανάγκες ταχείας φόρτισης και μπορεί επίσης να προγραμματιστεί για αυτόματη εγκατάσταση τυχόν διαθέσιμων ενημερώσεων υλικολογισμικού στα 50 σας μέσω του ασύρματου δικτύου σας! Συνδέστε τον προσαρμογέα στο δίκτυό σας Wi-Fi και μετά από μία ρύθμιση, είναι προγραμματισμένος να εντοπίζει και να εγκαθιστά ενημερώσεις όταν είναι συνδεδεμένο το ακουστικό. Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο να διατηρήσετε το ακουστικό Sena σας ενημερωμένο!

Μια ολοκαίνουργια εφαρμογή για όλα τα νέα σας 50:
Ξεκλειδώστε τη δύναμη της δεκαετίας του 50 απευθείας από το smartphone σας. Η εφαρμογή Utility 50 της Sena σας επιτρέπει να προσαρμόσετε μια ποικιλία ρυθμίσεων στη δεκαετία του '50. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για τον απομακρυσμένο έλεγχο ζεύξης και συνδέσεων ενδοεπικοινωνίας Bluetooth, διαμόρφωση ρυθμίσεων καναλιού για ανοιχτό πλέγμα ή ρύθμιση ιδιωτικής ομάδας για πλέγμα ομάδας. Δημιουργήστε τις προεπιλογές ραδιοφώνου Fm και επιλέξτε αμέσως έναν προτιμώμενο σταθμό για ακρόαση. Και αν θέλετε να ενισχύσετε τη μουσική σας, η εφαρμογή περιλαμβάνει προεπιλογές ισοσταθμιστή ήχου για να εξερευνήσετε όλα τα νέα μουσικά ηχητικά τοπία!


Προδιαγραφές:

Γενικός:
ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΙΛΙΑΣ:
Ενδοσυνεννόηση Bluetooth: 14 ώρες
Ενδοεπικοινωνία πλέγματος: 9 ώρες
Διαστάσεις:
Κύρια ενότητα: 102 Mm X 56 Mm X 27 Mm (4,0 In X 2,2 In X 1,1 In)
Ηχείο: Μονάδα οδηγού 40 Mm - Πάχος 7,2 Mm
Μικρόφωνο Boom: Μήκος 190 χιλ
Σύρμα μεταξύ ηχείων: Μήκος 555 χιλ
Βάρος: Κύρια μονάδα 61 G (2,15 Oz)
Θερμοκρασία λειτουργίας: 10 ° c 55 ° c (14 ° f 131 ° f)

Δίκτυο πλέγματος:
Τεχνολογία Mesh 2.0 Intercom ™

Bluetooth:
Bluetooth 5.0
Προφίλ ακουστικών (hsp)
Προφίλ χωρίς χέρια (hfp)
Προηγμένο προφίλ διανομής ήχου (a2dp)
Προφίλ τηλεχειριστηρίου ήχου βίντεο (avrcp)

Ενδοσυνεννόηση:
Απόσταση εργασίας:
Ενδοσυνεννόηση Bluetooth: Απόσταση εργασίας έως 1,6 Km (1,0 μίλι) σε ανοιχτό έδαφος
Ενδοεπικοινωνία πλέγματος: Απόσταση εργασίας έως 2,0 χλμ. (1,2 μίλια) * σε ανοιχτό έδαφος
μπορεί να επεκτείνει έως και 8,0 χλμ. (5,0 μίλια) μεταξύ τουλάχιστον 6 αναβατών
Υποστηρίζει έως:
Ενδοεπικοινωνία Bluetooth: 4 αναβάτες
Mesh Intercom (ανοιχτό Mesh): Σχεδόν χωρίς όρια
Mesh Intercom (κλειστό πλέγμα): 24

Ήχος:
Advanced Noise Control ™
Ενσωματωμένο Sbc Codec
Έλεγχος ευρείας έντασης
Ποσοστό δείγματος: Μέγ. 48 Khz (dac)

Ραδιόφωνο Fm:
Ενσωματωμένο ραδιόφωνο Fm με Rds Af (εναλλακτικές συχνότητες συστήματος δεδομένων ραδιοφώνου)
Περιοχή ραδιοφώνου: παγκοσμίως
Προδιαγραφές ραδιοσυχνοτήτων: 76 ~ 108mhz
10 Προεπιλεγμένη μνήμη σταθμού με λειτουργία αυτόματης σάρωσης

Μπαταρία:
Χρόνος φόρτισης: 1 ώρα
Γρήγορη φόρτιση: 20 λεπτά φόρτισης ισούται με 6 ώρες Bluetooth Intercom ή 3,5 Hour Mesh Intercom
Μπαταρία πολυμερούς λιθίου

Πιστοποιητικά:
Ce, Fcc, Ic
Ξέρετε όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν Sena 50S Dual Pack Ενδοεπικοινωνία μοναδική. Αν σας ενδιαφέρει Sena 50S Dual Pack Ενδοεπικοινωνία, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το προϊόν αυτό είναι άμεσα διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στο online κατάστημα μας motardinn. Η εκτεταμένη μας Επικοινωνία συλλογή θα σας επιβεβαιώσει ότι έχετε βρει ακριβώς αυτό που ψάχνετε και να απολαύσετε μοτοσυκλέτα δραστηριότητα στο έπακρο. Απολαύστε τα πλεονεκτήματα της αγοράς σε motardinn και μπείτε στη μεγαλύτερη αθλητική κοινότητα.

Χαρακτηριστικά Sena 50S Dual Pack Ενδοεπικοινωνία

Χρώμα
Ασημί
Μαύρο
Τύπος προϊόντος
Θυροτηλέφωνα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs coinns

5 / 5

3 Κριτικές

estrella estrella estrella estrella estrella
Γράψτε την κριτική σας

Πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να γράψετε μια κριτική.

Συνδεθείτε
Sena 50S Dual Pack Ενδοεπικοινωνία

Sena 50s

-

Σούπερ ακουστικό. ο ήχος είναι εξαιρετικός.

Sena 50S Dual Pack Ενδοεπικοινωνία

Sena 50s

-

Μεγάλη γρήγορη αποστολή και καλή τιμή

Sena 50S Dual Pack Ενδοεπικοινωνία

Sena 50s

-

τέλειος....................

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Αξιολόγηση προϊόντος

Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς, η κριτική σας σχετικά με αυτό το προϊόν θα αναθεωρηθεί από τους ειδικούς μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Βεβαιωθείτε ότι η κριτική σας επικεντρώνεται σε αυτό το προϊόν και την εμπειρία σας με αυτό. Αυτό θα βοηθήσει άλλους πελάτες να λάβουν πιο σίγουρες αποφάσεις. Για τυχόν προβλήματα με μια παραγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους που περιέχονται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων μου για τη διαχείριση του ερωτήματός μου ή του αιτήματός μου

clouse menu Κλείσιμο
up up