up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Bagage

Motorfiets Tassen - Capaciteit: 51-60 L

()
load

Wat zijn motortassen?

Een motortas is speciaal gemaakt om hem mee te nemen in je motor en is onmisbaar als je gaat motorrijden. Het helpt u al uw persoonlijke bezittingen veilig op te bergen. Er zijn veel verschillende soorten motortassen om uit te kiezen. U moet bepalen welk soort tassen u nodig heeft, hoe u de tas aan de fiets bevestigt en of u al uw spullen kunt vervoeren. Je kunt motortassen kopen bij Givi , Dainese , Shad , Sw motech en Held .

Soorten motortassen

Er zijn twee soorten motortassen een harde tas en een zachte tas en beide worden hieronder besproken:

Harde tassen voor motorfietsen zijn meestal gemaakt van hard plastic of, in omstandigheden waarin meer duurzaamheid vereist is, van metaal zoals aluminium. Harde tassen zijn waarschijnlijk ook weerbestendig en worden geleverd met afsluitbare functies. Deze tassen zijn eenvoudig te koppelen aan de rugleuning van de motor. In die gevallen kan extra montagemateriaal nodig zijn, tenzij uw motorfiets is uitgerust met frames voor tassen die al zijn geïnstalleerd. Deze tassen zijn in alle opzichten schadebestendig.

Zachte tassen voor motorfietsen zijn er in veel verschillende stijlen, maten en stoffen, zoals mengsels van polyester en spandex. Er zijn keuzes gemaakt van zwaar, schadebestendig nylon van hoge kwaliteit, ondoordringbaar materiaal, leer en andere synthetische materialen. Het bijzondere aan zachte motortassen is dat er in veel gevallen geen extra uitrusting nodig is om de tas aan je motor te binden. Riemen of riemen die bij de tassen worden geleverd, houden ze stevig op hun plaats en in sommige monsters worden magneten gebruikt om de tas stabiel te houden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden