up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Cardo

Cardo

Categorieën

Alles ( Cardo )

Over Cardo

Cardo Systems is een wereldwijd erkend merk dat al jarenlang aan de voorkant staat van de revolutie in motorcommunicatie voor motorrijders over de hele wereld. Sinds 2003 heeft Cardo voortdurend de grenzen van innovatie verlegd om innovatieve oplossingen te leveren die het motorrijden verbeteren. Cardos toewijding aan de tevredenheid van de rijder strekt zich ook uit tot zijn reeks motoraccessoires. Deze accessoires zijn ontworpen met een focus op duurzaamheid, gebruiksgemak en compatibiliteit met Cardos communicatiesystemen.
Cardo Systems heeft zijn reputatie als leider in de motorcommunicatie-industrie bevestigd door voortdurend innovatieve en betrouwbare producten te leveren. Of het nu hun geavanceerde intercomsystemen, veelzijdige communicatieapparaten, duurzame opladers of een uitgebreid assortiment accessoires is, Cardos toewijding aan het verbeteren van de ervaring van de rijder is duidelijk in elk product dat zij aanbieden. Met een geschiedenis die geworteld is in innovatie en een toewijding aan de veiligheid en het gemak van de rijder, blijft Cardo de standaard zetten voor motorcommunicatietechnologie.

Cardo Revolutionizing Motorcycle Communicatio/n

Cardo Intercom-systemen staan bekend om hun naadloze en kristalheldere communicatiecapaciteiten. Ontworpen met het oog op veiligheid en gemak voor de rijder, stelt Cardo Intercom rijders in staat om verbonden te blijven met hun mederijders, handsfree telefoongesprekken te voeren en zelfs muziek te luisteren tijdens het rijden. Met een reeks modellen, waaronder de populaire Cardo Packtalk en Cardo Freecom, kunnen rijders het intercomsysteem kiezen dat het beste bij hun behoeften en voorkeuren past. Of het nu gaat om groepscommunicatie of een één-op-één-gesprek, Cardo Intercom zorgt ervoor dat rijders altijd in contact zijn.Cardos toewijding aan innovatie reikt verder dan intercomsystemen. Het merk biedt een reeks motorcommunicatieoplossingen die gericht zijn op rijders van alle soorten. Cardo maakt het mogelijk voor rijders om te communiceren, te navigeren en cruciale informatie te verkrijgen tijdens het rijden, van Bluetooth-headsets die naadloos integreren met helmen tot geavanceerde communicatieapparaten. Of je nu een pendelaar bent die stadsverkeer navigeert of een avontuurlijke rijder bent die off-road trails verkent, Cardo Motorcycle Communications heeft je bedekt.
Cardo begrijpt het belang van het blijven opgeladen, vooral tijdens lange ritten. Daarom bieden ze een lijn motorladerontwerpen die bedoeld zijn om rijders verbonden te houden en hun apparaten opgeladen. Deze laders zijn robuust en weerbestendig, waardoor ze de eisen van de open weg kunnen weerstaan. Cardos Motorcycle Chargers zijn compatibel met een verscheidenheid aan apparaten, waaronder smartphones, GPS-eenheden en actiecamera's, waardoor rijders verbonden kunnen blijven en hun avonturen kunnen vastleggen zonder zich zorgen te maken over de batterijduur. Van stijlvolle en praktische helmbevestigingen voor hun communicatiesystemen tot hoogwaardige audio-accessoires, Cardos motoraccessoires bieden rijders alles wat ze nodig hebben om hun rijervaring te verbeteren.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden