up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Componenten

Uitlaatdempers

()
load

Wat zijn motordempers?

Een motordemper is vooral gemaakt om het motorgeluid te verminderen. Motorfietsmotoren zijn erg sterk, daarom maken de motoren van de motorfietsen een enorm geluid dat erg irritant en hard voor de oren is.

Voordelen van een motordemper

Ruis verminderen

Veel motorfietsen zijn gemaakt met een krachtige motor die heel veel energie produceert. Maar daardoor produceren ze veel lawaai. Zonder correct ontwikkelde geluiddempers zou het geluid te veel zijn. Het geluid zou dus irriterend zijn voor de motorrijder en de mensen in de buurt. De geluiddemper van de motorfiets wordt gebruikt om het motorgeluid te verminderen en u en andere mensen comfortabel te houden.

Blijf legaal

Volgens de wet van veel landen moeten motorfietsen worden voorbereid met geluiddempers . Dit komt omdat geluiddempers niet alleen belangrijk zijn om het motorgeluid tot een draaglijk niveau te verlagen, maar de wet heeft ze ook nodig. Dit geeft aan dat het geluidsniveau van motorfietsen zowel aan landelijke als aan veel regionaal vastgestelde regelgeving moet voldoen. Hoewel deze beperkingen per land en gebied kunnen verschillen, is normaal gesproken een geluiddemper nodig om legaal te blijven.

Verhoog de prestaties van de motor

De uitlaatdemper speelt een essentiële rol bij het verbeteren van de prestaties van de motorfietsmotor. Geluiddempers zijn de ontwikkeling van specifieke en zorgvuldige engineering om uw motor in goede conditie te houden. Daarom zijn geluiddempers een basisonderdeel van het hele systeem en zijn ze belangrijk voor een optimale werking van de motor.
De merken die geluiddempers voor motorfietsen aanbieden zijn Akrapovic , GPR Exhaust Systems , Remus en Gpr Exclusive .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden