up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Componenten motorsport

Componenten motorsport

Vind een breed scala aan Componenten-producten voor motorsport. Ontdek de beste deals bij motardinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Componenten

Merken in Componenten

Wat zijn de basisonderdelen van een motorfiets?

Batterijen: De batterijen zijn de elektronische opslagmachine die wordt gebruikt voor het opslaan van elektrisch vermogen dat wordt gebruikt om een motorfiets te starten.

Beugels: De beugels verbinden de cranks zodanig met de motorfiets dat ze vrij kunnen bewegen.

Kettingen: De kettingen verplaatsen de energie van de motor naar het achterwiel, waardoor de motorfiets vooruit gaat.

Complete uitlaten: De complete uitlaten zijn gemaakt om verontreinigde gassen uit de motor te leiden om de motor actief te houden.

Voortandwielen van motorfietsen: De voorste tandwielen zijn verbonden met de eindpool van de transmissie van de motor en werken samen tussen de kettingschakels van de motorfiets.

Handvatten: De handgrepen van de motorfiets zijn stukjes rubber die aan het stuur zijn bevestigd.

Stuur: Een motorstuur is een buisvormig onderdeel van het bedieningsmechanisme van een motorfiets dat wordt gebruikt om een motorfiets aan te drijven.

Binnenbanden: De binnenbanden zijn ballonachtige structuren in de banden, die kunnen worden opgepompt en leeggelaten met behulp van een ventiel.

Verlichting: De verlichting is aanwezig aan de voor en achterkant van de motorfiets en helpt om de weg ´s nachts te zien.

Spruitstukken: De spruitstukken voeren lucht in het verbrandingsgedeelte om de verbrandingscyclus van de motorfiets te laten lopen.

Geluiddempers: De geluiddempers zijn gemaakt om het geluid van de motor te stoppen en regelen het geluid dat uit de uitlaatpijpen komt.

Motorplaathouder: Een motorplaathouder wordt gebruikt om je motorplaat op je motor te houden en tevens te beschermen.

Beveiligingen: De beveiligingen worden gebruikt om de onderdelen van uw motorfiets te beschermen tegen elke vorm van schade.

Achtertandwielen van motorfietsen: De achtertandwielen worden ook wel het aangedreven tandwiel genoemd en het achtertandwiel is bevestigd aan het achterwiel.

Achteruitkijkspiegels: De achteruitkijkspiegels zorgen voor een aandachtige rijervaring doordat u achter uw motorfiets kunt kijken zonder uw hoofd te draaien.

Velgen: Motorvelgen zijn gemaakt om radiale en axiale druk te beheersen. Ze leveren ook een manier om andere motoronderdelen te monteren.

Zadels: De motorzadels zijn de instellingen waar de berijder zit, en kan ook een persoon achterin verstellen.

Standaards: De motorstandaards zijn voornamelijk gemaakt voor onderhoudswerkzaamheden en kunnen worden gebruikt voor het regelmatig stallen van een fiets.

Ophangingen: De ophangingen van de motorfiets hebben een dubbel doel: het rijgedrag en het remmen van de voertuigen presenteren en veiligheid en gemak bieden.

Banden: Motorbanden zijn het externe deel van motorfietswielen, verbonden met de velgen, waardoor ze grip krijgen.

Voorruit: Voorruiten van motorfietsen worden voornamelijk gebruikt om te voorkomen dat de luchtstroom ons tijdens het rijden raakt.

De merken die basisonderdelen van een motorfiets aanbieden zijn Akrapovic , Givi , GPR Exhaust Systems , Shad en Puig .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden