Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Dameskleding

Dameskleding motorsport

Vind een breed scala aan Dameskleding-producten voor motorsport. Ontdek de beste deals bij motardinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Dameskleding

Merken in Dameskleding

Wat heb ik nodig voor motorrijden?

Jassen

Het motorjack voor dames is een van de belangrijke motoruitrustingen. Het beschermt je bij een aanrijding. De jas heeft beschermende kussentjes in delicate delen van het lichaam, namelijk de ruggengraat, ellebogen, schouders en romp. De jassen worden vaak geleverd met harnassen en zijn speciaal gemaakt om te rijden.

Broek

De juiste motorrijbroek voor dames helpt je benen te beschermen tegen eventuele schade als je per ongeluk valt tijdens het motorrijden. Deze broek is gemaakt van duurzame stof en is waterdicht om je droog te houden als het regent en je ontspannen te houden in alle weersomstandigheden.

poloshirt

De motorpolo´s voor dames hebben een unieke pasvorm waar veel mensen de voorkeur aan geven tijdens het motorrijden. Dit shirt zit niet erg strak, dus je voelt geen verstoring of bewegingsbeperking tijdens het rijden. Het motorpoloshirt zit erg comfortabel en houdt je ontspannen tijdens je ritten. U kunt poloshirts kopen bij Alpinestars , Akrapovic , Dainese , Bell , ls2 , GPR Exhaust Systems en Klim .

Regen pakken

Het motorregenpak voor dames is een van de essentiële onderdelen van de motorrijuitrusting. De belangrijkste oorzaak is dat een ondoordringbare afdekking een van de meest cruciale onderdelen is voor comfort en bescherming als het regent en u op een motorfiets rijdt.

Overhemden

De motorshirts voor dames zijn gemaakt van zachte en comfortabele materialen zoals katoen. De shirts die door motorrijders worden gebruikt, hebben volledige mouwen en veel ervan zijn gemaakt van ademende stof. Ze zitten niet te strak en niet te los.

Sokken

Motorsokken voor dames zijn speciaal ontworpen en gemaakt voor motorrijders. De sokken zijn zacht en duurzaam en geven een aangenaam gevoel voor de voet in de sok. Motorsokken, speciaal ontwikkeld voor motorrijders, houden je voeten comfortabel en droog in de winter.

Sweatshirts

Biker sweatshirts voor dames kunnen een volledige ritssluiting, een halve ritssluiting of helemaal geen ritssluiting hebben. Kies ook of je liever een capuchon draagt of niet. Er is een grote diversiteit aan opties, zodat u degene kunt kiezen die het beste past bij wat u wilt.

T shirts

Het motor T shirt voor dames is een kledingstuk dat door motorrijders meestal onder jassen wordt gedragen. Over het algemeen wordt het in het zomerseizoen gebruikt door motorrijders omdat de t shirts erg luchtig zijn. T shirts voor motorrijders zijn gemaakt van een elastische, zachte en duurzame stof.

Pakken

Motorpakken voor dames , ook wel motorpakken of motorpakken genoemd, zijn gespecialiseerde kleding ontworpen om motorrijders bescherming en comfort te bieden. Deze pakken bestaan meestal uit een jas en een broek die zijn ontworpen om samen als één geheel te worden gedragen, waardoor de motorrijder het hele lichaam bedekt.

Vesten

Het motorvest voor dames is een individueel defensief kledingstuk dat wordt gebruikt om te dragen tijdens het rijden. Het motorvest is een zeer fundamentele uitrusting voor het rijden, omdat het levens kan redden of op zijn minst extreme schade kan beheersen in situaties van een ongeval.