up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Polaroid

Polaroid

Categorieën

Electronica

Alles ( Polaroid )

Over Polaroid

We zijn Polaroid. Het merk dat analoge instantfotografie naar de wereld bracht en het meer dan 80 jaar in leven hield.

Geïnspireerd door ons ongelooflijke erfgoed, zetten we ons in om producten te maken die een positieve impact hebben en mensen bij elkaar brengen. We koesteren de dingen die ons menselijke nieuwsgierigheid, passie, opwinding, genegenheid, humor maken om er maar een paar te noemen, en we willen ze onderweg niet kwijtraken.

Het succes van Polaroid analoge instant camera's en film is, en is altijd al, geworteld in de manier waarop ze ons helpen onze meest betekenisvolle momenten en ervaringen vast te leggen, te delen en voor altijd te koesteren ... op echte, tastbare manieren. Onze missie is om producten te creëren die dat trotse erfgoed weerspiegelen en die mensen op een menselijke en zinvolle manier bij elkaar brengen.

clouse menu Afronden