up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

AGV

Allt ( AGV )

Om AGV

AGV, forkortet for Amisano Gino Valenza, er et anerkjent italiensk merke som har vært i frontlinjen for hjelminnovasjon, som kombinerer moderne teknologi med stilfulle design. Etablert i 1947 av Gino Amisano, AGV har spilt en avgjørende rolle i å revolusjonere hjelmsikkerhet og ytelse i motorsykkelverdenen. Med en rik arv som strekker seg over flere tiår, AGV fortsetter å sette nye standarder for kvalitet, komfort og beskyttelse. AGV står som et symbol på innovasjon og kvalitet i hjelmindustrien. Med et arvesynd som strekker seg over et halvt århundre, AGV fortsetter å presse grenser, og setter nye referansepunkter for hjelmsikkerhet, design og funksjonalitet. Fra fullface til åpen ansikt, modulær til off-road, AGV's diverse hjelmlinje passer til de ulike behovene til motorsyklister, og sikrer at sikkerhet og stil aldri kompromitteres på veien.

AGV revolusjonerer hjelmsikkerhet og stil

AGV tilbyr et komplett spekter av hjelmer designet for å tilpasse de ulike behovene til motorsyklister. Hver AGV-hjelm er håndlaget med nøye oppmerksomhet på detaljer, som inkluderer de nyeste fremskrittene innen materialer og produksjonsteknikker. AGV fullface-hjelmer er et vitnesbyrd om merkets forpliktelse til sikkerhet og aerodynamikk. Disse hjelmene gir maksimal dekning og beskyttelse, med avanserte ventilasjonssystemer for å sikre optimal luftstrøm og komfort under lange turer. Tilførselen av lette, men robuste materialer gjør AGV fullface-hjelmer til et foretrukket valg blant profesjonelle førere og entusiaster. AGV open-face-hjelmer er et uttrykk for den perfekte blandingen av stil og sikkerhet. Disse hjelmene tilbyr delvis dekning samtidig som de gir økt synlighet og en følelse av frihet. AGV's open-face-hjelmer er designet med fokus på komfort og allsidighet, noe som gjør dem ideelle for bykjøring og avslappende turer. AGV modulære hjelmer er et vitnesbyrd om tilpasning og bekvemmelighet. Kjent som flip-up-hjelmer, kombinerer de fordelene med fullface- og open-face-design, slik at førere enkelt kan veksle mellom begge konfigurasjonene. AGV's modulære hjelmer har innovative låsemekanismer og avanserte viseringssystemer, noe som sikrer ukompromittert sikkerhet og funksjonalitet.
For aventuriere i utkanten, AGV tilbyr hjelmer designet for å tåle det harde terrenget. Disse hjelmene har robust konstruksjon, forbedret ventilasjon og toppvisirer for å beskytte mot skitt. AGV's off-road-hjelmer gir den nødvendige beskyttelsen uten å ofre komfort eller stil. Merkets forpliktelse til eksellens strekker seg utover bare AGV motorsykkelhjelmer. Merket tilbyr også et utvalg av AGV-briller designet for å komplementere hjelmene sine. Disse tilbehørene reflekterer AGV's dedikasjon til å gi en komplett kjøreopplevelse, der sikkerhet, stil og ytelse glir sammen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk