up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Airoh Helhjelm GP550 S Challenge

Airoh Helhjelm GP550 S Challenge

Airoh Helhjelm GP550 S Challenge

plus
Airoh

Airoh Helhjelm GP550 S Challenge

Produktbeskrivelse Airoh Helhjelm GP550 S Challenge

GP 550 S omdefinerer ytelsesnivået på veien og på baner. Designet i vindtunnelen, testet av våre ryttere og raffinert av Airohs kunnskap, står GP 550 S på toppen av racingsegmentet, uten å miste synet av komfort og praktiske funksjoner for intensiv bruk.

Innovative bakspoilere skaper en fortrengende effekt ved høye hastigheter og den internt kanaliserte strukturen gir et effektivt luftavtrekk.

Skjell i 3 forskjellige størrelser, laget av HPC (High Performance Composite), typegodkjent 2D racingvisir med hurtigutløser, 8 lufteventiler for å sikre optimal ventilasjon, Pinlock-linse inkludert, Tear Off Ready, Stop Wind og AEFR (Airoh Emergency Fast Release) system for rask fjerning av kinnputene i nødstilfeller, utfyller dette toppmoderne produktet.

Oppbevaringssystem:
Dd ring

Ventilasjon:
Frontventiler
Toppventiler
Hakebeskyttelsesventiler
Spoilere bak

Visir:
Racing visir 2D
Verktøy mindre hurtigutløser
Ripebestandig
UV-bestandig
Klar for avrivning
Blokkesystem

Innvendig fôr:
Avtagbart og vaskbart innerfôr
Hypoallergenisk

Inne i boksen:
Pinlock®:
Mørkt røykvisir (kun for racingbruk)


Spesifikasjoner:

Materiale:
HPC (høy ytelse kompositt)
Vekt: Fra 1310 g ±50 gIkke vent lenger og kjøpe Airoh Helhjelm GP550 S Challenge! Hos motardinn, alle våre Hjelmer produkter har full produsentgaranti på merket Airoh. Kjøpe i vår motorsykkel butikk kan du dra nytte av fordelene som tilhører vår motorsykkel samfunnet. Legg inn bestillingen nå og motta Airoh Helhjelm GP550 S Challenge så snart som mulig hjemme.

Spesifikasjoner Airoh Helhjelm GP550 S Challenge

Lukkesystem
Mikrometerjustering
Vekt
1301-1400 gr
Farge
Svart
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Airoh Helhjelm GP550 S Challenge

Nylig kjøp av airoh hjelm gp550-s

-

Flott hjelm, vakkert laget, dugger ikke som andre hjelmer. Endte opp med å krasjteste min andre på den første dagen på banen og skrev den av, så glad for å kjøpe en til.

Airoh Helhjelm GP550 S Challenge

Nylig kjøp av airoh hjelm

-

rask og effektiv levering av varen. vil gjerne kjøpe fra denne siden i fremtiden.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up