up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Airoh Helhjelm GP550 S Challenge

Airoh Helhjelm GP550 S Challenge

Airoh Helhjelm GP550 S Challenge

plus
Airoh

Airoh Helhjelm GP550 S Challenge

Produktbeskrivelse Airoh Helhjelm GP550 S Challenge

GP 550 S omdefinerer ytelsesnivået på veien og på baner. Designet i vindtunnelen, testet av våre ryttere og raffinert av Airohs kunnskap, står GP 550 S på toppen av racingsegmentet, uten å miste synet av komfort og praktiske funksjoner for intensiv bruk.

Innovative bakspoilere skaper en fortrengende effekt ved høye hastigheter og den internt kanaliserte strukturen gir et effektivt luftavtrekk.

Skjell i 3 forskjellige størrelser, laget av HPC (High Performance Composite), typegodkjent 2D racingvisir med hurtigutløser, 8 lufteventiler for å sikre optimal ventilasjon, Pinlock-linse inkludert, Tear Off Ready, Stop Wind og AEFR (Airoh Emergency Fast Release) system for rask fjerning av kinnputene i nødstilfeller, utfyller dette toppmoderne produktet.

Oppbevaringssystem:
Dd ring

Ventilasjon:
Frontventiler
Toppventiler
Hakebeskyttelsesventiler
Spoilere bak

Visir:
Racing visir 2D
Verktøy mindre hurtigutløser
Ripebestandig
UV-bestandig
Klar for avrivning
Blokkesystem

Innvendig fôr:
Avtakbart og vaskbart innerfôr
Hypoallergenisk

Inne i boksen:
Pinlock®:
Mørkt røykvisir (kun for racingbruk)


Spesifikasjoner:

Materiale:
HPC (høy ytelse kompositt)
Vekt: Fra 1310 g ±50 gAkkurat nå er produktet Airoh Helhjelm GP550 S Challenge på lager hos motardinn. Finn ut hvilken andre motorsykkel produkter merketAiroh har i din nett motorsykkel butikk. Gjør alle antrekk din egen med denne sesongens utvalg av Integrert modeller. På motardinn lager vi de nyeste stiler og design av Hjelmer. Bla gjennom vårt utvalg og finne motorsykkel artikelen som passer dine behov.

Spesifikasjoner Airoh Helhjelm GP550 S Challenge

Lukkesystem
Mikrometerjustering
Vekt
1301-1400 gr
Farge
Svart
Rød
Hvit
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Airoh Helhjelm GP550 S Challenge

Nylig kjøp av airoh hjelm gp550-s

-

Flott hjelm, vakkert laget, dugger ikke som andre hjelmer. Endte opp med å krasjteste min andre på den første dagen på banen og skrev den av, så glad for å kjøpe en til.

Airoh Helhjelm GP550 S Challenge

Nylig kjøp av airoh hjelm

-

rask og effektiv levering av varen. vil gjerne kjøpe fra denne siden i fremtiden.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up