up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Airoh Helhjelm GP550 S Wander

Airoh Helhjelm GP550 S Wander

Airoh Helhjelm GP550 S Wander

Airoh Helhjelm GP550 S Wander

plus
Airoh

Airoh Helhjelm GP550 S Wander

Produktbeskrivelse Airoh Helhjelm GP550 S Wander

Den nye GP550 S omdefinerer ytelsesnivået på veien og på spor. GP550 S er designet i vindtunnelen, testet av våre ryttere og raffinert av Airohs kunnskap, uten å miste komfort og praktiske funksjoner for intensiv bruk. Innovative bakspoiler skaper en forskyvende effekt ved høye hastigheter, og den internt kanaliserte strukturen gir en effektiv luftavsug. Skjell i 3 forskjellige størrelser, laget av HPC (High Performance Composite), typegodkjent 2D racing visir med hurtigutløsing, 8 luftventiler for å sikre optimal ventilasjon, Pinlock-objektiv inkludert, Tear Off Ready, Wind Stop og AEFR (Airoh Emergency Fast Release) system for rask fjerning av kinnputene i nødstilfeller, utfyller dette toppmoderne produktet.


Funksjoner:

Pinlock® 70-objektiv: Inkludert Pinlock® 70-objektiv, den premium anti-tåke-løsningen
AEFR (Airoh Emergency Fast Release): Emergency Cheek Pads Quick Removal System
Bakspoilere: Innovative bakspoilere skaper en fortrengningseffekt ved høye hastigheter, og den internt kanaliserte strukturen gir en effektiv luftavsug


Spesifikasjoner:

Materiale: Hpc (High Performance Composite)
Vekt: Fra 1310 G ± 50 GHos motardinn er vi dedikerte til å lage høykvalitets motorsykkel produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe Airoh Helhjelm GP550 S Wander? Du er heldig siden motardinn i Hjelmer katalogen og Integrert kategorien tilbyr vi andre motorsykkel produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Spesifikasjoner Airoh Helhjelm GP550 S Wander

Lukkesystem
Dobbel spenne eller
Vekt
1301-1400 gr
Farge
Blå
Grå
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Airoh Helhjelm GP550 S Wander

God servicekommentar

-

Jeg er fornøyd med produktet, det kom godt pakket, alt om levering var upåklagelig og leveringsinformasjonen og varene var upåklagelig. Jeg anbefaler å handle på Motardinn.

Airoh Helhjelm GP550 S Wander

Veldig glad

-

Jeg kjøpte den til en gave og mottakers mening er veldig bra. Han er glad ...

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up