up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Airoh Helhjelm ST 501 Color

Airoh Helhjelm ST 501 Color

Airoh Helhjelm ST 501 Color

plus
Airoh

Airoh Helhjelm ST 501 Color

Produktbeskrivelse Airoh Helhjelm ST 501 Color

Med et konisk skall i HPC (High Performance Composite) tilgjengelig i 2 forskjellige størrelser og et EPS-sett med variabel tetthet, forbedrer ST.501 gleden ved å ri og er den ideelle følgesvenn for enhver tur. Ventilasjonssystemet som kanaliserer luftstrømmen i skallet, sørger for at en optimal temperatur opprettholdes selv om sommeren, og det brede hurtigfrigjøringsskjermbildet gir størst kontroll over alle detaljer. ST.501 er alltid klar til å benytte enhver anledning, og er Bluetooth-klar, den integrerer solskjermvisirsystemet, Pinlock og Stop Wind, noe som gjør den klar til å takle de mest utfordrende reiser.


Egenskaper:

Ventilasjonssystem: Optimalisert ventilasjonssystem for intern kjøling
Ekstra bredt visir og Pinlock® 70-objektiv: Det ekstra brede visiret gir et bredt synsfelt for økt aktiv sikkerhet og Pinlock® 70-objektiv for maksimal komfort og sikkerhet
Stopp vindsystemet


Spesifikasjoner:

Materiale: Hpc (High Performance Composite)
Vekt: Fra 1400 G ± 50 G


Oppdag det store utvalget av motorsykkel produkter fra Airoh som vi har på lager til de beste prisene. Hos motardinn, din nett motorsykkel butikk lar deg kjøpe på nett vår topp produkt Airoh Helhjelm ST 501 Color fra huset ditt med alle garantier for å sende innen 24/48t.

Spesifikasjoner Airoh Helhjelm ST 501 Color

Lukkesystem
Dobbel spenne eller
Vekt
1401-1500 gr
Farge
Svart
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up