up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Airoh Helhjelm ST 501

Airoh Helhjelm ST 501

Airoh Helhjelm ST 501

Airoh Helhjelm ST 501

Airoh Helhjelm ST 501

plus
Airoh

Airoh Helhjelm ST 501

Produktbeskrivelse Airoh Helhjelm ST 501

St 501 er en ny full ansikts hjelm for touring og sport med en sterk racing sjel.

Begge ytre skall i HPC-fiber med høy ytelse, tilgjengelig i to forskjellige størrelser og indre EPS-skaller, tilgjengelige med 4 forskjellige tettheter, sikrer et høyt nivå av sikkerhet mens du holder ned.

Moderne linjer og en aerodynamisk design gjør dette produktet perfekt for rømming fra byen i de varmere månedene og hele året gjennom ventilasjonssystemet som holder innsiden av hjelmen kult under alle omstendigheter.

Hjelmen, utstyrt med en vindstopper og et bredt indre solbeskytter i par med en Pinlock-linse, vil gi ryttere all den sikkerhet de trenger.

Lett vekt, beskyttelse og ut av det vanlige designet kombineres perfekt i denne nye Airoh-modellen.

Egenskaper:

Materiale:

HPC (High Performance Composite).

Vekt:

Fra 1400 g (+ 50 g).

Ventilasjon:

Toppventil, bakventil, hekksventil.

Visor:

Racing visir, Verktøy mindre rask utløsning, Ekstra brede synsfelt, Skrapebestandig, Uv-motstandsdyktig.

Innerforing:

Avtagbar og vaskbar indre fôr, Hypoallergenic.

Retensjonssystem:

Dd Ring.Airoh Helhjelm ST 501 har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Airoh Helhjelm ST 501 som du har kjøpt hos motardinn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett motorsykkel butikk oppdage en rekke produkter av merket Airoh og fullføre din bestilling av motorsykkel produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Airoh Helhjelm ST 501

Lukkesystem
Mikrometerjustering
Vekt
1401-1500 gr
Farge
Svart
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Airoh Helhjelm ST 501

Norm

-

For langdistanseruter

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up