up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Airoh Helhjelm Valor Jackpot

Airoh Helhjelm Valor Jackpot

Airoh Helhjelm Valor Jackpot

plus
Airoh

Airoh Helhjelm Valor Jackpot

Produktbeskrivelse Airoh Helhjelm Valor Jackpot

Sterke, kantete og skarpe linjer. Valor representerer utgangspunktet for krevende motorsyklister som søker etter en racerorientert hjelm. Hrt-skallet (høy motstandsdyktig termoplast) er utviklet i to størrelser for perfekt å tilpasse seg enhver form, og det ble modellert basert på hastighet, mens grafikken understreker dens dynamikk og personlighet. Et 8-soners integrert ventilasjonssystem, det ekstra brede visiret, pinlock-klar linse og vindstopp kompletterer dette produktet av absolutt verdi.


Spesifikasjoner:

- Materiale: Termoplast Hrt
- Vekt: Fra 1400 G ±50 G

Oppbevaringssystem:
- Mikrometrisk system

Ventilasjon:
- Frontventil
- Toppventiler
- Hakebeskyttelsesventil
- Avtrekk bak
- Sideavtrekk

Visir:
- Racing Visir
- Hurtigfrigjøring uten verktøy
- Ekstra vidsyn
- Ripebestandig
- Uv-bestandig
- Antidugg posisjon
- Blokkesystem

Innvendig fôr:
- Avtakbar og vaskbar kronepolstring
- Hypoallergenisk

Akkurat nå er produktet Airoh Helhjelm Valor Jackpot på lager hos motardinn. Finn ut hvilken andre motorsykkel produkter merketAiroh har i din nett motorsykkel butikk. Gjør alle antrekk din egen med denne sesongens utvalg av Integrert modeller. På motardinn lager vi de nyeste stiler og design av Hjelmer. Bla gjennom vårt utvalg og finne motorsykkel artikelen som passer dine behov.

Spesifikasjoner Airoh Helhjelm Valor Jackpot

Lukkesystem
Dobbel spenne eller
Vekt
1401-1500 gr
Farge
Hvit
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up