up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Arrow Carbon Full Line System Race Tech Dark Z 650 17-19 71854AKN+71659MI

Arrow Carbon Full Line System Race Tech Dark Z 650 17-19 71854AKN+71659MI

Arrow Carbon Full Line System Race Tech Dark Z 650 17-19 71854AKN+71659MI

Arrow Carbon Full Line System Race Tech Dark Z 650 17-19 71854AKN+71659MI

Arrow Carbon Full Line System Race Tech Dark Z 650 17-19 71854AKN+71659MI

plus
Arrow

Arrow Carbon Full Line System Race Tech Dark Z 650 17-19 71854AKN+71659MI

Produktbeskrivelse Arrow Carbon Full Line System Race Tech Dark Z 650 17-19 71854AKN+71659MI

Bil type:

ER650H.

SAMLER Samlere og rør er en svært viktig komponent i et eksosanlegg, noe som gjør det mulig å oppnå svært viktige gevinster når det gjelder kraft og dreiemoment.

Laget i AISI 304 rustfritt stål og, for konkurrerende Full Titanium-systemer, i titan, Arrow collectors design kommer fra erfaringen og resultatene oppnådd i år med løp på alle nivåer, med den uutskiftbare "berøringen" til mestermekanikken jobber i FoU:

Diametre, seksjoner, bend, seksjonsendringer sveising og layout er nøye designet og utviklet på sykkelen for å skape et produkt med høy ytelse, holdbar, pålitelig og med den unike Arrow-stilen.

Avhengig av motorkonfigurasjon og gnisttiming, kan oppsettet være veldig forskjellig ettersom det er nødvendig for å tilpasse det til skiftende behov:

Det er derfor vi snakker om forskjellige opplegg som 4:2:1, 4:2:2, 2:1:2, 4:2:1:2 og så videre.

Å følge et eller annet opplegg er en svært viktig beslutning som tas helt i starten av prosjektet, og det vil påvirke alle de andre trinnene.

For å unngå unødvendig drag på strømmen av eksosgasser, er alle koblinger og koblinger laget ved hjelp av CNC-maskinerte deler.

Av samme grunn må alle sveiser være perfekt laget og ikke-invasive, og unngå seksjonsreduksjon for strømmen av gasser.

Race Tech eksosserie var den første serien med lyddempere designet med den nye diamantformede delen.

Denne designen erstattet (ganske fullstendig, men ikke i det hele tatt) de siste årene de eldre lyddemperseksjonene, ovale og sylindriske.

Den avanserte profilen (ser ut som en diamant, med glatte hjørner) gjør det mulig å redusere dimensjoner i forhold til et avtrekk med mer tradisjonell form og med tilsvarende seksjonsoverflate.

Denne funksjonen er viktig for å redusere vekt og dimensjoner, øke det indre volumet med utmerkede fordeler når det gjelder støydemping og høy ytelse.

Innvendig struktur er vanligvis laget i rustfritt stål, TIG-sveising.

De interne delene, seksjonene, utløpsrøret og det bakre endestykket er utformet for å tillate jevnere strøm av eksosgasser og redusere tap generert av mottrykk.

Race Tech lyddempere er tilgjengelig i titan, karbonfiber og aluminium.

Aluminium er tilgjengelig i 3 forskjellige utførelser:

Transparent anodisert, svart eloksert (''Dark´´ versjon) og hvitmalt (''White´´ versjon).

Bakre endestykke er tilgjengelig i rustfritt stål eller i karbonfiber.

Race Tech lyddempere er tilgjengelig i en gatelovlig versjon.
Mange sykler er utstyrt med en eksosventil styrt av en servomotor. Når du gjør ytelsesendringer som involverer utskifting av eksos eller installasjon av en ekstra kontrollenhet, er det nødvendig å eliminere eksosventilen.

Prøv å kjøpe fra den komforten av å bo hjemme fra din nett motorsykkel butikk. Kjøp Arrow Carbon Full Line System Race Tech Dark Z 650 17-19 71854AKN+71659MI med laveste prisgaranti. Ikke vent lenger og oppdag andre lignende motorsykkel produkter i Komponenter kategorien som kan supplere din bestilling, motardinn tilbyr en effektiv leveringstjeneste.

Spesifikasjoner Arrow Carbon Full Line System Race Tech Dark Z 650 17-19 71854AKN+71659MI

Farge
Svart
Moto Kompatibilitet
Kawasaki

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

 • 30 return

  30-DAGER ENKLE OG
  RASK RETUR

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGG HANDLING

 • like or return

  TILFREDSHET
  100% GARANTI

 • pice

  GARANTERT
  LAVESTE PRISER

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up