up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Belstaff Jakke Roberts 2.0

Belstaff Jakke Roberts 2.0

plus
Belstaff

Belstaff Jakke Roberts 2.0

Produktbeskrivelse Belstaff Jakke Roberts 2.0

Egenskaper og funksjonalitet til en flip up hjelm kombinert med utseendet og følelsen av en eventyr hjelm.

Den doble sportshjelmen vår for eventyrere:
Komforten med en snu hjelm.
Utseendet til en moderne eventyrhjelm.
Sikkerheten til en Schuberth-hjelm.

Eventyret begynner når veien slutter:
På vei til jobb eller til sjøsiden, uansett hvilken vei du tar, lar den nye E1 av SCHUBERTH deg konsentrere deg helt om det som ligger foran deg. La de andre bruke trodde stier.
Den innovative doble sportshjelmen for enduro-tur og sykkelryttere gir den beste komforten, fleksibiliteten og sikkerheten for og utenfor terrenget.

Passer perfekt. Passer SIKKERT:
Motorsyklushjelmen er i samsvar med teststandarden ECE R 22.05 og kan derfor brukes i hele Europa.
E1 er tilgjengelig i størrelser fra XS til 3XL. Dette samsvarer med hodeomkretser fra 52 til 65 centimeter.

Luftingen gir enda mer luft å puste:
Et komplekst luftkanalsystem på innsiden av hjelmskallet gir en behagelig luftstrøm. Luftingen av hodet fører luften inn i hjelmen for sirkulasjon. Visirluftingen forhindrer visirskjermen til å mislykkes.
Den store regulerbare hjelpeluftingen på hakestykke gir deg plass til å puste på krevende turer. Den tilfører frisk luft etter literen når den virkelig teller.

For sjåfører med oversikt: visiret:
Alle SCHUBERTH-visirer er visirer i den optiske klassen 1. De garanterer et uforvrengt syn og er anti-ripebehandlet. Turbulatorer for støyreduksjon på visirkanten. Visirmekanikken tillater en rask utveksling helt uten verktøy. Selvfølgelig har E1 et antidoselinse.

Og ut i lyset:
Et solskjerm er innebygd i E1 med en gang. Solskjermen kan forlenges eller trekkes inn med ett håndbevegelse ved hjelp av en glider på hjelmkanten. Nå kan du reagere lynet raskt på plutselig solskinn.

Åpent og lukket godt dekket inn i eventyret:
Hakestykket til E1 kan dreies opp som et enkelt stykke sammen med visiret og skjoldet.
Skjoldet kan festes i tre forskjellige posisjoner.
Visiret kan brukes uavhengig av skjoldet.

Som passer: trygt og behagelig:
COOLMAX® tekstiler gir et godt klima på innsiden av hjelmen og transporterer fuktighet effektivt bort. Dette skaper konstant et godt klima og permanent kjøling for sjåføren. Selvfølgelig er innerforet Öko Tex 100. Det kan tas enkelt av og vaskes.

Stille for øret stabilt i vinden:
E1 er stabil i vinden, uten pendeleffekt, løft eller buffing, og på toppen av den er det ekstremt stille. Bortsett fra den tilpassede hjelmformen, er en spoiler ansvarlig for denne effektiviseringen.
Den er testet mange ganger i vindkanalen, er forbedret og designet for maksimal slitekomfort.
Dra nytte av våre tilbud på Belstaff Jakke Roberts 2.0. I vår nett motorsykkel butikk, hos motardinn har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste motorsykkel utstyret. Du kan også besøke andre motorsykkel kategorier og finne produkter av merket Belstaff til den beste prisen.

Spesifikasjoner Belstaff Jakke Roberts 2.0

Hette
Without hood
Lukninger
glidelås
Farge
Svart
Glidelåslengde
Full glidelås
Anbefalt Bruk
Motorsykkel landevei
Urban

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Belstaff Jakke Roberts 2.0

Flott flott flott

-

Jeg har beundret Belstaff Roberts 2-jakken i noen måneder og holdt på med Google-søk etter den, alltid var prisen £475, da så jeg den på Motardinn for £388, sjekket trust pilot og en 4-stjerne fikk meg til å bestille. Levert før beregnet tid og for et flott produkt, jeg elsker det absolutt. Tusen takk motardinn

Belstaff Jakke Roberts 2.0

Utmerket jakke!

-

Utmerket Belstaff jakke. Kvaliteten på finishene er uslåelig og har avtakbar beskyttelse, slik at den kan brukes både til sykling og for dag til dag.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up