up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Belstaff Jakke Trialmaster Pro

plus
Belstaff

Belstaff Jakke Trialmaster Pro

Produktbeskrivelse Belstaff Jakke Trialmaster Pro

Siden 1948 har Trialmaster vært den endelige Belstaff jakken. For å feire sin 70-årsdag har vi oppdatert designet og gitt det en mer strømlinjeformet passform, men 6oz værbestandig vokset bomull, mandarin krage og fire lommedesign, med sin særegne skråstilling, holder essensen til den originale robuste praktiske funksjonen utført med stil. Utformet med presisjon for å beskytte på selv de mest testende reisene, er testmesterens voksformede vannavstøtende, men pustende, med fløyelfôr på kragen, mansjettene og baksiden som gir luksuriøs komfort.

Liker du Belstaff Jakke Trialmaster Pro? Gå inn på vår motorsykkel seksjon og oppdage et stort utvalg av Dameklær produkter og tilbehør som kan hjelpe deg å realisere dine fritidsaktiviteter. Vi bekrefter at motorsykkel produktene er i perfekt stand. Ikke se noe videre! Vår kolleksjon av Dameklær finnes i forskjellige farger og stiler.

Spesifikasjoner Belstaff Jakke Trialmaster Pro

Hette
Without hood
Lukninger
knapper
Farge
Svart
Glidelåslengde
Uten glidelås
Anbefalt Bruk
Urban

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Belstaff Jakke Trialmaster Pro

Veldig fin jakke

-

Veldig fin jakke med god passform og vakre finish. Jeg anbefaler å lese målene nøye for å bestille riktig størrelse. Liten flat, kragen lukkes ikke med en tykk nakkevarmer, synd. Jeg har nettopp kjøpt den, jeg prøvde den i oktober i midten av sesongen, og den er varm. Jeg venter å se til vinteren.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up