up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Cardo

Cardo

Avdelinger

Allt ( Cardo )

Om Cardo

Cardo Systems er et globalt anerkjent merke som har stått helt i fremste rekke for å revolusjonere motorsykkelkommunikasjon for ryttere rundt om i verden. Grunnlagt i 2003 har Cardo jevnlig presset grensene for innovasjon for å levere kantete løsninger som forbedrer kjøreopplevelsen. Cardos forpliktelse til ryttertilfredshet strekker seg til sin rekke med motorsykkel-tilbehør. Disse tilbehørene er designet med fokus på holdbarhet, brukervennlighet og kompatibilitet med Cardos kommunikasjonssystemer. Cardo Systems har forankret sin reputasjon som leder innen motorsykkelkommunikasjon ved å konsekvent levere innovative og pålitelige produkter. Om det er de avanserte intercom-systemene, allsidige kommunikasjonsenheter, holdbare ladere eller et bredt spekter av tilbehør, Cardos forpliktelse til å forbedre rytteropplevelsen er tydelig i hvert produkt de tilbyr. Med et historisk røtter i innovasjon og en dedikasjon til ryttersikkerhet og bekvemmelighet, fortsetter Cardo å sette standarden for motorsykkelkommunikasjonsteknologi.
Cardo Revolutionizing Motorcycle Communicatio/n

Cardo Intercom-systemene er kjent for sine skjønne og krystallklare kommunikasjonsevner. Designet med sikkerhet og bekvemmelighet for rytteren i tankene, lar Cardo Intercom ryttere å holde kontakten med sine medryttere, gjøre handsfree-telefonsamtaler og til og med lytte til musikk mens de er ute på veien. Med et utvalg av modeller, inkludert den populære Cardo Packtalk og Cardo Freecom, kan ryttere velge det intercom-systemet som passer deres behov og preferanser. Om det er gruppekommunikasjon eller en-til-en-samtaler, sørger Cardo Intercom for at ryttere alltid er i kontakt. Cardos dedikasjon til innovasjon strekker seg utover intercom-systemer. Merket tilbyr en rekke motorsykkelkommunikasjonsløsninger som passer for ryttere av alle slag. Cardo gir ryttere muligheten til å kommunisere, navigere og få tilgang til viktig informasjon mens de kjører, fra Bluetooth-hodesett som glir sømløst inn i hjelmer til avanserte kommunikasjonsenheter. Enten du er en pendler som navigerer i bytrafikk eller en opplevelsessøkende rytter som utforsker stier som er avsatt for off-road, har Cardo Motorcycle Communications deg dekket. Cardo forstår betydningen av å holde seg oppladet, spesielt under lange turer. Derfor tilbyr de en linje med motorsykkel-ladere designet for å holde ryttere koblet og deres enheter oppladede. Disse laderene er robuste og værbestandige, noe som sikrer at de tåler de krevende forholdene på åpen vei. Cardo Motorcycle Chargers er kompatible med et utvalg av enheter, inkludert smarttelefoner, GPS-enheter og actionkameraer, noe som gjør at ryttere kan holde seg koblet og fange opp deres opplevelser uten å bekymre seg for batterilivet. Fra stilfulle og praktiske hjelmmonteringer for deres kommunikasjonssystemer til høykvalitets lydtilbehør, gir Cardo motorsykkeltilbehør ryttere alt de trenger for å forbedre kjøreopplevelsen sin.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk