up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Dameklær motorsykkel

Dameklær motorsykkel

Finn et bredt utvalg av Dameklær-produkter for motorsykkel. Oppdag de beste tilbudene hos motardinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Dameklær

Merkevarer av Dameklær

Hva trenger jeg for å kjøre motorsykkel?

Jakker

Motorsykkeljakken for kvinner er et av de viktige motorsykkelutstyret. Den beskytter deg i tilfelle en kollisjon. Jakken har beskyttende puter i ømfintlige områder av kroppen, som er ryggraden, albuene, skuldrene og bagasjerommet. Jakkene kommer ofte med rustning og er spesielt laget for ridning.

Bukser

De riktige motorsykkelbuksene for kvinner bidrar til å beskytte bena dine mot skade hvis du faller ved et uhell mens du kjører motorsykkel. Disse buksene er laget av slitesterkt stoff og er vanntette for å holde deg tørr mens det regner og holde deg avslappet i alle værforhold.

Poloskjorter

Motorsykkelpoloskjortene for kvinner har en unik passform som mange foretrekker mens de kjører motorsykkel. Denne skjorten er ikke veldig trang, så du merker ikke forstyrrelser eller bevegelsesbegrensninger mens du sykler. Motorsykkelpoloskjorten er veldig behagelig og holder deg avslappet under turene dine. Du kan kjøpe poloskjorter fra Alpinestars , Akrapovic , Dainese , Bell , ls2 , GPR Exhaust Systems og Klim .

Regndresser

Motorsykkelregndressen for kvinner er en av de essensielle delene av motorsykkelkjøringsutstyr. Den primære årsaken er at et ugjennomtrengelig deksel er blant de mest avgjørende forsyningene for komfort og beskyttelse når det regner og du kjører motorsykkel.

Skjorter

Skjortene for motorsykkelkjøring for kvinner er laget av myke og behagelige materialer som bomull. Skjortene som brukes av motorsykkelførere er fulle ermer og mange av dem er laget av pustende stoff. De er ikke for stramme eller for løse.

Sokker

Motorsykkelsokker for kvinner er spesielt designet og laget for motorsyklister. Sokkene er myke, og slitesterke og gir en behagelig følelse for foten i sokken. Motorsykkelsokker er spesielt utviklet for motorsykkelførere og holder føttene dine komfortable og tørre om vinteren.

Gensere

Biker sweatshirts for kvinner kan være hel glidelås, halv glidelås eller ikke i det hele tatt. Velg også om du foretrekker å bruke hette eller ikke. Det er et stort mangfold av alternativer slik at du kan velge den som passer best til det du ønsker.

T skjorter

Motorsykkel t skjorten for kvinner er et klesplagg som brukes av motorsykkelførere vanligvis under jakker. Vanligvis brukes den av motorsykkelførere i sommersesongen fordi t skjortene er veldig luftige. T skjorter for motorsykkelførere er laget av et elastisk, mykt og slitesterkt stoff.

Drakter

Motorsykkeldresser for kvinner , også kjent som motorsykkeldresser eller ridedresser, er spesialiserte klær designet for å gi beskyttelse og komfort for motorsykkelførere. Disse draktene består vanligvis av en jakke og bukser som er designet for å bæres sammen som en enhet, og gir full kroppsdekning for bilføreren.

Vester

Motorsykkelvesten for kvinner er en artikkel av individuelt forsvarsutstyr som brukes til å bære under kjøring. Motorsykkelvesten er et veldig grunnleggende utstyr for sykling fordi den kan redde liv eller i det minste kontrollere ekstreme skader i ulykkessituasjoner.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk