up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Damesko

Støvler - Farge: Svart

()
load

Hvorfor er det viktig å ha damestøvler til motorsykler?

Motorsykkelstøvler er spesielt laget for motorsykkelførere og gir dekning fra over ankelen til under kneet. Motorsykkelstøvlene er laget av høykvalitetsmateriale som tykt skinn og bidrar til å beskytte føttene dine mot skader og holder også føttene varme under kjøring. De er laget med materialer som Kevlar, eller syntetiske materialer som tåler slitasje og støt. De forsterkede sålene og ankelstøtten kan bidra til å forhindre fot og ankelskader under en krasj.
Når det kommer til motorsykkelkjøring, er sikkerhet det viktigste. Støvlene er den beste typen sko fordi de beskytter deg i tilfelle en uheldig ulykke eller utglidning.
Motorsykkelstøvlene bidrar også til å beskytte føreren mot varmen fra eksosrøret ditt, de gir støtte for å hjelpe deg med å kontrollere sykkelen under tøffe spor, og de reduserer muligheten for skade i tilfelle et treff. Motorsykkelstøvler har ofte spesialdesignede såler som gir bedre grep og trekkraft på fotpinnene og fortauet. Dette kan hjelpe deg med å beholde kontrollen over motorsykkelen og redusere risikoen for å skli.
Motorsykkelstøvler er designet for å gi støtte og demping som trengs for lange turer. De har ofte funksjoner som polstrede innleggssåler og ventilasjonssystemer for å holde føttene dine komfortable og tørre.
For trange støvler er ubehagelige og for løse, noe som begrenser fotbevegelsen. Basert på dine nøyaktige krav, kan du finne de riktige motorsykkelstøvlene som passer deg, og med tanke på hvor lang tid du ønsker å bruke på motorsykkelen din, kan du like godt velge dem.
Motorsykkelstøvler for kvinner kommer i en rekke stiler og design som kan forbedre din generelle kjøreopplevelse. Enten du foretrekker klassiske svarte skinnstøvler eller mer moderne stiler, finnes det alternativer for enhver smak og kjørestil.
Merkene som tilbyr disse motorsykkelstøvlene for kvinner er Alpinestars , Dainese , Klim , Furygan og RST .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk