up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Damesko motorsykkel

Damesko motorsykkel

Finn et bredt utvalg av Damesko-produkter for motorsykkel. Oppdag de beste tilbudene hos motardinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Damesko

Merkevarer av Damesko

Hvilken type sko bruker man på en motorsykkel?

Tilbehør og deler

Tilbehøret og delene til motorsykkelsko inkluderer mange forskjellige ting som innersåler, tåglidere, ankeldeksler og mye mer. De indre sålene er den indre delen av skoen som er tilstede under og opprettholder foten. De kan enkelt fjernes hvis de ikke er i bruk. Tåglideren brukes som et beskyttende dekke for tærne. Tåskyveren er laget av hardt syntetisk materiale og dekker tåen din ordentlig og beskytter tåen mot skade i tilfelle en sklikrasj. Ankeltrekket fungerer også som et beskyttende tilbehør til sko . Ankeldekslene brukes til å dekke anklene og beskytte dem mot skade i tilfelle et uhell.

Motorsykkel støvler

Motorsykkelstøvler er også veldig viktige for motorsykkelkjøring. Motorsykkelstøvler kommer i mange mange forskjellige materialer som skinn eller syntetiske. Du kan enkelt velge den som passer deg. Støvler krever at du skjermer føttene og bena mens du sykler. I tillegg holder støvlene føttene dine avslappet under ritt. Støvlene hjelper deg med å bruke fotpinnene riktig og gir passende fotkontroll for en trygg kjøreopplevelse. Støvlene gir også fullstendig beskyttelse mot veiavfall og skadelige elementer på terrengbanene. Støvlene skal være laget av slitesterkt materiale som kan tjene deg i lang tid. Et par gode støvler skal beskytte mot fotskader.

Motorsykkel fritidssko

Motorsykkel fritidssko er laget for å beskytte føttene dine mens du sykler. Noen mennesker kan ikke føle seg komfortable i støvler utviklet spesielt for motorsykkelkjøring fordi de er klumpete, så de kan bruke et par stive, støttende og uformelle motorsykkelsko. Uformelle motorsykkelsko skal sitte riktig og være komfortable. Uformelle motorsykkelsko er også nødvendig for å levere forsvar fra sykkelens eksosrør, alvorlig kulde og andre værsituasjoner. Sålene skal være slitesterke og tåle gjentatte treff. Merkene som tilbyr motorsykkelsko er Alpinestars , Dainese , Klim , Furygan og RST .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk