up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

GPR Exhaust Systems Evo 4 Burgman UH 150 02-06 Full Linje System Burgman UH 150 02-06 Homologert

GPR Exhaust Systems Evo 4 Burgman UH 150 02-06 Full Linje System Burgman UH 150 02-06 Homologert

GPR Exhaust Systems Evo 4 Burgman UH 150 02-06 Full Linje System Burgman UH 150 02-06 Homologert

plus
GPR Exhaust Systems

GPR Exhaust Systems Evo 4 Burgman UH 150 02-06 Full Linje System Burgman UH 150 02-06 Homologert

Produktbeskrivelse GPR Exhaust Systems Evo 4 Burgman UH 150 02-06 Full Linje System Burgman UH 150 02-06 Homologert

Kompatible modeller:

Suzuki Burgman UH 150 02 06.

GPR eksosanlegg Suzuki Burgman Uh 150 2002/06 Homologert full line eksos Evo4 Road.

For installasjon kreves ingen strukturelle modifikasjoner på motorsykkelen for bruk av produktet i en godkjent versjon.

Det anbefales å lese instruksjonene i pakken.

Eksosen har en avtakbar dbkiller (støybegrensning) for racingbruk, fjern dbkiller er ikke KUN ulovlig, men kunden påtar seg ansvaret for å bruke motorsykkelen som på kretsene, uten poser, uten blitzlys og nummerplateholder eller annet deler som ville komme i konflikt med gassens forskjellige vinkel etter transformasjonen til racingversjonen.

Misbruk av denne situasjonen på veien vil føre til tap av produktgarantien, og enhver anmodning om refusjon vil bli avvist.

Garantien er to år fra kjøpet, med rett til erstatning med overføring til GPR-fabrikken eller nærmeste offisielle distributør på klientutgifter.

GPR kan ikke tilby en ny lyddemper i stedet for den som skal repareres, men klienten må godta å montere den originale eksosen eller vente på standard tid for reparasjonen.

Funksjoner:

EVO4ROAD, laget av rustfritt stål 304 med keramisk maling for høye temperaturer, oval formdiameter 90x120mm.

Fordeler:

304 manifold i rustfritt stål leveres, inkludert flenser, bøsninger og relativt sett med braketter, den komplette GPR monteres direkte på sylindrene uten å gjøre strukturelle endringer.

Original GPR-produkt, utviklet takket være lang erfaring i verdensmesterskapet i motorsykler, foreslår en innovativ design, ytelsesøkning, relevant vektbesparelse og en forbedring av motorsykkellyden.

Avtakbare dbkillere:

Det er mulig å fjerne støybegrensningene (DBKILLERS) bare for RACING-bruk i kretsene, bruken av den åpne versjonen på veien i samsvarer ikke med forskriftene for sirkulasjon på det offentlige veinettet.

MERK FØLGENDE:

Denne artikkelen er godkjent for støy, må kunden på forhånd sjekke om tilstedeværelsen av den opprinnelige katalysatoren eller katalysatoren GPR er nødvendig i hans land for å overholde regelverket for sirkulasjon på veinettet og for å utføre den årlige inspeksjonen.

Monteringsanbefalinger:

GPR-produkter er plug and play, det anbefales å installere produktene i et profesjonelt verksted, ingen klager vil bli godtatt i tilfelle DIY-installasjoner.

Hvis du kjøper online, anbefales det å kjøpe produktet fra en selger i DIN NATION for å sikre at varen kommer med de riktige godkjenningene som også må være i samsvar med lokal lovgivning.

Forsikre deg om at selgeren er pålitelig før du kjøper, og tilbyr varene til ditt veinettverk.

Det spesifikke homologeringssertifikatet er gitt, samt monteringsanvisningen, hver lyddemper bærer homologeringskoden.

I tilfelle problemer som oppstår under installasjonen, er det obligatorisk å stoppe og stoppe aktiviteten.
Mange sykler er utstyrt med en eksosventil styrt av en servomotor. Når du gjør ytelsesendringer som involverer utskifting av eksos eller installasjon av en ekstra kontrollenhet, er det nødvendig å eliminere eksosventilen.

Hvis det du trenger er GPR Exhaust Systems Evo 4 Burgman UH 150 02-06 Full Linje System Burgman UH 150 02-06 Homologert er det akkurat her og til den beste prisen. motardinn har denne og andre motorsykkel produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Eksosrør støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner GPR Exhaust Systems Evo 4 Burgman UH 150 02-06 Full Linje System Burgman UH 150 02-06 Homologert

Farge
Svart
Moto Kompatibilitet
Suzuki

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up