up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

GPR Exhaust Systems Homologert Rustfritt Stål Komplett Linjesystem Satinox Yamaha Tracer 700 20-22

GPR Exhaust Systems Homologert Rustfritt Stål Komplett Linjesystem Satinox Yamaha Tracer 700 20-22

GPR Exhaust Systems Homologert Rustfritt Stål Komplett Linjesystem Satinox Yamaha Tracer 700 20-22

plus
GPR Exhaust Systems

GPR Exhaust Systems Homologert Rustfritt Stål Komplett Linjesystem Satinox Yamaha Tracer 700 20-22

Produktbeskrivelse GPR Exhaust Systems Homologert Rustfritt Stål Komplett Linjesystem Satinox Yamaha Tracer 700 20-22

Kompatible modeller:

Yamaha Tracer 700 2020/2022 e5 2020 2022.

For installasjon kreves ingen strukturelle endringer på motorsykkelen for bruk av produktet i en godkjent versjon.

Det anbefales å lese instruksjonene i pakken.

SATINOX lyddemperserie, laget av håndbørstet 304 rustfritt stål, oval form, diameter 90x120.

Funksjoner: Manifold og katalysator: settet inkluderer den spesifikke manifolden som katalysatoren er montert i, den kan installeres uten å kutte eller gjøre modifikasjoner, flenser, foringer, braketter og skruer er inkludert der det er nødvendig.

Originalt GPR-produkt, utviklet takket være lang erfaring i verdensmesterskapet for motorsykler, foreslår en innovativ design, ytelsesøkning, relevant vektbesparelse og en forbedring av motorsykkellyden.

Laget i Italia, 2 års internasjonal garanti.

Avtakbare dbkillere og katalysatorer: Det er mulig å fjerne støydemper (DBKILLERS) og katalysator kun for RACING-bruk i kretsene, bruk av den åpne versjonen på veien i samsvarer ikke med forskriftene for sirkulasjon på det offentlige veinettet.

Du kan bruke settet til den årlige offisielle inspeksjonen.

Monteringsanbefalinger: GPR-produkter er plug and play, det anbefales å installere produktene på et profesjonelt verksted, ingen klager vil bli akseptert ved gjør-det-selv-installasjoner.

Hvis du kjøper på nett, anbefales det å kjøpe produktet fra en selger i DIN NATION for å sikre at varen kommer med de riktige godkjenningene som også må overholde lokal lovgivning.

Sørg for før du kjøper at selgeren er pålitelig og tilbyr varene til ditt veinett.

Det spesifikke homologeringssertifikatet følger med, i tillegg til monteringsanvisningen, hver lyddemper bærer homologeringskoden.

Ved problemer som oppstår under installasjonen, er det obligatorisk å stoppe og stanse aktiviteten.
Mange sykler er utstyrt med en eksosventil styrt av en servomotor. Når du gjør ytelsesendringer som involverer utskifting av eksos eller installasjon av en ekstra kontrollenhet, er det nødvendig å eliminere eksosventilen.

Hvis du ønsker å vite mer om GPR Exhaust Systems Homologert Rustfritt Stål Komplett Linjesystem Satinox Yamaha Tracer 700 20-22, eller andre produkter av merket GPR Exhaust Systems i Komponenter kategorien hos motardinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine motorsykkel aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Eksosrør kolleksjon som du kan velge motorsykkel produkter fra GPR Exhaust Systems, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner GPR Exhaust Systems Homologert Rustfritt Stål Komplett Linjesystem Satinox Yamaha Tracer 700 20-22

Farge
Sølv
Moto Kompatibilitet
Yamaha

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up