up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Held Nyrebelte Falun II

Held Nyrebelte Falun II

plus
Held

Held Nyrebelte Falun II

Produktbeskrivelse Held Nyrebelte Falun II

Egenskaper:

Forsterket tilbake.

Velcro fastening.

Sømede kanter.

fôr:

PRIMALOFT® avtagbar termisk fôr.

Ytre skall:

Vannavvisende, pustende taktmateriale.

3D mesh på baksiden.


Held Nyrebelte Falun II har Held offisiell garanti fra produsent. Som en Held offisiell forhandler er alle våre tilbud motorsykkel artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I motardinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Beskyttelse produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Kropps beskyttelse artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Held Nyrebelte Falun II

Lys stilling
Korsrygg
Farge
Svart
Produkttype
Nyre Belter

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Held Nyrebelte Falun II

Hyggelig...

-

God kvalitet, pustende materiale ...

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up